Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، استقلال با شکست در دیداری که پیروزی در آن پیش بینی شده بود از گردونه لیگ قهرمانان آسیا کنار رفت. حالا تیمی که مقابل پاختاکور با آن وضعیت شکست خورد به فصل آینده نگاه می کند، فصلی که مشخص نیست همچنان مجید نامجومطلق سرمربی است یا طبق شایعات فرهاد مجیدی برمی گردد و یا اینکه اصلا اتفاقات دیگری در راه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ماجرا هر چه باشد حسن روشن به عنوان یکی از این بزرگ ترین بازیکنان تاریخ این باشگاه به هیچ عنوان به آینده خوش بین نیست.

او در گفت و گو با جام جم آنلاین عنوان کرد: درباره آینده استقلال چطور می توان یک پیش بینی درست و حسابی داشت؟ اتفاقاتی که در استقلال می افتد جدید نیست و بیش از 10 سال است که در حال تکرار بیان مشکلات این تیم در رسانه ها هستیم اما آیا شما دیدید که اتفاق جدیدی رخ بدهد و یا یک چاره اساسی پیش پای این تیم بگذارند؟

روشن گفت: من واقعا نمی دانم در رابطه با استقلال چکار باید بکنیم. نه می توانیم دخالت کنیم و نه می توانیم بی سر و صدا یک جا بنشینیم.

این پیشکسوت استقلال بیان داشت: مشکل اعلام کردن یا نکردن یک پنالتی برای استقلال نیست. به تیم الوحده امارات نگاه کنید، یک تیم کاملا سازمان یافته. این تیم سرمایه قابل توجهی دارد و از مدیریت خوبی هم برخوردار است و همین مدیریت سازمان یافته تشخیص داد که با توجه به مشکلات کنونی این تیم و البته وضعیت وخیم شیوع کرونا در آسیا باید از لیگ قهرمانان آسیا کنار بکشند.

منتقد شرایط کنونی استقلال افزود: اما به تیم خودمان نگاه کنید.  استقلال در اوج اختلاف ها و نداشتن سرمربی، بدهی های مالی و سایر مشکلات، تن به حضور در لیگ قهرمانان آسیا داد. نگاه کنید که بخشی از تمرکز استقلال تا چه اندازه بر روی موضوع نافرجام بازگشت استراماچونی متمرکز شد.

مهاجم اسبق آبی های پایتخت ادامه داد: یک بخش دیگر ماجرا مربوط به بازیکنان این تیم می شد که آنها هم انرژی زیادی از مجموعه گرفتند همانند همان بازیکنی که گفت اگر پول ندهید من به قطر نمی آیم. استقلال با این کوه از مشکلات راهی لیگ قهرمانان آسیا شد و آخر سر هم دیدیم چه اتفاقی رخ داد. حالا اینکه بگوییم پنالتی برای استقلال نگرفتند و از این دست حرف ها نه فایده ای دارد نه منطقی است.

این کارشناس فوتبال اذعان داشت: از سر تا ته این استقلال اشکال داشت. باز هم به مثال تیم الوحده امارات برمی گردم. حتی کمتر از یک درصد مشکلات باشگاه استقلال را ندارد اما مدیران این تیم خیلی منطقی فکر کردند که حضور در آسیا با توجه به وضعیت شیوع کرونا به صلاح نیست. بحث مقایسه است. یک تیم مثل الوحده که مشکلی ندارد برای یک دلیل کاملا موجه کنار می رود اما یک تیم مثل استقلال با هزار مشکل گام به رقابت ها می گذارد، هزار ادعا دارد و آخر سر هم می گویند پنالتی ما را نگرفتند.

