Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان صبح امروز بیش از 100 نفر از پرسنل نیروگاه سیکل ترکیبی آبادان مقابل این شرکت طی تجمع اعتراضی، صنفی، پیگیر مطالبات خود شدند.

یکی از شاغلین نیروگاه سیکل ترکیبی آبادان با تاکید بر اینکه در این مدت هیچ گونه شفاف سازی را در این نیروگاه شاهد نبودیم و کسی پاسخگو نیست، بیان کرد: مدیریت نیروگاه ضمن عدم پرداخت بخشی از حقوق پرسنل  در ماه گذشته، علاوه بر حقوق ها حتی نسبت به وضعیت  موجودی صندوق ذخیره کارکنان شرکت که هر ماهه از فیش های حقوقی به این نام کسر می شود، شفاف سازی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی می‌گوید: ما از فرماندار آبادان خواستیم به مشکلاتمان رسیدگی کند نماینده ای برای رسیدگی به مشکلات  ما به نیروگاه فرستاد که مشکلی از مشکلات ما حل نشد ما بعد از پانزده سال هنوز تبدیل وضعیت نشده ایم و نیروی پیمانکار باقی مانده ایم.

یکی دیگر از کارگر معترض بیان کرد: مدیریت نیروگاه در این مدت نسبت به پاسخگویی به پرسنل بی اعتنا بوده و حتی دست به تغییر احکام پرسنلی زده که در این خصوص مالک نیروگاه نیز هیچ اظهار نظری نکرده است.

وی افزود: از طرفی با توجه به تصویب هیات مدیره بر رعایت و اجرای کامل چارت سازمانی و تبدیل وضعیت پرسنل پیمانکار با وجود گذران مراحل گزینشی و سابقه کار مرتبط، اجرا و تحقق این حق با مخالفت شرکت مالک نیروگاه(توبا) متوقف شده و این مطالبه نیز، نادیده گرفته شده است.

یکی دیگر از کارکنان می گوید: در این شرکت در بدترین وضعیت آب و هوایی، سیل، ریزگرد و گرمای طاقت فرسا نگذاشتیم چرخ تولید این سنگر متوقف شود و علاوه بر آن با اتکا به تخصص نیروهای بومی این منطقه، هیچ گاه در بخش های مختلف به حضور نیروهای خارجی نیازمند نبودیم.

وی می‌گوید : ما به شعار رهبری در خصوص جهش تولید لبیک گفتیم تولید را نه تنها متوقف نکردیم  بلکه افزایش دادیم ولی نسبت به پرداخت مطالبات پنج ساله و اجحاف نیروگاه سیکل ترکیبی آبادان نسبت به کارگران معترضیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، نیروگاه 800 مگاواتی سیکل ترکیبی آبادان واقع در کیلومتر 10 جاده آبادان به ماهشهر است که در پایان سال 1388 و در چارچوب اصل 44 قانون اساسی و خصوصی سازی توسط توانیر و وزارت به شرکت"توبا" از زیر مجموعه های هلدینگ تدبیر و انرژی واگذار شد.

سپس از آبان ۱۳۹۷ شرکت توبا طی اقدامی شرکت مدیریت تولید برق جنوب غرب که دارای پروانه بهره‌برداری از نیروگاه و یکی از شرکت های شاخص در این زمینه بوده، را منحل کرده و در یک مناقصه بهره‌برداری نیروگاه را به شرکت تعمیرات و نگهداری مپنا(&M ) واگذار کرد.

انتهای پیام/72058
 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تجمع اعتراضی نیروگاه آبادان سیکل ترکیبی سیکل ترکیبی آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۵۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز

معاون وزیر نفت در امور گاز با تأکید بر اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران، این موضوع را اقدامی مهم برای تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و رفاه عمومی دانست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید چگنی در دومین نشست کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها در سال ۱۴۰۳ که با هدف ارائه گزارش وضع مطالبات شرکت‌های گاز استانی در سال ۱۴۰۲ و بررسی چالش‌ها و تمهیدهای پیش­‌بینی‌شده برای امسال برگزار شد، با اشاره به نقش مهم وصول مطالبه‌ها بر تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و تأمین رفاه عمومی با اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران تأکید کرد.

وی گفت: ارائه مستمر خدمات دولت، رونق اقتصادی کشور در طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی، منوط به تأمین منابع مالی است و یکی از اجزای مطلوب مصادیق آن توجه به وصول مطالبات است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: مدیران­‌عامل شرکت­‌های گاز استانی به ‌عنوان رئیس کمیته وصول مطالبه‌ها در استان و مدیران مالی این شرکت‌ها به‌عنوان دبیر کمیته، اهتمام ویژه‌­ای به تحقق وصول مطالبه‌ها داشته باشند.

سیدمحمدحسین حسینی، مدیر مالی شرکت ملی گاز ایران نیز گزارشی از فرآیند وصول مطالبه‌ها ارائه و اقدام‌های حوزه مالی این شرکت در این باره را تشریح کرد.

مسلم رحمانی، مدیرهماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران نیز به‌عنوان دومین سخنران نشست، بیان کرد: وصول مطالبه‌ها و بهینه­‌سازی مصرف از اولویت‌های شرکت ملی گاز ایران است و بی‌­تردید حصول به نتیجه در این فرآیند با سختی و مشکلاتی همراه است.

وی ادامه داد: کمک به بخش مولد اقتصاد کشور با هدف جهش تولید، دغدغه جدی شرکت ملی گاز ایران است، اما در صورت نبود همراهی صنایع در پرداخت مطالبات، شرکت در خدمات­‌رسانی با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

مدیران­‌ عامل شرکت‌های گاز استانی هم در این نشست ضمن بیان گزارشی از وضع وصول مطالبه‌ها در حوزه مأموریتشان، پیشنهادهایی به‌منظور تسهیل در این امر ارائه دادند.

براساس این گزارش، کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها، برای هماهنگی با هدف گرفتن تصمیم برای اخذ بدهی از مشترکان به‌ویژه بدهکاران عمده تشکیل شده است که در نشست‌های مستمر با رصد اقدام‌های شرکت‌های تابع، تمهیدهای لازم اندیشیده می‌شود و هماهنگی‌های لازم را به‌منظور تسهیل این فرآیند فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در وبگاه شفافیت شهرداری
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در سایت شفافیت شهرداری
  • هوای آبادان و خرمشهر و یک شهر دیگر خوزستان در وضع بسیار خطرناک
  • هوای خرمشهر در مرز رسیدن به وضعیت قرمز
  • هوای خرمشهر در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس
  • ضرورت توجه به مشکلات منابع انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه شهرداری ارومیه
  • عبور تولید برق در نیروگاه شیروان از مرز ۶.۵ میلیون مگاوات