Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه یکی حوزه بسیار آسیب دیده در بحث شیوع ویروس کرونا، صنعت گردشگری بود که متاسفانه استان همدان نیز از این مهم مستثنی نبود.

خبرگزاری برنا-گروه استانها-بدون شک امروزه صنعت توریسم به عنوان مهمترین صنعت جهان، رشد سریعی در توسعه اقتصادی جهان داشته که در نتیجه افزایش نرخ رشد سالانه در تولید ناخالص ملی در سطح جهان، صادرات، تجارت جهانی و خدمات، سهم گردشگران بین‌المللی در فعالیت اقتصادی جهان نیز به طور مداوم بالا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اثرات مهم اقتصادی این رشد سریع اشتغالزایی می‌باشد که در توسعه و گسترش فرصت‌های شغلی برای اقشار مختلف جامعه مؤثر بوده است. براساس داده‌های سازمان جهانی جهانگردی در سال 2003، بیش از 694 میلیون نفر گردشگر بین‌المللی در سطح جهانی به گردشگری پرداخته و بیش از 600 میلیارد دلار درآمد ایجاد کرده‌اند که پیش‌بینی می‌شود این رقم تا سال 2010 به دو برابر برسد. (سازمان جهانی جهانگردی، گزارش گردشگران بین‌المللی، ژانویه 2004، مادرید اسپانیا)

گردشگری روستایی در مناطق توریستی اهمیت ویژه‌ای یافته و توسعه این نوع گردشگری وسیله‌ای برای رفاه جوامع محلی تلقی می‌شود. بررسی‌های درک‌ هال و رابرت در زمینه گردشگری روستایی نشان می‌دهد که گردشگری در مناطق روستایی 10 تا 20 درصد تمامی فعالیت‌های جهانگردی را شامل می‌شود

گردشگری استان همدان در چه سطحی قرار دارد/دو سوم کارمندان هتل های بی کار شدند

شهر تاریخ تمدن همدان از لحاظ داشتن مکان های تاریخی و آب هوای بسبار مطبوع و داشتن منابع طبیعی هر ساله مورد توجه بسیاری از گرشگران داخلی و خارجی می باشد.

رئیس انجمن هتلداران استان همدان در گفتگو با خبر گزاری برنا از همدان به مناسبت هفته گرشگری با بیان اینکه کرونا آسیب جدی به صنعت گردشگری استان همدان وارد کرده است عنوان کرد :کرونا بیش ترین آسیب را به بخش گردشگری وارد کردهو صنعت نیمه فعال گردشگر ی استان دوران خاموش خود را سپری می کند

منصور شعبانی با اشاره به بی کاری تعداد زیادی از کارمندان هتل های استان همدان کار خود را از دست دادند عنوان کرد :بیش از دو سوم کارمندان  هتل های همدان به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی هتل ها کار خود را از دست دادند و تعدادی از هتل ها هم تغببر کابری دادند .

لزوم بر خود قانونی با کارتن به دستان

رئیس انجمن هتل داران با اینکه کارتن به دستان علاوه بر این کار خلاف قانون انجام می دهند باعث به آسیب گردشگری و هتل داری هم می شوند  عنوان کرد : این افراد هیچ گونه مجوزی از هیچ سازمانی ندارنند لذا علاوه بر اینکه کار غیر قانونی انجام می دهندآسیب اقتصادی زیادی هم به هتل های همدان وارد می کنند

وی در ادامه گفت : هم چنین مسافرانی که همدان سفر می کند خدمات ارائه شده این و میزان تمیز بودن سویت ها را به کل استان همدان نسبت می دهند که این موضوع بر ای شهری به قدمت همدان مناسب نمی باشد .

تاکنون هیچ گونه حق بیمه ایی برای راهنمایان گردشگری پرداخت نشده است

رئیس انجمن راهنمایان گردشگری همدان در گفتگو با خبر گزاری برنا از همدان مطرح کرد: در استان همدان 136 راهنما گردشگری فعالیت می کنند و تاکنون هیچ یک از راهنمایان گردشکری هیچ گونه بیمه ایی دریافت نکردند .

