Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجوز فعالیت نخستین صندوق تخصصی سرمایه گذاری هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات اخذ شد.

به گزارش ایسنا، یکی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه، به عنوان نخستین صندوق تخصصی سرمایه‌گذاری در حوزه استارتاپ‌های هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات، از سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز فعالیت دریافت کرد و پس از طی فرآیند اخذ موافقت اصولی، پذیره‌نویسی، ثبت صندوق و درخواست مجوز و اخذ مجوز فعالیت، امروز، این صندوق به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد میلانی، مدیر سرمایه‌گذاری این صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه، گفت: این صندوق با سرمایه ۲۰ میلیارد تومانی راه‌اندازی شده و به زودی میزان سرمایه این صندوق افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه نخستین صندوق تخصصی سرمایه‌گذاری هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات با اخذ مجوزهای لازم فعالیت خود را آغاز کرده، اظهار کرد: این صندوق برنامه دارد از استارتاپ‌های حوزه هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات تا سقف ۵ میلیارد تومان حمایت مالی کند.

مدیر سرمایه گذاری این صندوق خاطر نشان کرد: در این مدت، صندوق ۲۵۰ استارتاپ را مورد بررسی قرار داده که از این تعداد ۴۰ استارتاپ ارزیابی تخصصی شده و از این تعداد ۱۰ استارتاپ، به کمیته سرمایه‌گذاری صندوق راه پیدا کرده و مورد بررسی نهایی قرار گرفته‌اند و درحال حاضر ۳ استارتاپ در مرحله حمایت و سرمایه‌گذاری این صندوق قرار گرفته‌اند.

میلانی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های این صندوق بر استارتاپ‌هایی خواهد بود که در مراحل اولیه و میانی رشد و فعال در زمینه هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات باشند.

وی اظهار کرد: علاوه بر بررسی استارتاپ‌ها، ارتباطات و همکاری‌های گسترده‌ای با گروه‌های مختلف صورت گرفته است. در ارتباط با دانشگاه‌ها، این صندوق تفاهم‌نامه‌ای با صندوق پژوهش و فناوری اصفهان منعقد کرده است و همچنین تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه هوش مصنوعی با دانشگاه‌های تهران و خواجه نصیر منعقد خواهد شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی این صندوق، وی خاطرنشان کرد: این صندوق حضور در اکوسیستم های استارتاپی را از اولویت های خود می داند و ارتباط گسترده‌ای با پلتفرم‌های سرمایه‌گذاری جمعی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه دیگر برقرار کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق جسورانه هوش مصنوعی هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی: دوران گذار از مزیت به ضرورت

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ هوش مصنوعی‌ امروز با آنچه ما درباره‌اش در تاریخ «فناوری هوش مصنوعی» می‌دانستیم بسیار متفاوت است، زیرا به جای تجزیه و تحلیل و بهینه‌سازی اطلاعات و داده‌هایی که هنگام آموزش دریافت می‌کند، با مدل بزرگ زبانی خود یک نام تجاری ایجاد کرده است. مدل‌های هوش مصنوعی مانند چت جی‌پی‌تی اُپن‌ای آی یا جمنای گوگل می‌توانند درخواست‌های کاربر را برای محتوا‌های جدید مانند متن، تصویر و صدا درک کنند و در قالبی انسان‌مانند پاسخ دهند. این مدل‌ها برای تولید پاسخ‌ها و فرآیند‌های فکری که به طرز عجیبی انسانی هستند، آموزش دیده‌اند.

جهش بزرگ فناوری

اگر هنوز جهش عظیم این نوآوری در مقایسه با سایر نوآوری‌های گذشته را باور ندارید، کافی است به این موضوع فکر کنید که چت جی‌‌پی‌تی در حال حاضر ۱۸۰ میلیون کاربر دارد و در پنج روز اول شروع به‌کارش بیش از یک میلیون کاربر جذب کرد. ضمن آنکه میانگین بازدید ماهانه از وب‌سایت اپن‌ای آی ۱.۶ میلیارد است و تنها ۱۲ درصد از کاربران آن آمریکایی و بقیه از سایر کشور‌ها هستند که همین موضوع نشاندهنده مقیاس جهانی پذیرش است.

چیزی که بیش از همه در مورد رشد مدل‌های بزرگ جهانی جلب توجه می‌کند، پذیرش فناوری هوش مصنوعی در سطح تجاری است که در گذشته یا از آن می‌ترسیدند و یا جدی گرفته نمی‌شد. بنابراین، نمی‌توان سرعت رشد هوش مصنوعی مولد و تبدیل شدن آن به ابزاری جدایی‌ناپذیر در کار‌های روزمره را نادیده گرفت.

آنچه باعث می‌شود مدل‌های بزرگ زبانی در بلندمدت همچنان کاربرد داشته باشند، طیف گسترده‌ای از برنامه‌های کاربردی است که هم کاربران و هم کسب‌وکار‌ها بدون توجه به پیچیدگی‌شان از آنها استفاده می‌کنند، از تولید محتوای خلاقانه گرفته تا تجربیات خدمات مشتری که باعث می‌شود تعاملات احساسی نزدیک به انسان داشته باشند. این موارد استفاده ثابت می‌کنند که مدل‌های بزرگ زبانی افزوده‌ای ارزشمند برای استفاده بهتر از فناوری‌ها هستند.