وی یادآور شد: برای استقلال شرایط خیلی بد بود. ناز کردن بازیکن یک طرف، قهر کردن مربی یک طرف. بدهی ها یک طرف دیگر. دیگر یک تیم دیگر چقدر باید مشکل داشته باشد؟

روشن تاکید کرد: هواداران استقلال چه گناهی کرده که باید سال ها این شرایط را تحمل کنند؟ این هواداران تا می آیند به نتایج خوب تیمشان عادت کنند یک دفعه همه چیز به هم می خورد و آینده تحت تاثیر قرار می گیرد. چقدر این وضعیت باید در استقلال تکرار شود؟ تا به حال شمرده اید؟

بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: استقلال مشکلات زیادی دارد. این تیم باید تیم جوانانش را سر و سامان بدهد و آکادمی را هم همین طور.

روشن خاطرنشان کرد: روند سال های اخیر برای آبی ها اینطور بوده که استقلال دو تا بازی را پشت سر هم می برد بعد به طور اغراق آمیزی تعریف و تمجیدها آغاز می شود. حداقل مگر این فصل همین رویه را مشاهده نکردیم؟ همان ابتدای فصل دیدید که چگونه با بردهای استراماچونی برخی به آسمان ها رفتند؟ شنیدید چطور می گفتند ما چه بازیکنانی داریم و چه مربی خوبی به استقلال آمده است؟

منتقد سرسخت آبی ها گفت: استقلال دو بازیکن از خودش ندارد. همه را از این ور و آن ور می آورد. تصمیمات غلط مدام در این تیم تکرار می شود و انگار راه گریزی هم نیست.

وی یادآور شد: مدیران استقلال حتی در مدیریت اتفاقات کوچک تر هم ناتوان هستند. همین قضیه رحمتی (دروازه بان سابق استقلال) و حسینی (دروازه بان کنونی) را در نظر بگیرید. این دو رقیب هم بودند که حالا اختلافاتی هم پیدا شد. چه کسی توانست اختلافات بین این دو را حل کند؟ اگر کمی مدیریت وجود داشت مانع از جدایی رحمتی می شدند. حسینی دروازه بان خوبی است اما از نام رحمتی نباید به این راحتی گذشت.

حسن روشن در پایان گفت: مدیران استقلال نمی توانند برای آینده این تیم به درستی تصمیم گیری کنند. مشکل این است که به حرف هر کسی که بخواهند گوش می کنند و هر کسی را که نمی خواهند گوش نمی کنند. از من پیش بینی آینده استقلال را نخواهید. اینجا همه چیز پشت سر هم تکرار می شود و گریزی هم از این همه تکرار نیست.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: روشن استقلال فوتبال لیگ قهرمانان آسیا یک تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بزرگ واگذاری پرسپولیس و استقلال به بانک‌ها و هلدینگ‌ها

روزنامه هم میهن نوشت:طبق اطلاعات منتشرشده متقاضیان تا روز اول اردیبهشت‌ماه سال‌جاری برای ارائه مدارک خود فرصت دارند. با تفکیک مالکیت این دو باشگاه، استرس هواداران هر دو تیم مبنی بر حذف احتمالی از لیگ قهرمانان آسیا به حداقل رسید. از واژه «حداقل» به این دلیل استفاده شده که هنوز مشخص نیست این تیم‌ها مجوز حرفه‌ای را دریافت کنند. در این گزارش قصد داریم وضعیت آتی سرخابی‌ها را بررسی کنیم که قرار است به چه نهاد‌هایی واگذار شوند و آیا این امر امکان‌پذیر است یا صرفاً براساس تهدید کنفدراسیون فوتبال آسیا است که این موضوع به‌صورت ویژه درحال نهایی‌شدن است.

بانک‌ها و هلدینگ‌های پولدار

بعد از انتشار واگذاری پرسپولیس و استقلال، خبر‌های زیادی دراین‌خصوص منتشر شد، اما حالا مشخص شده که بانک‌ها قرار است سهام پرسپولیس را خریداری کنند. ماجرا از این قرار است که باشگاه پرسپولیس به چهار بانک شهر، تجارت، صادرات و ملت واگذار شود. از این چهار بانک برای شرکت در مناقصه خرید ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولس، ضمانت‌نامه دریافت شده است.

