Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@18:51:35 GMT

دخترها؛ از تشویش به سوی آرامش گام بردارید!

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۱۵۰۷

دخترها؛ از تشویش به سوی آرامش گام بردارید!

ایسنا/کردستان همانطور که می‌دانید میان تولد تا امروزِ ما، پر از تجربه است که آن را گذشته می‌نامیم. پس هر کاری که انجام داده‌اید، به حال برمی‌گردد حال سؤال این‌جاست که با چه قیمتی؟ و اینکه چطور کسب این تجارب می‌توانست ارزان‌تر تمام شود؟

هر یک از شما ممکن است در طی زندگی خود با موقعیت‌های سخت و دشواری مواجه شده باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه‌ دخترها کم و بیش در این موقعیت‌ها قرار می‌گیرند. این موقعیت‌ها می‌تواند به دلایلی دردناک، خجالت‌آور، ترسناک، ناراحت کننده، استرس‌زا و پُرتنش، و نهایتاً اضطراب‌آور باشد. اما شما در رویارویی با مشکلات و محرک‌هایی که موجب اضطراب و نگرانی‌تان می‌شوند، یک اسلحه‌ پنهان دارید و آن، خود شما هستید.

کتاب راهنمای عملی درمان اضطراب دختران (از تشویش به سوی آرامش) نوشته‌ ارین آ. مونرو، در عین سادگی به شما کمک می‌کند که قبل از هر چیز اضطراب خود را تشخیص داده و با استفاده از راهکارهای ارائه شده، به آگاهی لازم در راستای دستیابی به خود درمانی اضطراب نائل گردید.

دختران در حوزه‌های زیادی اولویت دارند و اتفاقاً یکی از این حوزه‌ها اضطراب است. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که دختران و زنان اغلب دو برابر پسران و مردان از برخی نگرش‌ها، اضطراب‌ها و ترس‌ها رنج می‌برند. خبر خوب این است که راه‌های کمک به آن‌ها موجود است. اگر شما تاکنون از بابت شایسته بودن، احساس جذابیت، نحوه‌ برخورد با مردم یا موفقیت در زندگی، دچار استرس و تنیدگی شده‌اید، این کتاب به شما کمک می‌کند تا آن نگرانی‌ها را سامان داده و یاد بگیرید چگونه به مقابله‌ بهتر با آن‌ها بپردازید. چه دستورالعمل رفع اضطراب در دختران را به تنهایی خوانده و چه هنگام مراجعه به یک مشاور، آن را بکار گیرید، این کتاب راهنمای شخصی برای هدایت شما از تشویش به سوی آرامش است.

نویسنده‌ کتاب، ارین آ. مونرو (Erin A. Munroe) به ما می‌گوید سعی کنید از کسانی که شما را دوست دارند، کمک بگیرید اما دنباله‌رو دیگران نباشید. باید به خود اعتماد داشته باشید و روی پاهای خودتان بایستید. بدانید چه چیزهایی مهم و چه چیزهایی بی‌اهمیت‌اند. قرار نیست برای هر موضوعِ بی‌اهمیتی دچار اضطراب شوید. از هوش و تجارب قبلی خود استفاده کنید.

همانطور که می‌دانید میان تولد تا امروزِ ما، پر از تجربه است که آن را گذشته می‌نامیم. پس هر کاری که انجام داده‌اید، به حال برمی‌گردد. اما سؤال این‌جاست که با چه قیمتی؟ و اینکه چطور کسب این تجارب می‌توانست ارزان‌تر تمام شود؟ با آگاهی و ذهن هشیاری خود، اغلب غیرممکن‌ها را ممکن سازید. اگر ذهن‌تان را روی کاری که باید انجام دهید، نه اینکه چه احساسی دارید، متمرکز نمایید، بهتر می‌توانید فکر کنید و نتیجه‌ بهتری خواهید گرفت. با مشکلات خود هرچه که هستند، روبه‌رو شوید. آنگاه خواهید فهمید، قوی‌تر از آن چیزی هستید که فکر می‌کردید.

گاهی اوقات لازم است برای حل مشکلات ریز و درشت و دشوار، از روش‌ها و ترفندهای ساده ولی معجزه‌آسا استفاده نمود. از خودتان سؤالات درست، اساسی و منطقی بپرسید و مطمئن باشید در نهایت به راه‌حل‌های اساسی دست خواهید یافت. سؤالات غلط، پاسخ‌های غلط را در پی خواهد داشت. همواره شاهراه و آسان‌ترین مسیر را در نظر بگیرید و به دنبال بهترین و مؤثرترین اطلاعات کاربردی باشید.

با بهره‌گیری از مطالب کتاب، از عهده‌ بخش عمده‌ای از مشکلات، دغدغه‌ها و دلواپسی‌ها و نگرانی‌هایتان برخواهید آمد و خواهید آموخت که چگونه خودتان باشید و چگونه بر اساس میزان احترامی که برای خود قائلید، اعتماد به نفس داشته باشید.

همچنین قادر خواهید بود با رویکردی جدید، افکار مثبت و سازنده را جایگزین افکار منفی، آزار دهنده و بازدارنده نمایید. البته قرار نیست دنیا و همه‌ افرادی که با آن‌ها در ارتباط هستید را کنترل کنید و همه چیز همیشه بر وفق مراد شما باشد. قرار نیست برای برنده شدن در تمام امور زندگی به هر قیمتی بجنگید. چون زخمی می‌شوید و زخمی می‌کنید. بهتر است از فرمول زندگی سالم، بدین معنا که پس از سعی و تلاش خود، بپذیرید که یک جایی برنده و یک جایی بازنده می‌شوید. اما می‌توانید با آن‌ها کنار آمده و با انجام تمرینات ارائه شده در این کتاب، با زبان ساده اما بدیع و خلاقانه، خود را در تنگنا و بن‌بست و درماندگی احساس نکرده و روی اضطراب و تشویش خود، مدیریت کافی داشته باشید و برای داشتن یک زندگی عاری از استرس و نگرانی با کمترین هزینه‌های روانی، حال خوبی داشته باشید.