اگر یک کسب‌وکار بخواهد در دنیای امروز، رقابتی باقی بماند باید از فناوری مدل‌های بزرگ زبانی بهره بگیرد. این فناوری دیگر مزیت نیست و بلکه ضرورت است. در ادامه با پنج حوزه کسب‌وکار که مدل‌های بزرگ زبانی می‌توانند به سرعت رشد و تقویت آنها کمک کنند آشنا می‌شوید: 


۱. حوزه تولید محتوا و استراتژی

محتوا پادشاه کار است و راز حفظ مشتری، پیوستگی تولید محتوای باکیفیت در نقاط تماس با مشتری است و این دقیقاً همان جایی است که مدل‌های بزرگ زبانی وارد می‌شوند. توانایی این مدل‌ها در تولید طیف گسترده‌ای از محتوا، نه تنها می‌تواندحجم تولید را افزایش دهد، بلکه ابزاری توانمند برای بهبود بهره‌وری تیم‌های انسانی هستند که قرار است محتوا تولید کنند. با تغذیۀ مدل‌های هوش مصنوعی بر اساس دستورالعمل‌ها و مفاهیم خاص، تیم‌های بازاریابی میتوانند محتوای باکیفیت و مرتبط تولید کنند، از پست‌ها و مقالات جذاب وبلاگ گرفته تا به‌روزرسانی رسانه‌های اجتماعی و کمپین‌های بازاریابی ایمیلی.

۲. اتوماسیون پشتیبانی مشتری

خدمات و پشتیبانی مشتری اساساً خط ارتباط مستقیم بین مصرف کننده با یک برند است و درک اشتباه از این نقطه تماس به ریزش شدید مشتری و کاهش درآمد منجر می‌شود. شرکت‌ها با هر نوع فعالیت تجاری می‌توانند برای پشتیبانی سریع‌تر، شخصی‌تر، انسان‌مانند و به طور ۲۴/۷ به مدل‌های بزرگ زبانی تکیه کنند.
به لطف توانایی مدل‌های بزرگ زبانی در درک مکالمات مشتری، این فناوری نه تنها سیستم‌های پشتیبانی عملیاتی بهتر را امکان پذیر می‌کند، بلکه تجربه‌های رضایت‌بخشی را برای مشتریان رقم می‌زند تا احساس کنند که صدایشان شنیده می‌شود.

۳. محصولات سفارشی

چند راه وجود دارد که مدل‌های هوش مصنوعی می‌توانند تجربه خرید مشتری را در خرید محصولات سفارشی بهبود ببخشند. مدل‌های بزرگ زبانی میتوانند داده‌های قبلی مشتری را در سطحی عمیق تجزیه و تحلیل کنند و با استناد به ترجیحات مشتری و تاریخچه خرید تجربه خرید کاملاً شخصی و سفارشی برای مشتری ایجاد کنند که آمار فروش را بالا می‌برد.
از سوی دیگر، این روش ارتباطی درجه شخصی‌سازی را بیشتر می‌کند، زیرا مدل‌های بزرگ زبانی را می‌توان به‌عنوان «دستیاران» شخصی‌شده به بازار عرضه کرد و کاربران می‌توانند مستقیماً در یک مکالمه برای دریافت این توصیه‌ها با آنها تعامل داشته باشند. 

۴. تحلیل بازار و هوش رقابتی

مدل‌های بزرگ زبانی با تجزیه‌و‌تحلیل داده‌ها در لحظه و با پیگیری روند‌های بازار می‌توانند به‌راحتی به منبعی برای نظارت مداوم بر بازار، رصد رقبا و بررسی بازخورد مشتری برای بهبود مستمر شیوه‌های تجاری تبدیل شوند.
مدل‌های بزرگ زبانی دارای توانایی منحصر‌به‌فرد برای شناسایی الگو‌ها هستند و با استخراج بینش واقعی از چنین الگو‌هایی تجزیه و تحلیل را بیشتر می‌کنند تا آنها را به توصیه‌های عملی و مؤثر برای شرکت‌ها تبدیل کنند.

۵. افزایش بهره‌وری و خلاقیت کارکنان انسانی

مدل‌های بزرگ زبانی قرار نیست جایگزین کارکنان انسانی شوند. آنها آمده‌اند تا توانایی‌های انسان را تقویت کنند، زیرا یک مدل بزرگ زبانی می‌تواند با انجام وظایف تکراری و پیچیده، به طور کامل وارد نقش «کارمندان پشتیبانی» شود و به کارکنان انسانی اجازه دهد تفکر استراتژیک و قضاوت انسانی خود را داشته باشند.

این گزارش تحلیلی از مجله فوربس به فارسی ترجمه شده است.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • ببینید | دردسر جدید برای اسرائیل؛ اولین ویدیو از هک شدن اطلاعات حساس!
  • هوش مصنوعی متا رسماً به اینستاگرام، واتس‌اپ و فیسبوک اضافه شد
  • هوش مصنوعی: دوران گذار از مزیت به ضرورت
  • حمایت وزارت علوم از توسعه مراکز تخصصی هوش مصنوعی + فیلم
  • مرکز تخصصی هوش مصنوعی پارک علم و فناوری استان سمنان افتتاح شد
  • پاسخ به مسائل دینی با هوش مصنوعی ممکن نیست
  • کدام کشور با هوش مصنوعی بر خاورمیانه تسلط خواهد یافت؟
  • معرفی کسب‌وکارها در رویداد «معرکه» نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • رویداد بین المللی نوروتاک
  • اولین رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی کشور در زاهدان برگزار می‌شود