Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان اسفراین گفت: ۷۰ درصد از توان و انرژی شورای تامین این شهرستان، صرف حفاظت و رسیدگی به مشکلات معدن سرب و روی در منطقه آلبلاغ این شهرستان شده است.

«طاهر رستمی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهارداشت: برداشت غیرمجاز از معدن آلبلاغ شهرستان اسفراین، یکی از دغدغه ها است اما مهم تر از آن، جان برداشت کنندگان است، زیرا هر لحظه امکان ریزش تونل ها و خسارت جانی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار شهرستان اسفراین گفت: تیم حفاظتی ایمیدرو، هنوز در معدن آلبلاغ  مستقر نشده است و برای پیشگیری از خسارت جانی، باید این امر تسریع شود.

 

رستمی افزود: تاکنون بیش از 30 تونل که توسط برداشت کنندگان ایجاد شده بود، مسدود شده و 10 مرحله پاکسازی شده اما نیاز است تا تیم حفاظتی ایمیدرو در محل مستقر شود.

 

وی خاطرنشان کرد: عیار بالای سرب و روی در منطقه آلبلاغ سبب شده تا افراد به برداشت، هر چند غیرمجاز ترغیب شوند، این افراد ماده معدنی را با چهارپا از ارتفاعات به پایین آورده و به دلالان می فروشند، دلالان هم این ماده را به استان زنجان منتقل می کنند. 

 

رستمی گفت: یکی دیگر از نگرانی هایی که به وسیله مردم هم مطرح شده، آلوده شدن آب سد بیدواز است، البته ایمیدرو باید در اقدامات خود در این معدن، ملاحظات زیست محیطی را مدنظر قرار دهد.

 

وی با بیان اینکه آب آشامیدن مردم اسفراین از سد بیدواز تامین می شود، گفت: هنوز آلودگی در آب این سد گزارش نشده است، کنترل های لازم در این زمینه انجام می شود اما از امیدرو هم درخواست شده تا در انجام اقدامات خود ملاحظات را داشته باشد. 

 

فرماندار شهرستان اسفراین درباره ظرفیت اقتصادی معدن سرب و روی آلبلاغ گفت: پیشنهاد و رویکرد ما این است که منطقه ویژه اقتصادی ایجاد و ارزش اقتصادی این معدن نصیب مردم شود.

 

 


 

پایان پیام/569

منبع: شبستان

کلیدواژه: معدن آلبلاغ آلودگی معدن شهرستان اسفراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: ایران در حال حاضر چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست.

اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس تصمیم گرفت روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود که انتقاد فعالان اقتصادی را به دنبال داشت. البته این موضوع هنوز قطعی نسیت و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه آرمان خالقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تعطیلات دو روزه آخر هفته از چند منظر قابل بررسی است، تصریح کرد: بحث اول کلیت طرح است که آیا با توجه به میزان درآنمدو رفاه مردم این کشش وجود دارد که پنج روز کاری داشته باشیم؟ چراکه با تعطیل شدن یک روز، اضافه‌کاری‌ها، سطح تردد در شهر و به طور کلی کسب و کارها متاثر خواهند شد. اما در مجموع امیدواریم اجرای این تصمیم منجر به افزایش سطح بهره‌وری شود.

وی افزود: با فرض اینکه کلیت موضوع را بپذیریم، بحث روز تعطیلات مطرح می‌شود. با توجه به اینکه روز جمعه تعطیلات در فرهنگ ایران جا افتاده، روز دوم باید یک روز قبل یا بعد از آن باشد. با توجه به اینکه تعطیلات عرف در دنیا شنبه و یکشنبه است، اگر روز پنجشنبه تعطیلات باشد، سه روز ارتباطات بین‌المللی نخواهیم داشت. بنابراین برای اینکه همپوشانی ایجاد کنیم تا اختلاف روزهای کاری ما با بازار کشورهای دیگر به حداقل برسد، بهتر است روز دوم تعطیلات، شنبه باشد.

خالقی همچنین با بیان اینکه باید این نکته را در نظر گرفت که چه جمعیتی از دنیا روز شنبه تعطیل است، تصریح کرد: برای اتخاذ تصمیم به این بزرگی باید منافع اقتصادی، مطالعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بررسی شود. ما در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا داریم و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. علاوه بر این اختلاف زمانی با برخی کشورها هم هست و باید این نکته را در نظر گرفت که مثلا ساعات کاری مشترک ایران و چین سه تا چهار ساعت در روز است.

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعطیلی روز شنبه در بسیاری از کشورهای مسلمان، تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازم است یک مطالعه کارشناسی دقیق انجام تا مشخص شود با تعطیل شدن روز پنجشنبه چقدر فرصت از دست می‌رود و چه خسارت‌هایی به کشور وارد می‌شود. از طرف دیگر نمی‌توان با این استدلال که تعطیلی برای بخش خصوصی اجباری نیست و بخش‌های دولتی تعطیل هستند، روز پنجشنبه را تعطیل کرد، چراکه دولت خدمتگذار مردم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو
  • حادثه رانندگی در محور روستایی آلبلاغ بوکان
  • اجرای ۷۵ درصد از پروژه های مصوب سفر استاندار آذربایجان غربی توسط سازمان منطقه آزاد در شهرستان ماکو