Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان گفت: با شیوع کرونا فعالیت ۲۶ هزار باشگاه ورزشی بخش خصوصی در کشور تعطیل شد و به صاحبان آنها خسارت وارد کرد.

عبدالحمید احمدی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: در حال حاضر نیز فعالیت ورزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور زیر نظر ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت به صورت محدودتر انجام می‌شود و تلاش وزارت ورزش این است که شرایط لازم برای فعالیت اکثر رشته‌های ورزشی ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مناطق سفید و زرد کشور فعالیت ورزشی در رشته‌های انفرادی و کم‌برخورد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال انجام است و امیدورایم با رعایت مسائل بهداشتی این بیماری ریشه‌کن شود تا فعالان بخش خصوصی بیش از این متضرر نشوند.

معاون وزیر ورزش با اشاره به اینکه مجموعه‌های ورزشی آبی شرایط دشوارتری را سپری می‌کند، بیان کرد: در حال حاضر فعالیت مجموعه‌های ورزشی تحت پوشش وزارت ورزش و نهادهای دولتی با شیوع کرونا محدود شده که بخشی از اجاره‌بهای این اماکن در این بازه بخشوده شده است.

به گفته وی این وزارتخانه درصدد است تا تسهیلاتی را برای کارکنان شاغل در این مجموعه ورزشی خصوص اختصاص دهد و میزان این وام‌ها به ازای هر فرد شاغل ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان با کارمزد ۱۲ درصد است.

همچنین به گفته «رضا گلمحمدی» مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران پنج هزار و ۲۰۰ مجموعه ورزشی با شیوع کرونا فعالیت خود را از دست دادند که بیش از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به ورزش استان زیان وارد شده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0038u2

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا باشگاه ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویکند ۲ روزه در بخش‌خصوصی؟

ولی اسماعیلی با اشاره به بررسی لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته در این کمیسیون، از تشکیل جلسه‌ای با اتاق بازرگانی برای بررسی نظر آن‌ها درخصوص تعطیلات دو روزه خبر داد.

به گزارش دنیای اقتصاد، به گفته او، احتمالا هفته آینده این لایحه در مجلس به تصویب برسد.

لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته که ۵ آذر ماه ۱۴۰۱ به صورت عادی از دولت به مجلس ارسال شد؛ حالا مراحل نهایی خود را در مجلس طی می‌کند. کلیات این لایحه که بررسی اولویت‌دار آن در نهم بهمن ماه از سوی نمایندگان به تصویب رسید؛ در جلسه روز ۱۹ اسفند ماه سال گذشته مصوب و با تصمیم عبدالرضا مصری، نایب رئیس مجلس قرار بر بررسی دو‌شوری آن شد. در نهایت روز یکشنبه هفته جاری لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص افزایش تعطیلات آخر هفته در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید. بر این اساس تصمیم بر این شد که روز دوم تعطیلات آخر هفته پنج‌شنبه باشد؛ البته این تصمیم با نظر موافق دولت اتخاذ شد.

با این وجود، اما احتمال تغییر روز دوم تعطیلات و جایگزینی شنبه به‌جای پنج‌شنبه در صحن علنی مجلس وجود دارد. با این حال به نظر می‌رسد روز پنج‌شنبه به عنوان روز دوم تعطیلات مورد موافقت اکثریت در صحن علنی قرار گیرد. از سوی دیگر در حالی‌که بر اساس لایحه این تعطیلات تنها شامل کارمندان دولت می‌شود، اما در گفتگو با رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس احتمالی برای تعطیلی بخش خصوصی نیز مطرح شد.

مسوولیت احصا بر عهده دولت

ولی اسماعیلی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته در کمیسیون متبوعش گفت: بر اساس مصوبه‌ای که در کمیسیون اجتماعی داشتیم روز تعطیلات از شنبه تا چهارشنبه خواهد بود. همچنین ساعت کاری در هر روز ۸ ساعت و در طول هفته ۴۰ ساعت کاری است. بحث دیگر این بود که مراکز عملیاتی و اورژانسی نباید تعطیل شوند. در این راستا احصای اینکه کدام دستگاه‌ها نباید تعطیل شوند را برعهده دولت گذاشتیم و دولت باید احصا کند که کدام ادارات به دلیل عملیاتی بودن و اورژانسی بودنشان نباید تعطیل شوند.

او ادامه داد: علاوه بر این بانک‌ها هم مستثنی شدند و تنها یک روز در هفته تعطیل هستند و مشمول این قانون نمی‌شوند.

بررسی تعطیلی شنبه در صحن

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص اینکه انتخاب روز پنج‌شنبه نظر دولت بود یا کمیسیون، اظهار کرد: دولت پیشنهاد کلی داده بود و در لایحه آورده بود که روز‌های کاری یک روز کاهش یابد. اما با نظر موافق دولت روز پنج‌شنبه را به عنوان دومین روز تعطیلات آخر هفته انتخاب کردیم.

اسماعیلی به احتمال تغییر دومین روز تعطیلات آخر هفته در صحن مجلس اشاره و تصریح کرد: نمایندگان می‌توانند در خصوص تغییر روز پنج‌شنبه به شنبه در صحن مجلس پیشنهاد بدهند و پیشنهادشان بررسی خواهد شد.

