Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-20@04:38:57 GMT

راهنمای خرید کولرگازیی/ اسپیلت

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۳۳۷۴

با توجه به گرم شدن کره ی زمین در سال های اخیر و بالا رفتن دمای هوا ، امروزه کولرهای گازی از محبوبیت خاصی برخوردار هستند . از آنجا که کولرگازی ها دارای انواع مدل های مختلف ، در کیفیت و برند های متفاوت هستند و افراد آشنایی و اطلاعات کمی در زمینه ی خرید کولرگازی دارند ، افراد سودجو با کندن برچسب های محصولات بی کیفیت و ارزان قیمت و چسباندن برچسبهای تقلبی به آن ها ، قیمت این محصولات را بالا  برده و به جای محصولات اصلی به فروش میرسانند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین باید قبل از خرید کولرگازی اطلاعات کافی را در این زمینه کسب کنید تا هنگام خرید این محصول دچار سردرگمی و اشتباه نشوید و یک خرید با دوام و به صرفه داشته باشید.

برای انتخاب راحت تر کولر بهتر است ابتدا با انواع آن آشنا شوید.

1-کولرگازی پنجره ای :

ساده ترین نوع کولرگازی میباشد که  یک سیستم یک تکه است و تمامی قطعات از جمله کندانسور ، اواپراتور، کمپرسور و کویل خنک کننده در یک پک قرار دارد و برای پشت پنجره و کانال به کار برده میشود . در این نوع کولرگازی هوای خنک از قسمت داخلی وارد و هوای گرم ار قسمت خارجی آن خارج میشود .

2-کولرگازی ایستاده :

کولرگازی ایستاده نسبت به سایر مدل ها کاربرد متفاوت تری دارد و اکثرا در مکان های عمومی مانند فروشگاه ها ، مساجد و منازلی که امکان نصب سایر مدل های کولرگازی را ندارند ، مورد استفاده قرار میگیرد.

3-کولرگازی پرتابل :

 کولرگازی پرتابل یک تکه بوده و فقط دارای یک لوله ی پلاستیکی برای تخلیه ی گرمای موتور به فضای بیرون می باشد. این کولر گازی بدون نصب و هیچگونه لوازم دیگری قابل استفاده میباشد و به دلیل چرخ هایی که برای آن تعیبه شده است به راحتی قابل حمل میباشد و مناسب فضاهای کوچک و یا استفاده ی موقت می باشد. البته نکته شایان ذکر در این مدل تولید سر و صدای بیشتر نسبت به سایر مدل های کولرگازی  است اما در عین حال می تواند گرمترین فضاها را به راحتی خنک کند.

4-کولرگازی اسپلیت :

کولرگازی اسپلیت دارای دو قسمت میباشد ، که یک قسمت آن برای داخل اتاق و قسمت دیگر آن که مربوط به موتور آن است برای بیرون از اتاق طراحی شده است و همین ویژگی سبب شده است که این مدل کمترین میزان و حداقل صدا را نسبت به سایر مدل ها داشته باشد . البته این مدل برای کسانی که برایشان ظاهر و محیط بیرونی از اهمیت زیادی برخوردار است ، به دلیل قسمتی که بیرون از فضا نصب میشود ، نمی تواند انتخاب مناسبی باشد .

 

کولرگازی اسپلیت (دیواری)

دو نوع کولرگازی اسپلیت داریم: 1- کولرگازی اینورتر 2- کولرگازی بدون اینورتر

اینورتر قابلیتی است که توسط یک برد الکترونیکی به کمپرسور اضافه می شود. مهمترین تفاوت این دو مدل کولرگازی در قیمت آن هاست. کولرگازی های با کمپرسور اینورتردار به دلیل مصرف انرژی کمتر نسبت به مدل های معمولی قیمت بالاتری دارند. از دیگر تفاوتهای کولرگازی اینورتر دار با مدل های بدون اینورتر در بازسازی و تعمیر آنها به دلیل پیچیده تر بودن ، سرعت بیشتر در خنک سازی و تولید صدای کمتر به دلیل خاموش و روشن شدن کمتر موتور می باشد .

در کولرگازی های بدون اینورتر ، موتور بعد از رسیدن دمای محیط به دمای تنظیم شده برای کمپرسور به طور اتوماتیک خاموش میشود و با بالا رفتن دمای اتاق کمپرسور دوباره استارت زده و روشن میشود. در این مدل تنها دو حالت روشن یا خاموش برای موتور و کمپرسور وجود دارد، اما در کولرگازی های اینورتردار کمپرسور و موتور این گونه عمل نمیکنند.

