Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از لغو پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی از میدان امام حسین (ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع) خبر داد و برنامه‌های جایگزین این سازمان به مناسبت اربعین را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سید علیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از لغو پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی خبر داد و گفت: سازمان فرهنگی هنری در این سال‌ها همواره با برگزاری پیاده‌روی جاماندگان از میدان امام حسین (ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع) میزبان شهروندان بود و امسال با توجه به وضعیت کرونا و محدودیت‌های ایجادشده برای برگزاری تجمعات، برنامه‌های متنوعی با عنوان «جاماندگان حسینی» برای شیفتگان زیارت اربعین سیدالشهدا (ع) در فضا‌های باز این سازمان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تدارک دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برنامه تکیه
وی به تشریح این برنامه‌ها پرداخت و گفت: برنامه «تکیه» که از ابتدای ماه محرم آغاز شد و در آن فضا‌های باز مراکز سازمان فرهنگی هنری برای برگزاری مراسم عزاداری در اختیار هیئات مذهبی قرار می‌گیرد، به مناسبت اربعین حسینی نیز برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به JELVEYESOOG.FARHANGSARA.IR یا تماس با سامانه 1837 فضا‌های باز مراکز سازمان را برای برگزاری مراسم انتخاب کنند.
فاطمیان‌پور با اشاره به برگزاری برنامه‌های ویژه در هفت شب منتهی به اربعین حسینی در میدان آیینی امام حسین (ع) افزود: در شب اربعین حاج محمدرضا طاهری، صبح اربعین مادحین هیئت رزمندگان اسلام، بعد از نماز ظهر و عصر حاج علی قربانی و بعد از نماز مغرب و عشا حاج حنیف طاهری برای عزاداران حسینی به مدیحه‌سرایی می‌پردازند. فرهنگ‌سرای خاوران نیز به مدت پنج شب با برگزاری برنامه‌های فرهنگی میزبان عزاداران حسینی خواهد بود و همچنین دو فرهنگ‌سرای رازی و بهمن با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی میزبان موکب‌های محرمی هستند.

موکب اربعینی
وی اظهار کرد: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری در اربعین حسینی راه‌اندازی موکب‌های اربعینی در 10 نقطه شهر تهران است. البته به دلیل مسائل بهداشتی در این موکب‌ها مواد غذایی توزیع نمی‌شود و علاوه بر پخش صوت مربوط به اربعین، ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد. توزیع هدایایی برای کودکان، ایجاد امکان ضبط خاطرات اربعینی مردم و نوشتن شعار‌های حسینی روی شیشه خودروی شهروندان علاقه‌مند از دیگر برنامه‌های این 10 موکب است.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری ادامه داد: جشنواره تولید محصولات مجازی جاماندگان حسینی به شکل ویژه و با تولید بیش از 100 محصول مجازی در قالب‌های مختلف برگزار می‌شود که این محصولات در ایام اربعین در رسانه‌ها، فضای مجازی و رسانه ملی پخش خواهد شد.

عمود 1400
فاطمیان‌پور با اشاره به «عمود 1400» دیگر برنامه اربعینی سازمان فرهنگی هنری گفت: در این برنامه فضایی سه‌بعدی در یکی از میادین اصلی شهر ایجاد می‌شود و شهروندان با استفاده از عینک‌های واقعیت افزوده می‌توانند در مسیر راهپیمایی اربعین حرکت کنند و به صورت مجازی در فضای اربعینی قرار بگیرند. تلاش می‌کنیم از تصاویر امسال پیاده‌روی اربعین استفاده کنیم.

به تو از دور سلام
وی در پایان عنوان کرد: پویش «به تو از دور سلام» نیز ظهر روز اربعین برگزار می‌شود. در این پویش مردم در پشت‌بام‌ها رو به حرم امام حسین (ع) سلام می‌دهند و زیارت اربعین را به صورت خانوادگی قرائت می‌کنند. همچنین برنامه «بلندا» با هدف احیای آیین سنتی چهارپایه‌خوانی که اجرای آن در ماه محرم آغاز شده بود، در ماه صفر و به ویژه ایام اربعین در سطح شهر ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هفت برنامه سازمان فرهنگی هنری اربعین حسینی برنامه ها امام حسین پیاده روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح ها و برنامه های جهاد دانشگاهی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی  افزود :  این نهاد باید مهمترین بازیگر فعالیت های فرهنگی و هنری دانشجویی و دانشگاهی باشد.

محمدمهدی اسماعیلی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی سابقه طولانی در فعالیت‌های فرهنگی و هنری دارد و بنیانگذار بسیاری از رویدادهای مهم این حوزه بودو در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاهها اقدامات فاخری انجام داده است  گفت: امید است جهاد دانشگاهی دوباره به آن دوره برگردد  و فعال باشد.

 

وی  اضافه کرد: جهاددانشگاهی باید در دانشگاه‌ها در کنار دیگر بخش‌های ذیربط، در انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری مهمترین بازیگر باشد.

 اسماعیلی با تاکید بر اینکه آماده انجام حمایت‌های لازم از طرح‌ها و برنامه‌های جهاددانشگاهی در حوزه هنر و فرهنگ هستیم گفت: در بودجه برای فعالیت‌های فرهنگی دانشگاهیان اعتباراتی پیش بینی شده که آیین نامه آن برای سال ۱۴۰۳ در حال تصویب است که جهاددانشگاهی می‌تواند از ظرفیت‌های این آیین نامه استفاده کند و  ما نیز آماده حمایت از طرح‌های فرهنگی و هنری دانشجویی جهاددانشگاهی هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ابلاغ تاسیس شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور گفت: پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی نقش ویژه‌ای در تاسیس این شهر جهانی خواهد داشت.

 حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی نیز در این دیدار با تقدیر از برنامه‌های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود : برگزاری مسابقات ملی مناظره، نظرسنجی‌های مرکز افکارسنجی ایسپا، رویدادهای فرهنگی، انتشار کتاب‌های این حوزه  برخی از این اقدامات است که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی این حوزه درخواست حمایت برای برگزاری رویدادهای تخصصی و انجام مطالعات تحقیقاتی داریم.

وی همچنین از ابلاغ تاسیس شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق کشور قدردانی کرد و گفت: پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی و دیگر بخش‌های فرهنگی جهاددانشگاهی آماده تحقق اهداف این شهر جهانی هستند.

دکتر مسلمی نائینی با اشاره به انجام تحقیقات علمی در زمینه فرهنگ و هنر در جهاددانشگاهی گفت: دفتر تخصصی فرهنگ و هنر در این نهاد در حال راه‌اندازی است.

دیگر خبرها

  • برگزاری بزرگداشت سعدی با هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی
  • همایش بین‌المللی «معرفت و رسالت حسینی» در کربلا آغاز شد
  • حمایت از طرح ها و برنامه های جهاد دانشگاهی
  • سومین همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی آغاز شد
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای امیدافزایی در کردستان
  • ۲ هزار و ۵٠٠ برنامه فرهنگی طی کنگره ملی شهدای استان اجرا می شود
  • بانک اطلاعات مفاخر لرستان تشکیل می شود
  • نقش مدیریت مردم در پیاده روی اربعین پر رنگ از پیش شود