چه کسانی مشمول می‌شوند؟

او در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال تعطیلی بخش خصوصی هم وجود دارد، تاکید کرد: ما نمی‌توانیم برای بخش خصوصی قانونی بنویسیم. این لایحه در خصوص اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری است، البته این قانون شامل قانون کار هم می‌شود و کارگران هم مشمول آن می‌شوند، اما برای شرکت‌های خصوصی طبیعتا نمی‌توانیم قانون بنویسیم و آن‌ها قانون خاص خود را دارند و بیشتر توافقی میان کارگر و کارفرما ایجاد می‌شود. اما افرادی که با دستگاه‌های دولتی قرارداد کارگری دارند مشمول این قانون می‌شوند؛ بنابراین نزدیک به ۳۰ درصد از کارگران مشمول این قانون می‌شوند و دو روز در هفته تعطیل خواهند بود.

زمان بررسی لایحه در صحن

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس به زمان بررسی لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته اشاره کرد و افزود: اگر هیات رئیسه لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته را در دستور کار قرار دهد، به نظر می‌رسد احتمالا اواخر هفته آینده این لایحه در صحن مجلس به تصویب برسد.

اسماعیلی در خصوص برآوردش از نظر صحن مجلس در خصوص دومین روز تعطیلات آخر هفته، گفت: به نظر می‌رسد روز پنج‌شنبه در صحن علنی مجلس رای بیاورد و به عنوان دومین روز تعطیلات انتخاب شود.

نظر‌خواهی از اتاق بازرگانی

او در خصوص اینکه آیا احتمال دارد بخش خصوصی هم در هفته دو روز تعطیل شوند، اظهار کرد: در این خصوص جلسه‌ای با اتاق بازرگانی خواهیم داشت باید دید نظر آن‌ها در خصوص تعطیلات دو روزه چیست.

پنج‌شنبه و جمعه در عمل تعطیل رسمی می‌شود

همچنین مهدی عیسی‌زاده، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به تصویب لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته در کمیسیون متبوعش گفت: در حال حاضر به تعطیلات آخر هفته یک روز اضافه شده است، اما تصمیم درخصوص بخش خصوصی با خود آن‌ها است.

او ادامه داد: البته بانک‌ها مشمول این قانون نمی‌شوند و دو روز تعطیل شامل آن‌ها نیست. مراکز خدماتی، نیروی انتظامی، نظامی و امنیتی مشمول دو روز تعطیلات نمی‌شوند و بابت این یک روز، اضافه‌کاری‌شان را دریافت می‌کنند.

جلال رشیدی‌کوچی، عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور نیز با انتقاد از انتخاب روز پنج‌شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات در کمیسیون اجتماعی گفت: نگاه من این بود که شنبه به عنوان دومین روز تطیلات آخر هفته انتخاب شود.

چون تعطیلات کشور‌های دنیا شنبه و یکشنبه است و روز جمعه از قدیم‌الایام تعطیل بوده و اگر ما روز تعطیلات را جمعه و شنبه انتخاب کنیم دو روز از دنیا عقب هستیم، اما اگر روز‌های تعطیلات آخر هفته پنج‌شنبه و جمعه باشد در عمل ۴ روز از دنیا عقب هستیم. اما یک عده نگاه‌شان این بود که یهودیان شنبه تعطیل هستند و شنبه برای یهودیان است و من برای این نگاه متاسفم.

او تاکید کرد: به نظر می‌رسد در صحن علنی مجلس هم پنج‌شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات آخر هفته انتخاب شود. به نظرم روز پنج‌شنبه بانک‌ها را هم تعطیل کنند، چون مردم اکثر مبادلات بانکی‌شان را با گوشی‌های تلفن همراه خود انجام می‌دهند و کارمندان بانک چه گناهی کرده‌اند که همیشه باید سرکار باشند.

رشیدی‌کوچی اظهار کرد: با تعطیلی کارمندان دولت، عملا همه تعطیل می‌شوند. مدارس که تعطیل بود و پدر و مادر‌ها هم تعطیل می‌شوند؛ بنابراین عملا پنج‌شنبه و جمعه تعطیل رسمی می‌شود.

دیگر خبرها

  • شنبه را به جای پنجشنبه تعطیل کنید
  • مجلس در تعطیلی پنج ‌شنبه‌ها توجهی به بخش خصوصی ندارد
  • اسبقیان: سوم اردیبهشت مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص می‌شود/ به دنبال حضور هیئت مدیره نیستیم
  • معاون وزیر ورزش: واگذاری استقلال و پرسپولیس، آرزوی دیرینه هواداران است
  • مالکان سرخابی‌ها سوم اردیبهشت مشخص می‌شوند
  • واکنش وزارت ورزش به شایعات پتروشیمی و بانکی
  • اسبقیان:واگذاری استقلال و پرسپولیس،آرزوی دیرینه هواداران است
  • ویکند ۲ روزه در بخش‌خصوصی؟
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • پرسپولیس و استقلال واگذار شدند اما خصوصی نشدند! / پرسپولیس به ۴بانک و استقلال به پتروشیمی فروخته شد؛ از این جیب به آن جیب