Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی در دیدار با اعضای شورای هیأت فرهنگی مذهبی والعصر (عج) اراک اظهار داشت: با توجه به وضعیت حساس و بحرانی کشور به لحاظ شرایط اقتصادی و اجتماعی، سیاست گذاری و برنامه ریزی جهت انجام امور فرهنگی و مذهبی در جامعه یک ضرورت محسوب می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز دشمنی دشمنان به اوج خود رسیده و در تمامی عرصه ها در حال وارد کردن هجمه به کشور هستند و مشغول ایجاد ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی می باشند به همین خاطر می بایست تفکر انقلابی و جهادی در ذهن مسئولین و خواص وجود داشته باشد تا بتوان با داشتن یک نگاه راهبردی این تفکر را در جامعه بسط و گسترش دهیم.

  موسوی بیان داشت: دادگستری از هر گونه کمک به انجام برنامه های فرهنگی و مذهبی در سطح شهر توسط هیأت های مذهبی دریغ نخواهد کرد چراکه به خروجی کار درست فرهنگی اعتقاد داریم و معتقدیم با فرهنگ سازی مناسب در میان جوانان و نوجوانان می توان از بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی جلوگیری نمود.

وی افزود: باید یک فضای مطلوب و مناسب در اختیار شما قرار گیرد تا با آسودگی خاطر بتوانید بسیار قوی تر و محکم تر در این راه گام بردارید.

رئیس کل دادگستری استان اظهار داشت: انتظار ما از شما این است که برنامه های مذهبی شما بصیرت بخش  باشد تا جوانان هیأت را ملجأ و پناهگاه خود بدانند و با مراجعه به آنجا با تفکر انقلابی و جهادی آشنا شوند و مسیر درستی را برای زندگی خود ترسیم کنند.

در این دیدار سینا جمشیدی از اعضای شورای هیأت فرهنگی مذهبی والعصر (عج) ضمن توضیحاتی در خصوص برنامه های انجام شده توسط این هیأت در مناسبت های سال، خواستار همکاری و تعامل بیشتر مسئولین اجرایی جهت اختصاص یک زمین مناسب برای ایجاد حسینیه ای بزرگ در سطح شهر شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان مرکزی جوانان اجتماعی فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۵۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی‌ داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری انقلاب درباره حل مشکلات کارگران از سوی مسئولان، اظهار کرد: باتوجه به اینکه شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است، حمایت از کارگران که یکی از پایه‌های اساسی تولید محسوب می‌شوند، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. جایگاه کارگران همواره در فرهنگ ما گرامی حفظ شده است اما باید متوجه شرایط اقتصادی فعلی باشیم و مشکلات معیشتی کسانی که نقش اصلی در فرایند تولید را برعهده دارند، رفع کنیم.

وی افزود: ناراضیتی‌های در حوزه کارگری که بیشتر ناشی از نظام حقوق و دستمزدها و وضعیت بیمه آنان است و اگر در این بخش تصمیم‌گیری‌هایی برای بهترشدن وضعیت پرداخت‌ها انجام شود، طبیعتاً به رونق جریان تولید و سرمایه‌گذاری که به رشد اقتصادی منجر خواهد شد، کمک کرده‌ایم. مجلس دوازدهم باید نگاهی ویژه به قانون کار و نیز نظام پرداخت دستمزد کارگران داشته باشد و کمیسیون اجتماعی در این زمینه می‌تواند نقشی مفید داشته باشد.

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم ادامه داد: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر نجیب و قانع تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

فیاضی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای حل مشکل بیمه کارگران، یادآور شد: در این حوزه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول بیش از ۱۲ سال گذشته شرایطی ایجاد کرده که کارگران ساختمانی یا رانندگان تاکسی با مشکلاتی در زمینه تامین بیمه مواجه شوند و بیمه آنان کم شود یا به حداقل برسد. اگر یک کارگر از بیمه حداقلی هم برخوردار نباشد چطور می‌توانیم از حمایت از اقشار فرودست صحبت یا خود را حامی آنان معرفی کنیم؟ در این زمینه هم نیازمند اقداماتی عاجل و اثرگذار هستیم تا باتوجه به زوایای گوناگون بیمه تامین اجتماعی، وضعیتی بهتر از امروز برای آینده کارگران و دیگر اقشار مستضعف جامعه فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • شهید مطهری یعنی مبارزه با تفکر تحریف
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • دشمن در تلاش برای ایجاد دوگانگی و اختلافات قومی و مذهبی است
  • اجرای ۱۹ عنوان برنامه در گرامیداشت روز «سنندج»
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • اولین دوره مسابقات فوتسال جام هیأت مذهبی زاهدان برگزار می‌شود