ضیایی مهر  افزود : با توجه به اینکه راهنمایان گردشگری سفیران استانی و کشوری محسوب هیچ گونه حمایت ازسمت دولت  از این قشر نمی شود و همه راهنمایان گردشگری کار خود را از دست دادند

وی با اشاره به اینکه در طی دو سال اخیر راهنمایان گردشگری متحمل آسیب شدیدی در حرفه خود شدند مطرح کرد :با توجه به اتفاقات سال 98 و بحران کرونا از اسفند 99  متاسفانه تمام راهنمایان گردشگری کار خود را دست دادند

ضیایی مهر با بیان اینکه محور اصلی توسعه گردشگری می باشد مطرح  کرد : با حمایت کم مسولین استانی از صنعت گردشگری به نظر می آید که محور توسعه بودن صنعت گردشگری در استان در حد شعار می باشد.

کرونا در صنعت گردشگری تهدید را به فرصت تبدیل کرد

فعال و خبرنگار حوزه در گفتگو با خبر گزاری برنا با بیان اینکه کرونا در صنعت گردشگری تهدید را به فرصت تبدیل کرده است، عنوان کرد: استفاده از فضای مجازی و معرفی اماکن تاریخی و موزه ها در طریق این فضا باعث شد که در صنعت گردشگری حرکت روبه جلویی داشته باشیم.

بهنام نادری با بیان اینکه در اتحادیه اروپا با صدور گواهی نامه سلامت در صدد این است صنعت گردشگری را دوباره احیا کند مطرح کرد : کرونا باعث شد که تمام جهان در صنعت گردشگری آسیب جد یببیند که این اقدام اتحادیه برای است که بخشی از ضرر و اسیب را جبران کند

وی افزود :ایران هم میتواند با صدو رگواهی نامه سلامت و قوانین سخت گیرانه برای رعایت پروتکل های اجتماعی و بهداشتی جلوی اسیب به بخش را بگیرد.

گزارش :عطیه صفی زاده

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان صنعت گردشگری راهنمایان گردشگری صنعت گردشگری استان همدان کار خود دست دادند هیچ گونه هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد

کاظم وطن‌خواه در آستانه روز علوم آزمایشگاهی درباره وضعیت شبکه آزمایشگاهی کشور اظهار کرد: بیش از ۷۵۰۰ آزمایشگاه در حوزه بهداشت و درمان در بخش‌های دولتی، خصوصی، سازمان‌ها و نهادهای مختلف به ارئه خدمت مشغول هستند. آزمایشگاه مرجع سلامت در ساختار نظام سطح‌بندی و برنامه‌ریزی شبکه ملی آزمایشگاهی کشور در راس قرار گرفته است. همچنین آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی و آزمایشگاه‌های بهداشتی در حوزه درمان و بهداشت در سطوح مختلف دیگر قرار می‌گیرند.

گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور در دستور کار

وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، برنامه گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور را بر مبنای اسناد بالادستی در دستور کار قرار داده، افزود: در حال حاضر،  برنامه راه‌اندازی و تاسیس شبکه‌های آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی در دستور کار آزمایشگاه مرجع سلامت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: لحاظ کردن برنامه شبکه‌های آزمایشگاهی در برنامه‌های ارتقای بهره‌وری وزارت بهداشت در سازمان ملی بهره‌وری ایران و همچنین لحاظ کردن برنامه « ایجاد شبکه آزمایشگاهی بهداشت طبق شیوه‌نامه آزمایشگاه مرجع» در برنامه عملیاتی و ابلاغ  آن به دانشگاه های علوم پزشکی  منتخب برای استقرار شبکه آزمایشگاهی جزو اقدماتی است که به منظور گسترش شبکه آزمایشگاهی کشور انجام شده است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه استقرار شبکه آزمایشگاهی در سیستم دولتی  در سال ۱۴۰۲ در دانشگاه‌های منتخب به نحو مطلوبی انجام شده، اظهار کرد: طبق اسناد بالادستی، استقرار شبکه آزمایشگاهی در سایر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تا پایان سال ۱۴۰۲ به میزان حداقل ۸۵ درصد به سرانجام رسیده است.

