Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یک فعال صنعت پتروشیمی بیان داشت: فروش ارز پتروشیمی‌ها، فولادی‌ها و معدنی‌ها در صرافی‌های مجاز، زمینه ساز تسریع واردات اقلام ضروری و برقراری آرامش و تعادل در بازار ارز می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ایبنا ، علی حق بین در گفتگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص تاثیر صدور مجوز بانک مرکزی برای فروش ارز صادراتی شرکت‌های بزرگ معدنی و فولادی و پتروشیمی در صرافی های بانکی و صرافی های مجاز در به تعادل رسیدن بازار ارز و کنترل نوسان ها اظهار داشت: این راهبرد بانک مرکزی که در چند روز اخیر عملیاتی شده علاوه بر تسهیل فروش ارزهای صادراتی، نقطه عطفی برای رفع نیازهای ارزی و ایجاد تعادل در بازار ارز که این روزها پرنوسان شده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گشایش تازه در بازار ارز
این فعال حوزه پتروشیمی در ادامه افزود: این تصمیم بانک مرکزی می تواند زمینه ساز گشایش های تازه ای در بازار ارز باشد چرا که پیش از این صادرکنندگان همیشه در خصوص فروش بی قید و شرط ارز و تاثیر منفی آن در بازار ارز انتقادهایی را داشتند و اساسا یکی از دلیل سرعت پایین وارد شدن ارزهای صادراتی به کشور را این مهم می دانستند، اما در شرایط تازه در حالی که قبلا صادرکنندگان پتروشیمی به عنوان یکی از غول های صادراتی مجاز بودند ارز حاصل از صادرات خود را تنها به صرافی های بانکی به فروش برسانند و در حال حاضر می توانند ارزهای خود را در صرافی های مجاز نیز عرضه کنند که حتی در کوتاه مدت می تواند زمینه ساز به آرامش رسیدن این بازار و متعادل سازی قیمت ها در بستر عرضه و تقاضاهای شفاف شود.
نقش نظارت نهاد ناظر
حق بین تصریح کرد: باید به این نکته مهم هم اشاره شود که صنایع پتروشیمی، معدنی و فولادی از جمله بزرگترین صنایع ارز آور کشور هستند که حتی در شرایط پیچیده تحریم سهم بسیار عمده و مهمی را ورود ارز به داخل کشور در بین همه صنایع و صادرکنندگان برخوردار هستند و این تصمیم که آنها می توانند علاوه بر صرافی های بانکی در صرافی های مجاز و صرافی‌های تضامنی نیز ارز خود را عرضه کنند اگر به صورت نظام مند - سیستماتیک و با کنترل نهاد بازار ارز به صورت کامل اجرایی شود، علاوه بر کمک به متعادل سازی جو فعلی می تواند به خرید کالاهای ضروری و استراتژیک کشور که نیاز به ارز برای آن به شدت حس می شود منتهی شود و در نقطه مقابل با تاثیرگذاری مثبت در بازار باعث تصحیح و اصلاح قیمت ها در بازار می شود.
تسهیل تامین مالی ارز مواداولیه
این فعال حوزه صنعت پتروشیمی به این مسئله هم اشاره کرد که فروش ارزهای صادراتی صنایع بنیادی «پتروشیمی، معدنی و فولادی» در در صرافی های بانکی و صرافی های مجاز می تواند زمینه ساز انگیزه بیشتر اینگونه صادرکنندگان برای واردات ارز و عرضه آن به بازار شود چرا که تا پیش از این وجود تنها کانال صرافی های بانکی برای عرضه ارز باعث ایجاد برخی حاشیه ها و بی انگیزگی برخی از آنها شده بود که با این تصمیم عملا شاهد کاهش فشار بر تولیدکنندگان برای تامین مواد اولیه در جهت دسترسی به ارز مورد نیاز خواهد شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صرافی های بانکی صرافی های مجاز بازار ارز صرافی ها زمینه ساز فروش ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفافیت و حذف واسطه‌گری بازار طلا با حراج شمش در دولت سیزدهم

به گزارش قدس آنلاین، نادر بذرافشان برگزاری حراج‌های شمش در دولت سیزدهم را یک اتفاق مثبت ارزیابی کرد و گفت: پیش از این اقدام، شمش از طریق شرکت‌هایی وارد کشور می‌شود و دولت اجازه داده بود که شمش‌ها در بازار فروخته شود در دولت سیزدهم مرکز مبادله طلا و ارز با رویکرد شفافیت و رقابت اقدام به برگزاری حراج‌های شمش کرد.

وی افزود: رسته‌های تولیدی و آب شده صنعت طلا اقدام به شرکت در این حراج‌ها کردند این امر باعث شد تا شمش‌های طلا به صورت مستقیم به دست تولید کننده واقعی برسد.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران ادامه داد: برگزاری حراج‌ها نیاز تولیدکنندگان را فراهم کرد ضمن اینکه روند فرایند شمش طلا نیز مورد رصد قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه این اتحادیه نقش نظارتی در برگزاری حراج‌های شمش را دارد گفت: هویت افراد در صنف طلا توسط این اتحادیه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بذرافشان بیان داشت: قیمت‌های پایه شمش نیز از طریق شرکت‌های وارد کننده اعلام می‌شود و با حضور مسئولان بانک مرکزی و مرکز مبادله طلا و ارز نظارت‌ها صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: براساس شیوه نامه حراج حضوری شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران شامل «فروشندگان عمده شمش طلا دارای پروانه کسب مجاز و معتبر»، «تولیدکنندگان و سازندگان فعال مصنوعات طلا دارای پروانه کسب مجاز و معتبر» و «خرده فروشان طلای آبشده دارای پروانه کسب مجاز و معتبر » هستند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • شفافیت و حذف واسطه‌گری بازار طلا با حراج شمش
  • شفافیت و حذف واسطه‌گری بازار طلا با حراج شمش در دولت سیزدهم
  • آرامش بازار ارز بعد از عملیات مقتدرانه «وعده صادق»
  • ثبات قیمت دلار و سکه در معاملات امروز بازار
  • ۳۲ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها در روز سبز شاخص کل به بازار سهام تزریق شد
  • آرامش در بازار طلا و ارز | خبری از رشد قیمت نیست
  • سلاح ورزی: بعد از عملیات روز یکشنبه شرایط اقتصادی کشور به سوی آرامش می‌رود
  • کشف محموله غیر مجاز ماهی‌های تالابی در شادگان
  • داروخانه‌ها مجاز به فروش زالوی طبی هستند
  • قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