Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کانون جهادگران با تاکید بر نقش آبخیزداری در جهش تولید گفت: اجرای طرح های آبخیزداری هم آب کشاورزی را تامین می کند و هم از خسارت سیل جلوگیری می کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد تقی امانپور مدیر عامل کانون جهادگران جهادسازندگی در پنجمین نشست تخصصی همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید تحت عنوان نقش «آبخیزداری و آبخوانداری در جهش تولید» که توسط سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: آب منبع با ارزشی است که در اختیار ماست و باید برای بهره برداری بهینه و صحیح از آب، دانش و علم روز را بکار بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل کانون جهادگران جهاد سازندگی، با بیان اینکه آبخیزداری، فرایند مدیریتی در حوزه آب است، افزود: شناخت فناوری های نوین در حوزه آبخیزداری بسیار مهم و ضروری است و بدین منظور مراکز تحقیقات در حوزه آب و خاک و آبخیزداری برای نخستین بار توسط جهاد سازندگی بعد از انقلاب اسلامی بوجود آمد.

مدیر جهادی دهه 70 با اشاره به اینکه نهضت آبخیزداری بایستی با فناوری و علم روز همراه باشد خاطر نشان کرد: نقش مردم در آبخیزداری بسیار حائز اهمیت است و مشارکت مردم در این باره حرف اول می زند.

امانپور با تاکید بر اینکه بایستی از آلودگی منابع آب و خاک با آبخیزداری جلوگیری کنیم، افزود: طراحی های فناوری در حوزه آبخیزداری امروزه یک ضرورت است و بهره برداری پایدار از منابع زیستی (آبخیزداری) بایستی مبتنی بر دانش باشد.

معاون آموزش و تحقیقات وزارت جهاد سازندگی با تاکید بر نقش موثر آبخیزداری در تحقق شعار سال گفت: در سال جهش تولید، با کنترل و مدیریت سیلاب ها به وسیله  اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوانداری می توانیم آب اراضی کشاورزی را تامین و از خسارت سیل جلوگیری نمود.

در این نشست تخصصی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: جهش تولید با بستر سازی کار جهادی قابل حصول است و با کارهای روزمره قابل تحقق نیست، و این مهم تنها در سایه کار جهادی و بیش از توان موجود می تواند قابل دستیابی باشد.

حاتمی با اشاره به برگزاری نشست های پیشین افزود: مدیریت بهره وری آب و خاک به نحو شایسته ای توسط متولیان این همایش دیده شده است و بی گمان توجه به مدیریت بهره وری آب و خاک در عرصه آبخیزداری و آبخوانداری ضامن توسعه کشاورزی پایدار است.

بیشتر بخوانید:

«معجزه آبخیزداری»|نجات روستاهای کشور از مرگ خاموش با آبخیزداریتطور "آبخیزداری" در آمریکا/ حفاظت خاک در ایالات متحده چرا و چگونه شروع شد؟مبنای قرآنی و روایی ذخیره سازی آب در زیرزمین چیست؟

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آبخیزداری و آبخوانداری حوزه آب جهش تولید آب و خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۱۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین

محمدحسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: امیدواریم با پیشبرد این برنامه‌ها شاهد افزایش تولید در بخش‌های مختلف کشاورزی باشیم که البته بخش قابل توجهی از آن با مشارکت بخش خصوصی محصص خواهد شد.

وی اضافه کرد: گفتمان مشارکت مردم جز سیاست‌های و اولویت‌های اصلی و مهم بخش کشاورزی استان قزوین است که امیدواریم با ورود سرمایه گذار به این بخش شاهد افزایش تولیدات کشاورزی باشیم.

این مسئول ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکیدات و توجه خوبی به دشت قزوین داشته اند تا اینکه در اردیبهشت ۱۴۰۱ و تاکید مجدد بر اهمیت دشت قزوین و پیگیری این دستور توسط رییس جمهور، وزیر جهادکشاورزی و استاندار، ستاد احیا و پایدار سازی دشت قزوین تشکیل شد.

عطایی شبکه آبیاری دشت قزوین را یک فرصت بسیار مهم در استان برشمرد و بیان کرد: شبکه آبیاری دشت قزوین به وسعت ۶۰ هزار هکتار بزرگترین شبکه کشور است که متاسفانه در چند سال اخیر برای تامین این میزان اراضی با مشکل مواجه شده ایم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه ۲۷۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی و ۱۳۰ هزار هکتار اراضی دیم در استان زیر کشت قرار دارد، یادآور شد: اقدامات جهش تولید در کشاورزی استان قزوین از دهه ۴۰ آغاز شده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز گسترش پیدا کرده است.

استان قزوین در تولید ۱۶ محصول کشاورزی رتبه یک تا ۶ کشور را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • آغاز طرح پرورش مرغ بومی ویژه زنان روستایی در مهاباد
  • تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب