Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-یک چهره اصول‌گرا گفت: در رابطه با فتاح می‌توان گفت که با توجه به رفتارهای اخیر وی که به نظر می‌رسید حرکت تبلیغاتی است، لطمه و آسیب دید که در نهایت شانس فتاح برای پیروزی در انتخابات بسیار کاهش یافت.

«عباس سلیمی نمین»، فعال سیاسی اصول‌گرا، در واکنش به اینکه از میان چهره‌های مطرح اصول‌گرا افرادی نظیر علی لاریجانی و محسن رضایی که سابقه حضور در انتخابات ریاست جمهوری را داشتند، کدام یک از اقبال بیشتری برای کسب پُست ریاست جمهوری برخوردار است؟، گفت: طرح این موضوع زود هنگام است چراکه تا زمان انتخابات تغییراتی زیادی رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیروزی هر کدام از این افراد در انتخابات بستگی به این دارد که چه رقبایی، داشته باشند.

این فعال سیاسی افزود: به عنوان مثال همانطور که پیش از این محسن رضائی گفته بود که اگر فلانی به انتخابات بیاید، احساس وظیفه نمی‎کنم و در انتخابات ثبت نام نمی‌کنم اما اگر نیاید، وارد عرصه انتخابات خواهم شد، لذا بسیاری از این افراد حضور خود در انتخابات را به صورت مشروط، اعلام کردند. به این ترتیب که اگر برخی از چهره‌ها وارد انتخابات شوند آنها شرکت نخواهند کرد. در این انتخابات به نظر می‎‌رسد که هر جریانی تمایل به داشتن کاندیدای مستقل دارد. صِرف مطرح شدن ثبت‌نام در انتخابات به این معنی نیست که تا آخر، خواهند بود.

سلیمی نمین در رابطه با اینکه استقبال جامعه از چهره‌های دیگر در انتخابات ریاست جمهوری نظیر پرویز فتاح و سعید جلیلی تصریح کرد: نمی‌شود به صورت دقیق در این مورد صحبت کرد چرا که این مورد هم، بستگی به حضور سایر رقبا دارد. در رابطه با فتاح می‌توان گفت که با توجه به رفتارهای اخیر او که به نظر می‌رسید حرکت تبلیغاتی است، لطمه و آسیب دید که در نهایت شانس فتاح برای پیروزی در انتخابات بسیار، کاهش یافت.

سلیمی‌نمین در پاسخ به اینکه علاوه بر موارد مطرح شده افرادی نظیر عزت‌الله ضرغامی هم برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام آمادگی کرده است، آیا سابقه مدیریتی این افراد در استقبال جامعه از آنها تاثیر خواهد داشت؟ خاطرنشان کرد: فقط استقبال مردم مهم نیست، قبل از آن اقبال، نظر احزاب و گروه‌ها مطرح است، اگر ضرغامی بتواند نامزد جریان سیاسی قوی شود یک استقبال دارد اما اگر به صورت فردی وارد شود از استقبال دیگری برخوردار خواهد شد. لذا در حال حاضر در خصوص شانس پیروزی ضرغامی نمی‌توان اظهار نظر کرد.

این فعال سیاسی اصول‌گرا با اشاره به بحث تایید صلاحیت‌ها ادامه داد: در حال حاضر تعداد بالایی تمایل به حضور در انتخابات ریاست جمهوری را دارند اما نکته حائز اهمیت، این است که همه این تعداد مورد تایید شورای نگهبان قرار خواهند گرفت و شورای نگهبان، همه این افراد را به عنوان رجل سیاسی تشخیص خواهد داد؟! باید به این توجه کرد که در بحث ریاست رقابت میان تعداد محدودی است.

سلیمی‌نمین در واکنش به اینکه اصول‌گرایان از تایید صلاحیت خود اطمینان دارند، یادآور شد: چنین چیزی نیست، در حال حاضر اصلاح‌طلبانی مانند ستاری و دهقان وجود دارند که مورد تایید شورای نگهبان قرار خواهند گرفت. در حقیقت تعداد قابل توجهی از اصلاح‌طلبان هستند که اگر وارد میدان شوند، از نظر شخصیتی مورد تایید قرار می‌گیرند.

برنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد ریاست جمهوری سلیمی نمین اصول گرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر حزب اصلاح یمن درگذشت

«شیخ عبدالمجید الزندانی» از روحانیون «سرشناس» یمنی امروز(دوشنبه) در سن ۸۲ سالگی در استانبول درگذشت.

به گزارش مشرق، الزندانی ریاست شورای مشورتی حزب اصلاح طلب التجمع الیمنی را برعهده داشت. این حزب یکی از بزرگترین احزاب سیاسی در یمن بود که امتداد فکری اخوان المسلمین به شمار می رفت.

الزندانی همچنین بنیان گذار دانشگاه اسلامی الایمان در یمن بود و سازمان جهانی اعجاز علمی در قرآن و سنت را در مکه بنیان گذاری کرد.

شیخ عبدالمجید الزندانی سال ۱۹۴۲ در روستای الظهبی در شهرستان الشعر از توابع استان اب در یمن به دنیا آمد. او تحصیلات خود را در مصر سپری کرد و از دانشگاه الازهر مدرک گرفت و پس از انقلاب ۱۹۶۷ به یمن بازگشت و فعالیت های سیاسی را از سرگرفت.

وی در زمان حضور در مصر با اخوان المسلمین در ارتباط بود و همین موضوع باعث دستگیری، اخراج از دانشگاه و تبعید او از این کشور شد.

الزندانی به دلیل دیدگاههای دینی و سیاسی خود با انتقادهای شدیدی روبرو بود. آمریکا او را در سال ۲۰۰۴ به اتهام «حمایت از تروریسم» در فهرست افراد تحت تعقیب خود قرار داد.

الزندانی همچنین از مخالفان حکومت انصارالله یمن بود و سالها در عربستان زندگی کرد. او همچنین توسط مقامات عربستان حضر خانگی شد و پس از آنکه علمای ارشد عربستان، با صدور بیانیه ای اخوان المسلمین را «تروریسم» خواند، مجبور گردید سال ۲۰۲۰ عربستان را به مقصد ترکیه ترک کند.

دیگر خبرها

  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • سلیمی نمین: توئیت فضائلی درباره حجاب را با توجه به جایگاهش در دفتر رهبری باید لحاظ کرد/ جامعه را به سمت لجبازی نبریم/ برخی تصور می‌کنند با یک اقدام اجرایی می‌توانند مسئله حجاب را حل کنند
  • سلیمی نمین : ۹۹ درصد زنان با هر نوع الزام در حجاب حساسیت ویژه دارند/ جامعه را به سمت لجبازی نبریم
  • سلیمی نمین: توئیت فضائلی درباره حجاب را با توجه به جایگاهش در دفتر رهبری باید لحاظ کرد /جامعه را به سمت لجبازی نبریم
  • رهبر حزب اصلاح یمن درگذشت
  • تولید ماهیانه شیر خشک به ۲۰ هزار تن رسید
  • در غیاب احمدی‌نژاد
  • معتمدی: همه ورزشکاران برای ما عزیز هستند/ وضعیت نامزدها مشخص نیست