کولرگازی های اینورتردار به گونه ای طراحی شده اند که بعد از رسیدن دمای محیط به حد مطلوب ، کمپرسور به صورت کامل از مدار خارج و خاموش نمیشود بلکه دور موتور کاهش می یابد به صورتی که وقتی دمای محیط مجددا افزایش یافت دیگر موتور نیازی به جریان بالای برق برای استارت دوباره ندارد و همین باعث کاهش و صرفه جویی در مصرف برق میشود.

کمپرسور کولر گازی

کمپرسور در هر سیستم مانند قلب در انسان عمل میکند و از مهمترین قطعات هر سیستم به شمار می رود . در ساخت انواع کولرگازی در مجموع 5 نوع کمپرسور مورد استفاده قرار می گیرد که ما در این مقاله به سه تا از پرکاربردترین آن ها می پردازیم.

1-کمپرسور پیستونی ( رفت و برگشتی ) :

در این مدل کمپرسور ، از یک پیستون که وظیفه ی فشرده کردن مبرد را برعهده دارد و درون سیلندر جا گرفته است ، استفاده می شود و صدای زیادی را تولید میکند . ظرفیت کمپرسور پیستونی به طور معمول 12000-36000 بی تی یو (واحد اندازه گیری انرژی گرماییBTU: ) می باشد .

2-کمپرسور روتاری ( چرخشی ) :

این مدل کمپرسور چرخشی و دارای مکانیسم جابه جایی مثبت می باشد . کمپرسور روتاری در جاهایی که حجم فشار و هوا بالا می باشد به جای کمپرسور پیستونی مورد استفاده قرار می گیرد . این کمپرسور تولید صدا و مصرف کمتری نسبت به کمپرسور پیستونی دارد و ظرفیت آن معمولا بین 12000-36000 بی تی یو می باشد. کمپرسور روتاری پرکاربردترین نوع کمپرسور می باشد .

3-کمپرسور اسکرول ( مارپیچی ) :

در کمپرسور اسکرول یا مارپیچی گاز در اثر حرکت خلاف هم دو مارپیچ ثابت و متحرک و بیشتر به دلیل حرکت حلزون متحرک فشرده میشود و در نتیجه ی این فشرده شدن گاز ، کمپرسور اسکرول بهترین عملکرد را نسبت به سایر مدل های کمپرسور از خود نشان می دهد. کمپرسور اسکرول بهترین کمپرسور کولرگازی به شمار می رود.

سعی کنید کولرگازی را متناسب با شرایط اقلیمی و آب و هوایی منطقه ی خود خریداری کنید، تا هم در مصرف یرق و انرژی صرفه جویی کنید و هم طول عمر کولرگازی را افزایش دهید. سه نوع کلاس آب و هوایی داریم :

 T1: آب و هوای معتدل

 T2 : آب و هوای کوهستانی

 T3 : آب و هوای گرم

  نوع کلاس آب و هوایی هر کولرگازی بر روی برچسب انرژی آن نوشته شده است.

از بهترین مارک ها و برند های کولر گازی در جهان و خاورمیانه میتوان به کولرگازی اجنرال اشاره کرد. شرکت اجنرال از باسابقه ترین و پرفروش ترین برندهای تولید کننده کولر گازی می باشد که به دلیل با کیفیت بودن این برند و محصول هایش در هند و خاورمیانه محبوبیت خاصی دارد و جزو پرفروش ترین برند ها در ایران نیز می باشد. بعد از اجنرال به ترتیب کولرگازی های برندهای ال جی ، سامسونگ ، جنرال ، گری و توشیبا بیشترین طرفداران را به خود اختصاص داده اند.

سعی کنید در خرید کولرگازی چه از برندهای مختلف ایرانی و چه خارجی مورد نیاز علاوه بر در نظر گرفتن شرایط محیطی به ویژگی ها و نکاتی همچون بازدهی انرژی ، کیفیت ساخت ، قابلیت اطمینان ، سهولت در استفاده و نگهداری ، خدمات پس از فروش و گارانتی و مهمتر از همه قیمت محصول نیز توجه کنید و با دید باز انتخاب کنید.

البته با توجه به سوء استفاده از نام و مارک کولرگازی های معتبر در سال های اخیر سودجویانی اقدام به فروش کولرگازی های تقلبی که صرفا دارای برچسب و نام برند اصلی میباشد نموده اند که برای راهنمایی و خرید کولرگازی اصلی میتوانید با کارشناسان فروشگاه بانه بیز تماس حاصل فرمائید .

فروشگاه بانه بیز با سابقه نزدیک به یک دهه آماده ارائه مشاوره در مورد خرید کولرگازی اصلی میباشد ، این فروشگاه تضمین اصالت کالا دارد و محصولات خود را به سراسر کشور ارسال مینماید، علاوه بر این پرداخت در منزل و گارانتی محصولات نیز از مزایای فروشگاه بانه بیز میباشد.

امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم از سردرگمی و نگرانی شما در مورد خرید کولر گازی کاسته باشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: کولرگازی اسپلیت خرید کولرگازی کولرگازی ها کولر گازی خرید کولر آب و هوای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی کامل با موتور گیرلس + نکات تکمیلی

از دیگر مواردی که باید برای این موتورها بررسی کرد، نحوه نصب و مصرف انرژی آن‌ها است که باز هم نسبت به مدل‌های گیربکس دار بهتر شده است. برای آشنایی دقیق‌تر با موتورهای گیرلس نکاتی تکمیلی وجود دارند که شاید در مطالب دیگر بررسی نشده باشند. همراه ما باشید تا در ادامه این نکات را باهم بررسی کنیم. در انتها نیز روشی را برای خرید این موتور به شما ارائه می‌کنیم.

نصب موتور گیرلس در موتورخانه بهتر است یا در چاه آسانسور؟

اولین چیزی که بهتر است پاسخ آن را بدهیم این است که نصب موتور گیرلس ماتو درایو در موتورخانه بهتر است یا در چاه آسانسور؟ باید گفت که این موضوع به مدل موتور بستگی دارد. ممکن است هرکدام از این مدل‌ها ساختار متفاوتی داشته و نیازمند ابزارهای گوناگونی باشند.

به‌طور کلی موتورهای گیرلس این قابلیت را دارند که درون چاه آسانسور نیز نصب شوند. در واقع مهم‌ترین مزیت آن‌ها این است که به‌صورت MRL طراحی شده و نیازمند موتورخانه نیستند. تنها درصورتی باید این موتور در موتورخانه نصب شود که توان آن بسیار بالا بوده و وزن سنگینی در کنار ابعاد بزرگ داشته باشد؛ مانند موتور آسانسورهای باری

مصرف انرژی موتورهای گیرلس در مقابل موتور گیربکسی

موضوع دیگری که بسیاری از افراد به‌دنبال یافتن آن هستند میزان مصرف انرژی است که در موتور گیرلس ماتو درایو وجود دارد. این موتورهای فوق‌العاده کاربردی نسبت به مدل‌های گیربکس دار مصرف کمتری از برق دارند. دلایل مختلفی نیز برای این موضوع وجود دارد.

موتورهای گیربکس دار معمولا ابعاد وزن بسیار بالایی دارند. دلیل این موضوع نیز استفاده از قطعات بیشتر مانند گیربکس، فلایویل و هندویل است. چنین موضوعی مصرف برق آن‌ها را بیشتر کرده و راندمان را به حدود 50درصد رسانده است. این در حالی است که موتورهای گیرلس بسیار کم مصرف بوده و می‌توانند تا 90درصد راندمان انرژی را به شما ارائه دهند.

ظرفیت و سرعت موتور آسانسور گیرلس

موردی دیگر که دررابطه‌با موتور گیرلس ماتو درایو وجود دارد، تأثیر ظرفیت موتور آسانسور در قیمت و کارایی آن است. باید گفت که به‌طور کلی این موتورها نسبت به مدل‌های گیربکس دار، سرعت و ظرفیت بیشتری را دارا هستند.

موتورهای گیرلس این قابلیت را دارند که حدود 610متر در دقیقه سرعت را در 600متر داشته باشید. این سرعت برای موتورهای کششی گیربکسی کمتر است. در این موتورها سرعت تنها 152متر در دقیق بوده و تنها تا ارتفاع 75متر کار می‌کند. ظرفیت هر دوی آن‌ها تقریبا یکی بوده و توانایی حمل وزن‌های مشابه را دارند؛ اما ازنظر سرعت، قطعا مدل‌های بدون گیربکس بهتر عمل می‌کنند.

موارد مؤثر در توان موتورهای گیرلس

موتور گیرلس از توان‌های مختلفی برخوردار است. این توان به موارد مختلفی بستگی داشته و باید به‌شکلی صحیح انتخاب شود تا علاوه‌بر عملکرد عالی و بی‌نقص، طول عمری بالا نیز داشته باشد. شما باید زمان خرید این موتور عواملی که در توان آن بستگی دارند را مطالعه کنید.

از مهم‌ترین این موارد باید به وزن و ابعاد کابین آسانسور، ارتفاع ساختمان و دامنه حرکتی و سرعت مورد نیاز اشاره کرد. به‌طور میانگین توانی که باید برای ظرفیت‌های بالا و سرعت مناسب این آسانسور انتخاب کنید حدود 6 الی 7کیلووات است تا به راحتی 8 نفر را با سرعت 1متر در ثانیه جابجا کنید.

برندهای ایرانی موتور گیرلس در مقابل برندهای خارجی

باید گفت که برند بیشترین تأثیر را برای خرید موتورهای گیرلس دارد. در خرید این موتور باید بیشترین توجه را به برند داشته باشید تا توانایی خرید بهترین مدل با کمترین قیمت برای شما وجود داشته باشد. شاید فکر کنید که تنها برندهای خارجی در تولید این موتور فعالیت می‌کنند.

اما باید گفت که به‌علاوه این برندها، شرکت‌های ایرانی نیز در این زمینه فعالیت می‌کنند. این برندها کیفیتی مناسب داشته و قیمت آن‌ها نیز مقرون‌به‌صرفه است. شما این قابلیت را دارید که به‌جای خرید برندهای چینی؛ مانند ماتو درایو یا برندهای آلمانی، سراغ برندهای ایرانی آمده و علاوه‌بر پرداخت قیمت مناسب، از تولید داخل نیز حمایت کرده باشد.

بهترین برند ایرانی موتور گیرلس کدام است؟

باید گفت که برندهای مختلفی وجود دارند که در ایران انواع مدل‌های موتور گیرلس را تولید می‌کنند. از انواع این برندها باید به شرکت‌های مانند شرکت یاران، شرکت فرش‌باف، شرکت کوپل، شرکت بهران لیفت، شرکت بالابان و شرکت پرگاش اشاره کرد. قدیمی‌ترین این شرکت‌ها برند بهران لیفت است که سابقه‌ای درخشان در این زمینه دارد.

در چه مواردی باید به‌جای موتورهای گیرلس از موتور گیربکسی استفاده کرد؟

سوالی که بسیاری از مشتریان و متقاضیان خرید موتور گیرلس ماتو درایو یا دیگر برندها از ما پرسیده‌اند این است که در چه شرایطی باید به‌جای استفاده از موتورهای بدون گیربکس، موتورهای گیربکس دار را نصب و استفاده کنیم؟ در پاسخ باید گفت که تنها در برخی از شرایط محدود موتورهای گیربکسی از موتورهای گیرلس بهتر عمل می‌کنند.

به‌طور مثال، در شرایطی که ذرات جامد زیادی در هوا وجود داشته و میزان رطوبت محیط بالا است، موتورهای گیربکس دار عملکرد بهتری را به شما ارائه می‌دهند. اگر هم بودجه کافی برای خرید موتورهای بدون گیربکس ندارید، می‌توانید با همان بودجه مدلی مناسب از سری گیربکس دار را انتخاب کنید.

خرید از بهترین واردکننده موتور گیرلس

شاید از خودتان بپرسید که چگونه می‌توانم بهترین مدل از موتورهای گیرلس را خریداری کنم؟ برای خرید بهترین مدل‌های این موتور می‌توانید به بازرگانی آریا که معتبرترین واردکننده این موتور و دیگر قطعات آسانسور است مراجعه کنید. بهترین قیمت و شرایط خرید در این بازرگانی برای شما آماده شده است.

جمع‌بندی

باید گفت که موتور گیرلس بهترین انتخاب میان انواع موتورهای آسانسور محسوب می‌شود. آن‌قدر این موتورها باکیفیت و حرفه‌ای هستند که شرکت‌های بسیاری زیادی در ایران و در خارج از کشور آن‌ها را تولید می‌کنند. برندهای ماتو درایو و بهران لیفت از بهترین انتخاب‌ها برای این خرید هستند.

نکات دیگری نیز وجود دارد که جهت آشنایی کامل‌تر شما با این موتور آن‌ها را بررسی کردیم. به‌طور مثال، مصرف انرژی موتورهای گیرلس، تفاوت برندهای ایرانی و خارجی و شرایط ترجیح مدل گیربکسی به مدل بدون گیربکس از مهم‌ترین این نکات هستند.

دیگر خبرها

  • آشنایی کامل با موتور گیرلس + نکات تکمیلی
  • راهنمای خرید از فروشگاه بدون کارت بانکی | چگونه از کهربا استفاده کنیم؟
  • راهنمای خرید انواع لنت ترمز + نکات مهم و ضروری
  • راهنمای خرید کفشور و گاتر خطی
  • راهنمای خرید اینترنتی بلیط قطار سیمرغ
  • راهنمای خرید مانیتور ال جی و سامسونگ
  • راهنمای جامع سفر به تورنتو؛ از خرید بلیط تا نکات سفر
  • نگهداری از موتور گیرلس چگونه است؟
  • جنرال گلد بهترین کولر گازی برای مناطق گرمسیر
  • راهنمای خرید لوازم خانگی ارزان