Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:21:03 GMT

تولید ۹۵ درصد از انجیر خشک کشور در ۴ شهرستان فارس

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۶۷۷۴

تولید ۹۵ درصد از انجیر خشک کشور در ۴ شهرستان فارس

ایسنا/فارس معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: کشاورزان چهار شهرستان استان فارس شامل استهبان، داراب، نی‌ریز و جهرم، ۹۵ درصد کل انجیر خشک کشور را تولید می‌کنند.

سید رضا ساداتی چهارشنبه ۹ مهر در جلسه بحث و بررسی پیرامون تولید، فرآوری، تجارت داخلی و صادرات محصول انجیر در استهبان بیان کرد: از آنجا که انجیر از مزیت‌های صادراتی فارس و کشور محسوب می‌شود، ارتقای سطح دانش تخصصی تولیدکنندگان و صادرکنندگان و بنگاه‌های تولیدی –صادراتی در این حوزه اهمیت بسزایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان صمت فارس، ساداتی ادامه داد: توسعه و ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری انجیر در ایجاد زمینه اشتغال و افزایش ارزش افزوده این محصول اثرگذار است.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس با اشاره به برگزاری جلسه بحث و بررسی پیرامون تولید، فرآوری ، تجارت داخلی و صادرات محصول انجیر در استهبان و اثر گذاری تولید و صادرات انجیر در استان و کشور با حمایت بیش تر انجمن ملی انجیر در اجرای سند پیشران توسعه اقتصادی در استان، "برند سازی بین‌المللی" را یک اصل مهم برای حضور و بقا در بازارهای جهانی ذکر کرد.

ساداتی گفت: بحث ثبت برند ملی و بین‌المللی انجیر استهبان و استان ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری این محصول فانتزی و ارگانیک محلی و بومی متناسب بازارهای جهانی در راستای تهیه، تولید و توزیع در امر توسعه و ایجاد اشتغال پایدار و افزایش ارزش افزوده این نوع محصولات اثر گذار است.

او در خصوص صادرات محصول انجیر نیز اظهار کرد: افزایش هم افزایی بین صادر کنندگان انجیر در استان و کشور از برنامه‌های ما در توسعه صادرات این محصول در استان است که برنامه ریزی‌هایی برای برگزاری جلسات مستمر و مداوم با صادرکنندگان انجیر در سالجاری پیش بینی شده است.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس خاطرنشان کرد: برای صادرات این محصول، تسهیل زیر ساخت‌ها، صادرات و بسته بندی‌های استاندارد و بهداشتی، توجه به کشورهای آسیای میانه، کشورهای حوزه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی در راستای بالابردن ارزش افزوده، رشد و توسعه فعالیت‌های اقتصادی و جهش تولید اثر گذار است.

ساداتی با بیان اینکه عمده انجیر فارس در شهرستان‌های استهبان، نی ریز، داراب، جهرم و کازرون تولید می‌شود، اظهار کرد: ۳۶ واحد بسته بندی انجیر در استان فعال است که بر اساس آمار منتشر شده در سال گذشته بیش از  ۴۷ میلیون دلار انجیر از استان فارس به خارج از کشور صادر شده است.

سید عبدالعظیم خادم حمزه، مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه گفت: توسعه زیر ساخت‌ها، تامین مالی تولید کنندگان و صادرکنندگان همچنین همگرایی و تعامل بین تشکلهای تولیدی و تجاری در این محصول لوکس موجب رشد و توسعه فعالیت‌های اقتصادی، افزایش اشتغال و در اختیار گرفتن سایر بازارهای بین‌الملی خواهد شد.

او در این جلسه بر حمایت استانداری و دولت از تشکیل میز ملی انجیر در فارس تاکید کرد و برای اجرای پیشنهادات و خواسته‌های رؤسای تشکل‌های صادراتی استان با بررسی در کمیته‌های تخصصی قول مساعد داد.

خادم حمزه با تاکید بر اینکه تولید کنندگان و صادر کنندگان خدمات مبتنی بر علم و تکنولوژی روز دنیا را توسعه دهند، اظهار کرد: ضرورت دارد تا در راستای جهش تولید هر شهرستان یک سندتوسعه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی انجير استهبان صادرات فارس برنامه ریزی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،علی ابوالحسنی با اشاره به اهمیت تولید محصول سالم با اجرای مدیریت تلفیقی محصول سالم در شالیزارها، اظهار کرد: در سال زراعی جاری، طرح تولید برنج سالم به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) در 5 هکتار اراضی شالیزاری شهرستان رامسر در حال اجرا است. 

وی به برگزاری دوره آموزشی و ترویجی مدیریت تلفیقی محصول برنج  (ICM) در این شهرستان اشاره کرد و افزود: این دوره آموزشی در راستای اجراي طرح مديريت تلفيقي برنج (ICM) و داشتن برنجی سالم با کمترین میزان سم، با توجه به شروع فصل کشت برگزار و به کشاورزان توصیه شد در اسرع وقت نسبت به نصب تله‌هاي نوري (لامپ، فانوس و ...) برای  جمع‌آوري و شكار پروانه‌هاي نسل زمستان‌ گذران آفت كرم‌ ساقه خوار برنج اقدام کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامسر یادآور شد: این شهرستان دارای 500 هکتار اراضی شالیزاری است.

دیگر خبرها

  • ۱۲ زنجیره ارزش در مازندران تعریف شد/ حضور ۲۷ واحد تولید در اکسپو
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