سهم بانک شهر در این مناقصه ۴۰ درصد خواهد بود و ۳ بانک دیگر ۱۵ درصد سهم خواهند داشت. باتوجه به اینکه بانک شهر قرار است ۴۰ درصد سهام پرسپولیس را خریداری کند، دو صندلی هیئت‌مدیره این باشگاه را نیز تصاحب خواهد کرد. گفتنی است ارتباط بانک شهری‌ها با رضا درویش بسیار خوب است و اصلاً بعید نیست بعد از این نقل‌وانتقال همچنان رضا درویش در منصب مدیریت باقی بماند، چراکه قدرت اصلی بعد از این واگذاری در اختیار بانک شهر خواهد بود.

سه بانک دیگر نیز باتوجه به در اختیار داشتن تفکیک‌شده ۱۵ درصد، هرکدام یک صندلی هیئت‌مدیره را در اختیار خواهند گرفت. ازسوی‌دیگر ۱۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در اختیار مردم است که در کمال شگفتی نماینده‌ای در هیئت‌مدیره ندارند. این توضیح لازم است که تیم‌های اروپایی که سهام‌شان در اختیار مردم است، با برگزاری انتخابات که اعضاء در آن شرکت می‌کنند، مردم را به این شکل در هیئت‌مدیره سهیم می‌کنند، اما این موضوع در باشگاه پرسپولیس رعایت نشده است.
گفتنی است پیش‌ازاین و با اعلام رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس، قرار بود پنج بانک به‌صورت کنسرسیوم ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را در اختیار بگیرند. گفته می‌شود تلاش‌ها برای حضور پنج بانک برای در اختیار گرفتن سهام پرسپولیس ادامه دارد.

همچنین مقرر شده، باشگاه استقلال به پتروشیمی خلیج‌فارس واگذار شود. واگذاری استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس در شرایطی است که پیش‌ازاین اعلام شده بود وزارت ورزش و جوانان، این باشگاه را به‌طور موقت در اختیار خواهد داشت.

بررسی‌های خبرنگار هم‌میهن حاکی از آن است که هلدینگ خلیج‌فارس فقط ۵ درصد سهام استقلال را خریداری می‌کند و ۸۰ درصد مابقی این سهام به شرکت‌های زیر نظر این هلدینگ واگذار خواهد شد. استقلال نیز همانند پرسپولیس ۱۰ درصد سهامش در اختیار مردم است و ۵ درصد باقیمانده نیز سهم وزارت ورزش خواهد بود تا کمترین قدرت در اعمال نفوذ این دو باشگاه بعد از سال‌ها برای وزارت ورزش باشد.

ایراداتی که وارد است

انتشار این خبر که قرار است سهام اصلی باشگاه پرسپولیس به بانک‌ها واگذار شود، اما سروصدای زیادی به‌پا کرد. جدیدترین اظهارنظر‌ها مربوط می‌شود به بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس که معتقد است، به هیچ‌عنوان این انتقال نباید انجام شود چراکه به‌لحاظ قانونی مشکل دارد و خلاف منویات رهبری است.

بابک نگاهداری با اشاره به انتشار آگهی واگذاری سهام ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال از سوی سازمان خصوصی‌سازی، از مکاتبه این مرکز با مسئولان کشور دراین‌زمینه خبر داد و از صدور مجوز خرید برای شورای پول و اعتبار برای شرکت در این واگذاری، ابراز نگرانی کرد.

نگاهداری با اشاره به هشدار‌های مکرر رهبری درباره بنگاه‌داری بانک‌ها به سایت مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: «در این نامه اعلام شده است که حضور بانک‌ها در این مناقصه، مغایر منویات مقام معظم رهبری و در تضاد با مواد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر است. در این مکاتبه تاکید شده که وظیفه اصلی بانک تأمین مالی تولید در اقتصاد کشور است و درگیر شدن منابع آن در شرکت‌های غیرمرتبط با موضوع فعالیت بانکداری به ضرر این وظیفه و درنهایت اقتصاد کشور است. این اقدام باعث خواهد شد که منابع در اختیار بانک برای اعطای تسهیلات به فعالیت‌های مولد، کاهش یابد و لذا با شعار سال ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری نیز تناسبی ندارد. مبتنی بر همین منطق در مواد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب سال ۱۳۹۴، بانک‌ها مکلف به واگذاری سهام خود در بنگاه‌هایی که فعالیت غیربانکی دارند، شده‌اند و در صورت استنکاف با جریمه‌های مالیاتی مواجه خواهند شد.»

بدهی سنگین سرخابی‌ها

ازسوی‌دیگر باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال بدهی‌های سنگینی به نهاد‌های مختلف دارند که مشخص نیست پیش از واگذاری و فروش سهام آنها، وضعیت پرداخت این بدهی‌ها به کجا خواهد رسید. فقط یک قلم از این بدهی‌ها که عدد و رقم کمی هم نیست، به ورزشگاه آزادی مربوط می‌شود که با هر مسابقه‌ای که در این ورزشگاه برگزار می‌شود، این میزان بدهی افزایش پیدا می‌کند.

مهیار عسگریان، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، در یک برنامه تلویزیونی درخصوص طلب پرداخت‌نشده این شرکت از سرخابی‌ها گفت: «شرکت توسعه و نگهداری از سال ۹۲ تاکنون مبلغی حدود ۲۵۰ میلیارد از فدراسیون‌های ورزشی و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس طلبکار است.»

عسگریان همچنین در رابطه با هزینه میزبانی در ورزشگاه آزادی برای هر تیم گفت: «ملاک ما برای هزینه نگهداری یا اجاره، کارشناسی مرکز کانون قوه‌قضائیه است. برای هر بازی فوتبال، هزینه اجاره ۵۲۰ میلیون تومان است.»

نگرانی از ورود افراد غیرمتخصص

نگرانی‌ای که بعد از این واگذاری وجود دارد این است که به‌طور مثال، بانک شهر چه افرادی را براساس چه معیار‌هایی قرار است به‌عنوان اعضای هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس معرفی کند؟ بانک‌ها درک درست و البته دانشی نسبت به تیم‌داری در فوتبال و فرازوفرود‌های آن ندارند. بانک‌ها چطور می‌خواهند با حواشی باورنکردنی این رشته و البته بحران‌های همیشگی این رشته ورزشی در فوتبال ایران کنار بیایند؟

فارغ از اینکه بانک‌ها به لحاظ قانونی می‌توانند در فوتبال تیم‌داری کنند یا خیر، براساس چه فاکتور‌هایی اعضای مدیریتی بانک‌ها نفرات خود را وارد هیئت‌مدیره می‌کنند؟

تا جایی که حافظه تاریخی‌مان یاری می‌کند، نظارت سنگین و شدیدی روی افرادی وجود داشته و دارد که وارد این دو باشگاه می‌شوند، اما حالا با کاهش قدرت وزارت ورزش، مشخص نیست این موضوع چطور مدیریت خواهد شد؛ با علم به این موضوع که «مردم» بعد از این واگذاری، کمترین قدرت را برای تیم‌های محبوب‌شان خواهند داشت.

tags # پرسپولیس ، استقلال سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است
  • موتور گلزنی مهاجم استقلال پس از ۱۱ هفته روشن شد
  • حسن روشن: استقلال و پرسپولیس هیچ وقت واگذار نمی شوند (فیلم)
  • مشکل بزرگ واگذاری پرسپولیس و استقلال به بانک‌ها و هلدینگ‌ها
  • رفع اختلال سامانه بیمه سلامت در گلستان تا ۲۴ ساعت آینده
  • آیا یادگیری سئو سخت است یا آسان؟ چقدر زمان میبرد؟
  • مشکل استادیوم پرسپولیس و استقلال حل شد
  • درمان لوزه بزرگ را جدی بگیرید
  • قمی: کار سختی در قهرمانی آسیا داریم/ به موفقیت جوانان امیدوارم
  • آینده غرب آسیا به محور مقاومت بستگی دارد