وطن‌خواه با بیان اینکه آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری بیشتر در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه  تشخیص بسیاری از بیماری‌های تحت مراقبت به تخصص علمی ویژه، صرف هزینه زیاد برای راه‌اندازی آزمایش‌های فوق‌تخصصی و در نتیجه تجهیز آزمایشگاه نیاز دارد که در مواردی به‌دلیل عدم بروز و شیوع کم یا مقطعی بودن بیماری، تاسیس آزمایشگاه تخصصی در همه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مقرون به صرفه نیست، به همین دلیل برای این بیماری‌ها، آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت، انتخاب و اعتبار بخشی شده‌اند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع کشوری بیماری و آزمایشگاه‌های همکار آزمایشگاه مرجع سلامت علاوه بر شرح وظایف مشترک، درارتباط با بیماری‌های مختلف شرح وظایف خاصی نیز بر عهده دارند. آزمایشگاه‌های مرجع و همکار کشوری عمدتا در دانشکده بهداشت و انستیتو پاستور ایران مستقر و پاسخگوی نیازهای آزمایشگاهی کشور هستند که تعداد آزمایشگاه‌های از این دست، ۲۱ مورد است.

وطن‌خواه با اشاره به ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی کشور برای بیماری‌های نوپدید خاطرنشان کرد: ارتقای ظرفیت تشخیص شبکه آزمایشگاهی تشخیص مولکولی و افزایش دامنه آزمایش‌های تشخیصی حوزه معاونت بهداشت از کووید-۱۹ به سایر عوامل بیماری‌زا که منشاء بالقوه تهدیدات زیستی هستند، از جمله CCHF، «تب دانگ»، «چیکن‌گونیا»، «سیاه زخم» و «لپتوسپیروز» در دانشگاه‌های منتخب ظرفیتی را برای تشخیص این گروه از بیماری‌های نوپدید و باز پدید ایجاد کرده که در حال توسعه است.

رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درباره هزینه آزمایش‌ بیماری‌های نوپدید گفت: هزینه انجام آزمایش کووید-۱۹ بر اساس تعرفه مصوب گرفته می‌شود و در دیگر موارد براساس محاسبات دقیق و کارشناسی تعیین شده و پس از طی مراحل قانونی به تصویب می‌رسد. در صورت لزوم، تمام این موارد حسب مورد قابل بازنگری است.

وطن‌خواه با اشاره به ضرورت به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: با توجه به پاندمی کووید-۱۹، حجم زیادی از آزمایش‌های مختلف در شبکه آزمایشگاهی کشور به خصوص در بخش دولتی انجام شد که سبب فرسوده شدن ناوگان تجهیزات آزمایشگاهی شد. تا کنون در دو مرحله و با استفاده از وام بانک جهانی، بخشی از تجهیزات اصلی آزمایشگاهی شامل سل کانتر، اتوآنالایزر، ایمونواسی آنالایزر، میکروسکوپ، کشت خون خودکار، تعیین هویت و آنتی بیوگرام خودکار و همچنین دستگاه RT PCR تامین شده که حدود ۳۰ درصد از نیاز بخش دولتی را برطرف کرده است.

تجهیزات آزمایشگاهی بخش خصوصی نیازمند نوسازی

وی ادامه داد: در بخش خصوصی نیز نیاز به نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی به خصوص سیستم‌های بسته وجود دارد که امیدواریم در تعامل با اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی نسبت به بهبود وضعیت تجهیزات آزمایشگاهی گام‌های موثری برداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی آشنایی با قوانین بیمه و مالیات در صنعت گردشگری در ارومیه
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ترکش‌‌ جنگ بر تن شرکت‌ های گردشگری
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • ترکش‏ جنگ بر تن شرکت‌های گردشگری
  • برگزاری دوره آموزشی صنعت زنبورداری در همدان
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد