Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی تیموری گفت: مردم فقط از تورهای گردشگری که دارای مجوز هستند استفاده کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سامان‌دهی به مقوله سفرها یکی از موارد ضروری است که در سال‌های اخیر اهمیت پرداختن به آن با توجه به گسترش گردشگری در کشور نمایان شده است. در این راستا ایجاد سفر ایمن در برهه‌ای از زمان که ده‌ها صفحه مجازی اقدام به برگزاری تورها به‌صورت غیرقانونی می‌کنند یکی از ضروریات این عرصه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  چراکه حاصل سفر با برخی گروه ها، اتفاقات تلخی همچون گم شدن سها در جنگل جهان نمای گلستان است. مقوله‌ای که با توجه به شیوع کرونا جنبه بهداشتی و سلامتی آن نیز مورد اهمیت قرار می‌گیرد.

ولی تیموری، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در این خصوص به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: سفر اگر در چارچوب برنامه های تعریف شده از سوی بخش های خصوصی انجام  و از مراکز مجاز استفاده شود و راهنمایان مورد تائید در سفرها حضور داشته باشند قطعا یک سفر ایمن را شهروندان تجربه خواهند کرد. 

او در خصوص اقدامات انجام شده در راستای اینکه دیگر اتفاقاتی نظیر گم شدن سها رقم نخورد، افزود: ما کلاس های آموزشی را برگزار کرده ایم و نکات و پروتکل های لازم برای سفر ایمن ابلاغ شده است. مردم از طریق مجاری قانونی به سفر بروند تا در وهله اول به مقصد گردشگری آسیب وارد نشود و هم ایمنی آن ها از مناظر مختلف حفظ شود. 

این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: مردم فقط از تورهای گردشگری که دارای مجوز هستند استفاده کنند. ما مدیریت تورها و گروه هایی را که از وزارت میراث فرهنگی مجوز گرفته باشند را فقط تضمین می‌کنیم.

تیموری در خصوص تعداد هتل های تعطیل شده در سطح کشور به علت مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا گفت: تا این لحظه هیچ هتلی در سطح کشور تعطیل نشده بلکه صرفا برخی هتل‌ها نیروهای خود را تعدیل کرده‌اند. نیمه جنوبی کشور به خاطر فصلی که پشت سر گذاشتیم با یک رکودی مواجه شدند که در روزهای آینده امیدواریم این چالش نیز پشت سر گذاشته شود. 

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در خصوص تحریک تقاضا برای سفر اظهار کرد: باید به زمانی برسیم که تحریک تقاضا امکان‌پذیر باشد و با توجه به شیوع کرونا نمی‌توان مردم را بیش از حد به سفر تشویق کرد و در اولین فرصتی که از این بیماری عبور کردیم، برنامه هایی را در نظر گرفته‌ایم و این هماهنگی با دولت انجام شده است تا تسهیلاتی برای سفر به مردم اعطا شود.

انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی تسهیلات سفر ولی تیموری کرونا سها وام سفر وزارت میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از لوح ثبت ملی آیین پخت سمنوی سادات البرز

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم خاکی عصر دوشنبه در حاشیه مراسم رونمایی از لوح ثبت ملی آئین پخت سمنوی سادات استان البرز که در کاخ سلیمانیه برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه استان البرز دارای ۴۱ اثر ناملموس و بیش از ۳۰۰ اثر ملموس است، گفت: حدود ۸۵۰ اثر شناسایی شده این استان نیز در ردیف ثبت ملی قرار دارند.

وی بیان کرد: پیشنهادی که برای سال جاری داریم این است که وزارت میراث فرهنگی طی سه روز به صورت ویژه یکسری پرونده‌های استان البرز به ویژه ابنیه و محوطه‌های دارای اهمیت تاریخی بالا را خارج از سهمیه استانی سالانه به صورت ویژه بررسی کند تا بتوانیم عرصه و حریم تعداد زیادی از این آثار را به ثبت ملی برسانیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز با اشاره به اینکه از سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز اختصاص بودجه‌ای را درخواست کرده‌ایم، مطرح کرد: استان البرز به لحاظ دارا بودن عرصه‌ها و محوطه‌های تاریخی بسیار حائز اهمیت است و طبیعتاً ثبت عرصه و حریم آنها به منظور حفظ این میراث نیز اهمیت زیادی دارد.

خاکی با بیان اینکه برخی حریم‌ها و عرصه‌های واجد ارزش مورد تعرض قرار می‌گیرند که در صورت ثبت آنها بهتر می‌توانیم در محاکم قضائی از این امر جلوگیری کنیم، اظهار کرد: آئین پخت سمنوی پای دیگ سادات نیز حدود ۸۰ سال قدمت دارد و در طول سه نسل حفظ شده و در بعد محلی و منطقه‌ای نیز اثرگذار بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز با بیان اینکه این آئین و اثر ناملموس در تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی و جمعی استان اثربخش است، خاطرنشان کرد: در رویدادها و اتفاقات استانی و ملی نیز سعی می‌کنیم از این اثر به عنوان یک داشته ارزشمند گردشگری خوراک و سوغات استان استفاده کنیم زیرا هم غذای سالمی است و هم پیوست فرهنگی دارد.

وی تاکید کرد: داشته‌های فرهنگی و تاریخی هر کشور بالاترین و بهترین ثروت‌های آن هستند و ما در اداره کل میراث فرهنگی البرز وظیفه داریم در جهت پاسداشت این داشته‌ها و آثار ارزشمند تلاش کنیم. خواهش ما از رسانه‌ها نیز این است که در بعد اثرگذاری اتفاقات و رویدادها، در جمع آوری آثار شناسایی نشده و سیاهه نگاری به ما کمک کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز اضافه کرد: هدف این است که بتوانیم بخش عمده‌ای از آثار ناملموسی که احتمال از بین رفتن آنها در طول سال‌ها و نسل‌های آینده وجود دارد را یک جا جمع آوری و ضبط و برای ثبت آنها به صورت انبوه و خارج از سهمیه استانی سالانه تلاش کنیم.

کد خبر 6079187

دیگر خبرها

  • ضرغامی: نیمی از مردم دنیا می‌توانند بدون روادید به ایران سفر کنند
  • رونمایی از لوح ثبت ملی آیین پخت سمنوی سادات البرز
  • ضرغامی: نیمی از مردم دنیا می توانند بدون روادید به ایران سفر کنند
  • نیمی از مردم دنیا می توانند بدون روادید به ایران سفر کنند
  • ثبت ۴ اثر خراسان جنوبی در فهرست میراث جهانی
  • جذب ۳۸ میلیارد تومان اعتبار ملی برای میراث‌فرهنگی خراسان شمالی
  • صدور مجوز خانه مسافرها تاییدمحور شد
  • صدور مجوز خانه مسافر‌ها تأییدمحور شد
  • بازدید از اماکن گردشگری فارس از  مرز ۲۰ میلیون گذشت 
  • خراسان جنوبی ۱۴ روستای هدف گردشگری مصوب دارد