در بخشی از کتاب راهنمای عملی درمان اضطراب دختران (The anxiety workbook for girls) می‌خوانیم که برخی افراد ممکن است سرنخ‌های اجتماعی را اشتباه بخوانند و در این باره که دیگران نسبت به آن‌ها خشمگین شده یا از آن‌ها متنفرند، دچار نگرانی فراوانی ‌شوند. نگرانی گسترده در این باره که دیگران در مورد شما چه فکری می‌کنند، می‌تواند باعث آزار و رنجش شما شود. سال‌های نوجوانی زمان پر استرسی است؛ دوست داشته شدن توسط افراد خوب در زمان مناسب، می‌تواند احساسی مانند اینکه مهم‌ترین چیز را در جهان به شما داده‌اند باشد. اگر به نظر برسد فردی که او را به عنوان یک دوست می‌دانید نسبت به شما خشمگین یا از شما متنفر است، دچار چنان احساس ناخوشایندی می‌شوید که گویی زندگی اجتماعی شما به پایان رسیده است. در برخی شرایط ناخوشایند این ممکن است بر ایستادگی اجتماعی شما تأثیر گذارد و شما را متزلزل نماید.

مهم‌ترین نکته‌ای که باید به خاطر آورید آن است که واکنش شما به این نوع موقعیت‌ها اغلب مهم‌تر از خود موقعیت‌ها است. دیگران باید دریابند که با کم محلی کردن به شما در یک روز، آشفته خواهید شد ولی هر کاری انجام می‌دهید تا به آرامش خود بازگردید. آن‌ها ممکن است به این خاطر به شما کم محلی کنند که این کار آسان است و دیدن آشفتگی شما سرگرم کننده است همچنین شما باید آگاه باشید که گاهی وقتی کسی به شما کم‌محلی می‌کند، این کم‌محلی ممکن است هیچ ارتباطی به شما نداشته باشد. فردی ممکن است به این خاطر کم‌حرف و منزوی به نظرتان برسد که موضوع دیگری در زندگی او جریان دارد که کاملاً با شما بی‌ارتباط است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معرفی کتاب استانی علمی و آموزشی داشته باشید موقعیت ها شما کم کم محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۱۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری خطیب این هفته نماز جمعه تهران

به گزارش قدس آنلاین، درهای دانشگاه از ساعت ۱۰:۳۰ برای حضور نمازگزاران باز می‌شود و شروع برنامه‌ها از ساعت ۱۱ خواهد بود.

در بخش معرفی کتاب منتخب هفته، کتاب «مردی با آرزوهای دور برد» معرفی می‌شود. این کتاب، مستند نگاره‌ای درباره‌ی شهید حسن طهرانی مقدم به قلم خانم فائضه غفار حدادی است که انتشارات شهید کاظمی آن را منتشر کرده است.

نگارنده در ۳۵ روایت، اطلاعاتی از زندگی این دانشمند متواضع و گمنام، از نوجوانی و سال‌های قبل از انقلاب، کشف استعداد توسط حسن باقری، سال‌های جهاد سازندگی و کار در پژوهشکده فضایی، خصلت‌های اخلاقی، دلاوری‌ها و نحوه شهادت او را برای مخاطب بازگو می‌نماید.

غفار حدادی پیش از این، کتاب «خط مقدم» را درباره خدمات و دستاوردهای شهید طهرانی‌مقدم نوشته و در «مردی با آرزوهای دوربرد» زندگی آن شهید را به گونه‌ای به رشته تحریر درآورده  که نوجوانان دهه هشتاد و نود هم بتوانند با این‌ شهید آشنا شوند.

کتاب «مردی با آرزوهای دوربرد» با ۳۰ درصد تخفیف در غرفه کتاب آدینه، جنب مزار شهدای گمنام در دانشگاه تهران درمعرض انتخاب علاقمندان قرار خواهد گرفت.

مهد معارفی آدینه و کانون دانش آموزی در نماز جمعه تهران هر هفته میزبان کودکان و نوجوانان دختر و پسر در بخش‌های مختلف، قرآنی، علمی، مهارتی، بازی و سرگرمی هستند.

فرصت استفاده از مشاوره ازدواج، خانواده و کودک توسط متخصصین «مرکز مشاوره عطر زندگی» در حاشیه نماز جمعه برای نمازگزاران محترم فراهم است.

نمازگزاران بعد از نماز در حمایت از پاسخ پهبادی و موشکی ایران به حمله رژیم غاصب صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه، راهپیمایی خواهند داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اولین تصاویر از اضطراب و وحشت عجیب امروز اصفهانی‌ها!
  • «نشان سبز» درباره زندگی پیامبر اکرم (ص) منتشر شد
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید
  • حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری خطیب نماز جمعه این هفته تهران
  • کتاب آینه‌ دلیل من در کرمانشاه منتشر شد
  • درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه زینب کبری (س) ارومیه
  • حجت‌الاسلام حاج علی اکبری خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • برپایی هفت میز خدمت در نماز جمعه این هفته تهران
  • نحوه به‌روزرسانی Android ۱۵ Beta ۱؛ برجسته ترین ویژگی‌ها و تلفن‌های واجد
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