Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@22:24:53 GMT

قدرت سرایت ویروس کرونا افزایش یافته است

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۲۳۲۵

قدرت سرایت ویروس کرونا افزایش یافته است

ایسنا/زنجان رئیس بیمارستان بوعلی‌سینای خرم‌دره گفت: قدرت سرایت ویروس کرونا افزایش یافته است.

سعید فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روند افزایش بستری بیماران کرونایی از تیرماه در شهرستان خرم‌دره، عنوان کرد: دلیل این امر نیز افزایش مسافرت‌ها به شمال کشور با توجه به تعطیلی‌ها و نیز رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی توسط عده‌ای از افراد در عزاداری‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر قدرت سرایت بیماری نیز افرایش یافته است، ادامه داد: به جرات می‌توان گفت که وقتی یکی از اعضای خانواده درگیر می‌شود، می‌تواند همه اعضای خانواده را نیز درگیر کند.

رئیس بیمارستان بوعلی‌سینای خرم‌دره با اشاره به پایین آمدن سن افرادی که درگیر این بیماری می‌شوند، ادامه داد: در حال حاضر میانگین مبتلایان به بیماری ۴۵ تا ۶۰ سال در خرم‌دره است.

این مسئول با انتقاد از سهل‌انگاری عده‌ای از افراد در زمینه بیماری کرونا، یادآور شد: متاسفانه از میزان ترس مردم از کرونا کاسته شده و استفاده از ماسک نیز در جامعه کاهش یافته است.

فرهادی با اشاره به اینکه یکی از عوامل اصلی گسترش ویروس کرونا در کشور، برگزاری مراسم‌ تجمعی است، بیان کرد: مراسمی که در آرامستان‌ خرم‌دره برگزار می‌شود باید کنترل شود تا شاهد افزایش آمارها نباشیم.

رئیس بیمارستان بوعلی‌سینای خرم‌دره با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا سبب شده شرایط خوبی نداشته باشیم، ادامه داد: مردم باید به این باور برسند نیاز مبرم جامعه برای مقابله با کرونا ویروس رعایت پروتکل‌های بهداشتی به‌ویژه استفاده از ماسک است.

وی با اشاره به مشکل کمبود فضا در بیمارستان بوعلی خرم‌دره، خاطرنشان کرد: اگر روند بیماری در این شهرستان به همین منوال ادامه یابد، سایر بخش‌های بیمارستان نیز باید به بیماران کرونایی اختصاص یابد که ممکن است شاهد بروز مشکلات باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استانی شهرستانها بیمارستان بوعلی ویروس کرونا خرم دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ابتلا به بیماری کبدی با این نوشیدنی شیرین

نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

به گزارش مهر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآورد‌های فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه‌ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگر‌های سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم‌های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیند‌های متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • افزایش ابتلا به بیماری کبدی با این نوشیدنی شیرین
  • درگیری بر سر فشار آب یک ساختمان؛ یک نفر کشته شد
  • درگیری بر سر فشار آب یک ساختمان در تهران/ یک نفر کشته شد؛ 4 نفر بازداشت شدند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • جشن تولد خونین در باغ ویلا | قتل دلخراش دو جوان با شلیک گلوله
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد