Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@19:07:26 GMT

موکبداران ایرانی به عراق نمی روند

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۳۸۸۰

موکبداران ایرانی به عراق نمی روند

سلیمان شکری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:‌ امسال به دلیل شیوع بیماری منحوس کرونا، برگزاری مراسم های اربعین تحت الشعاع قرار گرفت و از طرف ستاد اربعین کشور مقرر شد به دلیل جلوگیری از انتقال ویروس کرونا هیچ زائری برای پیاده روی اربعین نرود.

وی اظهار داشت: یکی از تصمیمات ستاد اربعین نیز برای جلوگیری از قطع ارتباط با عراق، اعزام موکب های برجسته کشور در ایام این مراسم به عراق بود که با این موضوع نیز موافقت  نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اکنون هیچ ارتباطی با کشور عراق از این لحاظ وجود ندارد، گفت: در ستاد اربعین چهار اقدام برای ایام اربعین برنامه ریزی شده بود که نخستین اقدام اعزام موکب ها به عراق و توزیع اقلام بهداشتی در بین زائران بود که این امر شدنی نیست.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز ادامه داد: دومین اقدام انجام کمک های مومنانه، مواسات و همدلی است که اکنون نیز این برنامه توسط موکب ها در حال انجام است.

مهر اربعین در ۴ استان محروم کشور

شکری در ادامه یکی دیگر از برنامه ها را اجرای پویش «مهر اربعین» توسط موکب داران دانست و گفت: برای اجرای این پویش قرار است تا موکب داران سراسر کشور کمک های مردمی و خیرین را جمع آوری و اقلام نوشت افزاری و لوازم التحریر برای دانش آموزان ۴ استان هدف محروم کشور بفرستند.

وی افزود: سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، بخشی از کرمان و گلستان یا هرمزگان این ۴ استان محروم هستند که هم اکنون نیز این کمک ها در حال ارسال است.

مدیر استان های ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور بیان داشت: این ایام مقارن با روزهایی است که در سال ۶۱ هجری قمری حضرت زینب (س) از شام به سوی کربلا حرکت کرد و سرانجام در روز اربعین به کربلا رسید و برای امام حسین (ع) و یارانش عزاداری کرد.

وی گفت: در سال های پیش موکب داران اربعین از پنجم صفر حرکت خود به سوی عراق را آغاز می کردند و تا روز دهم صفر موکب ها را آماده کرده و از دهم تا ۲۵ صفر به زائران خدمات می دادند.

مشارکت در ساخت صحن حرم حضرت زینب (س) در کربلا

شکری با اشاره به چهارمین برنامه ستاد بازسازی، افزود: امسال با توجه به شرایط موجود، میثاق نامه ای را موکب داران داشته اند مبنی بر اینکه در ساخت و تکمیل صحن حضرت زینب (س) در کربلا مشارکت داشته و همچنین مشارکت های مردمی و خیرین را جمع آوری کنند.

وی اظهار داشت: این صحن در محل کارزار کربلا که حدفاصل خیمه گاه تا قتلگاه است در وسعت ۱۶۰ هزار مترمربع توسط ایرانیان در حال ساخت است.

وی گفت: ساخت این صحن برای ایام اربعین سال های آتی ظرفیت سازی از لحاظ اسکان زائران اربعین دارد.

برچسب‌ها موکب اربعین اربعین حسینی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موکب اربعین اربعین حسینی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز موکب اربعین اربعین حسینی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز اخبار کنکور ستاد بازسازی موکب داران موکب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین

                                                                   

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ داریوش امانی در نشست هماهنگی اربعین حسینی مرز مهران اظهار داشت: سال گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری بویژه ترمینال برکت و پایانه شهید سلیمانی، سایبان‌ها ، دوربین‌ها و تجهیزات برای خدمات رسانی به زائران در استان هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم اربعین امسال را با کیفیت‌تر از سال گذشته برگزار کنیم افزود: پیگیر واردات اتوبوس با توجه به کمبود ناوگان هستیم چرا که در حوزه حمل و نقل غیر از ایام اربعین برخی استان‌ها مثل ایلام با مشکل مواجه هستند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در ادامه عنوان کرد: سال گذشته بصورت میانگین بیشترین معطلی زائران برای انتقال ۲ ساعت بوده که امسال تلاش میکنیم این میانگین کاهش یابد.

امانی همچنین اضافه کرد: امسال با دولت عراق مذاکرات خوبی برای استقبال از سایر مرز‌های زمینی کشور غیر از مرز مهران انجام شده است.

دیگر خبرها

  • ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • در شرایط تحریمی مهندسان ایرانی در سریلانکا سد ساختند
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • مرور روند اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • چند درصد ایرانی‌ها سفر می‌روند؟
  • سقوط در انتظار 2 لژیونر ایران: زودتر برگردید!
  • چند درصد ایرانی‌ها «مسافرت» می‌روند؟
  • انتصاب جدید در سازمان صدا و سیما