Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان  مدیر آموزش و پرورش ابهر گفت: ۸۰۰ دانش‌آموز ابهری به گوشی هوشمند دسترسی ندارند.

عباس عزیزخانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه محور اصلی آموزش‌های غیرحضوری مدارس در کشور برنامه «شاد» است، عنوان کرد: همه معلمان در پایه‌های مختلف موظف به حضور و فعالیت در این بستر هستند.

وی با بیان اینکه در کنار برنامه شاد، معلمان به فراخور موقعیت و ظرفیت‌های موجود از سایر بسترها در راستای تداوم آموزش‌ها استفاده می‌کنند، افزود: با توجه به این موضوع که حدود ۳۰۰ دانش‌آموز شهری و ۵۰۰ دانش‌آموز روستایی دسترسی به گوشی هوشمند ندارند، تولید محتوا با همکاری سرگروه‌های آموزشی در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آموزش و پرورش ابهر، با بیان اینکه حضور دانش‌آموزان در مدارس اختیاری است، یادآور شد: حدود ۳۰ درصد دانش‌آموزان در ابهر از آموزش‌های حضوری بهره‌مند می‌شوند.

وی از ضدعفونی کردن مداوم مدارس ابهر خبر داد و گفت: در مدارسی که دسترسی به ابزار گندزدایی ندارند، با همکاری مجموعه شهرداری نسبت به ضدعفونی کردن این مدارس اقدام می‌شود.

عزیزخانی با تاکید بر لزوم رعایت کامل پروتکل‌های بهداتشی در مدارس، گفت: نظارت مستمر بر روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس توسط اکیپ‌های نظارتی در دستور کار مجموعه آموزش و پرورش خواهد بود.

این مسئول ارائه بازخورد کاربردی توسط ناظران و پیگیری مستمر از شرایط مدارس را از ضروریات در این حوزه عنوان کرد و افزود: ارتباط مستمر با مدیران و معمان و پاسخ‌گویی به سئوالات یکی از رویکردهای مهم در بحث نظارت و ارزیابی است.

وی با اشاره به اینکه سلامت دانش‌آموزان اولویت اصلی آموزش و پرورش خواهد بود، ادامه داد: محور اصلی فعالیت مدارس در فضای مجازی باید در بستر برنامه شاد باشد و حضور در برنامه شاد به عنوان مکمل جریان آموزشی الزامی است.

مدیر آمورزش و پرورش شهرستان ابهر با تاکید بر اینکه محتوای آموزشی برای استفاده همه دانش‌آموزان در شاد بارگزاری شده است، تصریح کرد: اطلاع‌رسانی مطلوب و موثر جهت آگاه‌سازی اولیا از ظرفیت‌های برنامه شاد، از نکاتی است که باید مورد تاکید قرار گیرد.

عزیزخانی با اشاره به اینکه فرآیند بازدید از مدارس باید هدفمند انجام شود و این بازدیدها با هدف بهبود و کیفیت بخشی به حوزه آموزشی و پرورشی باشد، افزود: با هماهنگی انجام شده با مراکز تولیدی ماسک مورد تایید شبکه بهداشت و درمان و معرفی این مراکز به مدارس، شرایط را برای تهیه ماسک استاندارد با قیمت مناسب برای مدارس فراهم کرده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان گوشی هوشمند شبکه شاد آموزش و پرورش دانش آموزان برنامه شاد دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • جشن فرشته‌ها با حضور ۱۳۱۰ دانش‌آموز دختر همدانی
  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • افزایش پذیرش مدارس سمپاد استان قزوین