Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-23@22:09:01 GMT

دانشکده فرش هریس تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۷۱۴۲

دانشکده فرش هریس تعطیل شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، عبدالله میرزایی چهارشنبه ۹ مهر با بیان اینکه دانشکده فرش هریس از سال ۱۳۸۴ با پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی آغاز به کار کرد افزود: پس از گذشت چند سال و برای رونق گرفتن این رشته و شهرت فرش هریس، مقطع کارشناسی رشته فرش نیز در این دانشکده ایجاد شد.

وی اظهار کرد: طی ۷ سال فعالیت دانشکده فرش هریس، دانشجویانی از استان‌های سراسر کشور مانند کرمان، اهواز و خراسان جنوبی تقاضای تحصیل در این دانشکده داشتند اما مشکلاتی مانند نبود امکانات خدماتی و رفاهی کافی در این شهر برای پذیرش دانشجویان غیربومی وجود داشت که مانع جدی برای انتقال آنها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواجه شدن دانشجویان با مشکلاتی مانند تردد با تاکسی و نبود مهمان‌پذیر و هتل و اقامتگاه دانشجویی در شهر باعث شد دانشجویان دنبال جابه‌جایی و انتقال به شهرهای دیگر باشند.

معاون دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز خالی بودن ظرفیت صندلی‌های دانشگاه‌ها در مراکز استان‌ها را از دیگر علل تعطیلی دانشکده‌ فرش هریس دانست و اضافه کرد: توسعه رشته فرش و وجود این رشته در بسیاری از استان‌ها باعث شده است مراکز استان‌ها در اولویت انتخاب دانشجویان قرار بگیرند.

میرزایی استقبال نکردن دانشجویان بومی از رشته فرش در دانشکده هریس را از دیگر علل مهم تعطیلی این دانشکده دانست و گفت: در سال‌های گذشته بارها برای پذیرش دانشجویان بومی در این دانشکده فراخوان داده‌ایم که با استقبال بومیان مواجه نبوده است. هم‌اکنون دانشکده فرش هریس نیمه‌تعطیل است اما هنوز هم برای پذیرش دانشجویان بومی آمادگی دارد.

شهرستان هریس با ۸۵ هزار نفر جمعیت در فاصله ۹۸ کیلومتری شرق تبریز واقع است و به دلیل رونق قالیبافی در این منطقه و کیفیت و رنگ‌بندی آن، در آذربایجان شرقی و ایران با فرش شناخته می‌شود. شهر هریس را گهواره قالیبافی آذربایجان می‌دانند و طرح‌های رایج آن عبارتند از تاجری، صبوری، رزگل، حیاط گل، صمدخان، چلنگری و افشان که این نقشه‌ها برگرفته از ذهن و خیال ملهم از طبیعت زیبای آذربایجان هستند.

کد خبر 553571 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو دانشگاه‌های ایران فرش استان آذربایجان شرقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو دانشگاه های ایران فرش استان آذربایجان شرقی دانشکده فرش هریس استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت پزشکی باید متناسب با زیرساخت‌ها مانند بیمارستان‌های آموزشی باشد

افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که  در نهایت به تصویب رسید و در دفترچه های آزمون سراسری اعمال شد. در این میان مسئله مهم این است که آیا زیرساخت های لازم برای افزایش تعداد دانشجویان فراهم شده اند یا نه؟

کلاس های پزشکی به امکانات زیادی از جمله بیمارستان آموزشی برای یادگیری دانشجویان این رشته نیازمند هستند.

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت در زمینه افزایش ظرفیت اعلام آمادگی کرده و در این راستا گفته بود: در خصوص افزایش ظرفیت ما به تعهد خودمان در این زمینه عمل می‌کنیم و سال گذشته قرار بود ۲۰ درصد افزایش ظرفیت داشته باشیم، اما ما ۲۷ درصد افزایش دادیم. در واقع ما بیش از تعهدمان عمل کردیم. در این خصوص فصل‌الخطاب چیزی است که شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرده است.

در این میان محمد رئیس‌زاده٬ رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با اشاره به افزایش ۵۰۰ درصدی ظرفیت پذیرش رشته پزشکی اظهار کرد: درحالی‌که ظرفیت یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی برای ۲۵ دانشجو برنامه‌ریزی شده بود، اما ۱۲۵ دانشجوی پزشکی به آن اضافه شده است. همچنین ۲۸۰ دانشجوی پزشکی برای بیمارستانی با ۱۸۰ تخت پذیرش شدند و به همراه یک استاد ۵۰ دانشجو بر بالین بیمار حاضر می‌شوند.

وی ادامه  داد: هنگامی که تعداد دانشجویان بدون فراهم شدن امکانات لازم در مراکز درمانی افزایش یابد، مشخص است که تعداد زیادی از دانشجویان خارج از بالین بیمار قرار می‌گیرند. با این روش آموزش پزشکی دچار عقب‌گرد می‌شود.

رئیس زاده گفت: از دوستانم در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی که شبانه روزی زحمت می‌کشند و با مشکلات فراوانی در حوزه مدیریتی خود روبرو هستند٬ انتظار دارم که تبعات ٬ مشکلات و مسائلی که افزایش ظرفیت بی‌رویه پزشکی کشور در همین یک سال تحصیلی ایجاد کرده است را گزارش دهند.

وی اضافه کرد: می‌خواهم که وضعیت را به مسئولان اعلام و درخواست کنند تا حرف‌های دلسوزان و کارشناسان شنیده شود و در موضوع افزایش ظرفیت پزشکی تجدید نظر عاجل انجام شود.

افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی عمدتا با هدف رفع کمبود متخصص در مناطق کم برخوردار و محروم انجام شده است تا سرانجام و نتیجه خوبی داشته باشد و آسیبی به بیماران  وارد نشده و دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی به بهترین نحو ممکن انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • نخستین رشته تخصصی دندانپزشکی در بیرجند مجوز گرفت
  • نتایج آزمون جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) دانشجویان اعلام شد
  • نتایج آزمون جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور اعلام شد
  • خروش آبشار شیرلان از دل کوه‌های هریس + فیلم
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟
  • آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان دانشکده پزشکی در مشهد
  • افزایش ظرفیت پزشکی باید متناسب با زیرساخت‌ها مانند بیمارستان‌های آموزشی باشد