Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، بهروز ابطحی رئیس پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی و علوم جوّی ایران در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر صنعت دریانوردی ایران با بیان اینکه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با انتشار بیشترین مقاله علمی و پژوهشی با موضوع خلیج‌فارس در پایگاه web of science به‌عنوان پژوهشگر برتر صنعت دریانوردی ایران معرفی شد، اظهار کرد: این پژوهشگاه به‌طور سالانه با تلاش در راستای معرفی پژوهشگر برتر سعی دارد محققان و پژوهشگران حوزه دریانوردی را از دانشگاه‌ها، ارگان‌ها، سازمان‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..  شناسایی و برای ایجاد انگیزه و تشویق این پژوهشگران در راستای ارتقای صنعت دریانوردی از آنان تجلیل شود.

وی افزود: امسال به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان برگزاری نشست‌های حضوری فراهم نبود؛ بنابراین شورای مدیران ارشد ارگان‌های دریایی مکاتباتی را با سرآمدان علمی حوزه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به‌منظور تکمیل فرآیند اعضای هیئت رئیسه کمیته ملی اقیانوس‌شناسی و هیئت رئیسه پژوهشگاه انجام داد و احسان کامرانی با اکثریت آرا به‌عنوان پژوهشگر برتر معرفی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در حاشیه مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر صنعت دریانوردی ایران به خبرنگار آنا گفت: کمک در راه‌اندازی رشته زیست‌شناسی دریا در دانشگاه هرمزگان، کمک در راه‌اندازی دانشکده علوم و فنون دریایی در دانشگاه هرمزگان، استاد راهنمای بیش از ١٥٠ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و ٤٢ پایان نامه دکتری در حوزه علوم دریایی در کشور برخی از اقدامات اینجانب در حوزه دریا بود.

احسان کامرانی ادامه داد: تألیف دو کتاب در حوزه دریا و مدیریت شیلاتی  و یک جلد در حوزه حقوق دریا، ٢٣ سال  سابقه تدریس در حوزه  علوم و فنون دریایی، پژوهشگر برتر استان هرمزگان در حوزه پژوهشی دریا در بازه زمانی سه سال توسط شواری پژوهشی استان هرمزگان به ریاست  استانداران استان، عضو سازمان بین‌المللی اقیانوس‌شناسی یونسکو و انتشار بیشترین مقالات علمی با موضوع خلیج‌فارس در پایگاه علم (Web of Science) از دیگر اقدامات اینجانب در حوزه دریا است.

وی با اشاره به سوابق حرفه‌ای خود در راستای ارتقای صنعت دریانوردی با ٢٣ سال حضور در حوزه دریا، اکولوژی، شیلات و مدیریت ذخایر آبزیان، حقوق دریا و حقوق محیط زیست اضافه کرد: در این حوزه سمت‌های اجرایی نیز مانند رئیس بخش ارزیابی ذخایر مرکز تحقیقات شیلات هرمزگان از سال ۱۳۷۵– ۱۳۸۰، مدیرگروه بیولوژی ماهیان دریا در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه هرمزگان، رئیس مرکز رشد فناوری در جزیره قشم سال ۸۴–۸۳ داشته‌ام.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان یادآور شد: همچنین عضو کمیته علوم و فنون دریایی دفتر گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹، رئیس منطقه ۱۵ دانشگاه آزاد اسلامی از سال ۹۱ تا ۹۲، مدیر تحصیلات تکمیلی از سال از ۸۰ تا ۸۳، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هرمزگان از سال ۱۳۸۵ تا ۹۲ بوده‌ام و در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری‌های دریایی در دانشگاه‌های کشور نیز فعالیت دارم.

کامرانی در پاسخ به این سؤال که آیمو شعار امسال را «کشتیرانی پایدار برای سیاره پایدار» نامگذاری کرده است، چه پیشنهاداتی برای تحقق این اهداف در حوزه دریانوردی متصور هستید؟ گفت: ایجاد ظرفیت‌سازی در حوزه‌های نیروی انسانی در بخش‌های آموزشی و پژوهشی علوم، صنعت و فناوری دریانوردی و فرهنگ‌سازی در کنار آموزش عمومی از سطح مدرسه تا دانشگاه با موضوع دریا و اقیانوس و نقش آنها در توسعه پایدار می‌تواند در تحقق این اهداف مهم باشد.

وی در پاسخ به اینکه شیرین‌ترین و تلخ‌ترین خاطره شما در حوزه دریانوردی چه بوده است؟ اظهار کرد: شیرین‌ترین خاطرات من مربوط به گشت‌های دریایی و فارغ‌التحصیلی دانشجویان و شادی آنان در کسب موفقیت در رشته‌های علوم دریایی بود و تلخ‌ترین خاطرات بنده  مربوط به از دست‌دادن دو دانشجوی مقطع دکتری که در حوزه دریا به‌عنوان همکار و دستیار با بنده کار می‌کردند و ناخدای شناور تحقیقاتی که سال‌های زیادی با وی گشت‌های دریایی و تحقیقاتی انجام می‌دادم، است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1074507 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان سرای نوآوری علوم و فنون دریایی پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان پژوهشگر برتر حوزه دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان

غلامعلی جاودان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.

وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.

جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.

وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.

حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.

در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • راه‌حل‌های یک پژوهشگر علوم اجتماعی برای افزایش جمعیت
  • میزبانی دانشگاه آزاد بجنورد از داوطلبان آزمون سراسری در سه گروه آزمایشی اصلی
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​