Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-03-29@01:52:04 GMT

کشف فرآیند پیچیده مغز در حافظه کاری

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۸۰۸۲

کشف فرآیند پیچیده مغز در حافظه کاری

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، در مقاله ای که در Cell منتشر شده، محققان شواهدی را ارائه داده اند که نشان می دهد حافظه کاری به طور منظم در یک ناحیه مغز محدود نشده اما به فعالیت همزمان حداقل دو ناحیه نیاز دارد. این یافته ها فرضیه‌های قدیمی را که حافظه کاری فقط یک قسمت از مغز است را به چالش می کشد و به دانشمندان کمک می کند تا اساس ژنتیکی و مکانیکی آن را مشخص کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پریا راجاسثوپاتی ، دانشمند علوم اعصاب، دانشگاه راکفلر گفت: در حقیقت نکاتی از تحقیقات قبلی وجود داشت که نشان می دهد چندین ساختار مغزی به نوعی در حافظه کاری نقش دارند. یافته های جدید بینش ملموس تری در مورد این مناطق و چگونگی کمک آنها ارائه می دهد.

مطالعات در دهه 70 و 80 زیربنای عصبی حافظه کاری را به قشر پیشانی مغز می رساند. در آنجا، به نظر می رسد که نورون ها با شلیک دسته جمعی چند ثانیه تا چند دقیقه اطلاعات را حفظ می کنند. اما این مکانیسم به تنهایی جنبه‌های پیچیده تر حافظه کاری را توضیح نمی دهد؛ از جمله اینکه مثلاً چگونه می توانیم بیش از یک مورد را در ذهن داشته باشیم، یا با حواس پرت کننده روبرو می شویم و هنوز چیزی را که برای ما مهم است به خاطر می آوریم.

راجاسثوپاتی اظهار کرد که به طور فزاینده ای روشن شد که فعالیت مداوم در قشر پیشانی، اگرچه مهم است؛ اما نمی تواند کل داستان باشد.برای بررسی بیشتر این موضوع، تیم وی و آزمایشگاه دانشگاه کرنل همکاری کردند تا نحوه عملکرد حافظه کاری را در میان جمعیت خاصی از موشهای متنوع ژنتیکی بررسی کنند. بر خلاف موش های آزمایشگاهی استاندارد، این موش ها دارای مقداری تنوع ژنتیکی هستند که منعکس کننده جمعیت انسانی است ، این بدان معناست که برخی ممکن است در انجام کارهای حافظه عالی عمل کنند و برخی نه خیلی زیاد و ما می توانیم آنچه را در مغز آنها قرار دارد مطالعه کنیم. فیزیولوژی باعث ایجاد این تنوع می شود.

همانطور که انتظار می رفت، دانشمندان تغییرات گسترده ای در عملکرد موش ها مشاهده کردند و تجزیه و تحلیل ژنتیکی بعدی یک مکان را در ژنوم برجسته کرد که می تواند بخش قابل توجهی (17 درصد)از این تنوع را توضیح دهد.

در آنجا ، محققان یک ژن پیدا کردند که تأثیرات چشمگیری بر حافظه کاری حیوانات دارد. با تقویت بیان آن، آنها می توانند موش را از موجودی که قبلاً شانسی عمل می کرده، به چیزی تبدیل کنند که 80 درصد اوقات درست عمل می کند (یا با ایجاد مانع در بیان ژن ، موش های فراموشکار بیشتری ایجاد می کنند).

این تیم سپس بررسی کرد که این ژن که در سایر پستانداران و انسان ها نیز وجود دارد چگونه بر مغز و رفتار موش تأثیر می گذارد.این ژن رمزگذاری Gpr12 است. محققان با کمال تعجب دریافتند که این گیرنده ها در قشر پیشانی، محل احتمالی حافظه کاری نیستند، بلکه در نورون های بسیار دورتر در تالاموس مغز قرار دارند.

راجاسثوپاتی گفت: ما نشان دادیم موش هایی که عملکرد بهتری دارند، از گیرنده های بیشتری برخوردار هستند و بنابراین قادر به ایجاد همزمانی بیشتری هستند.این یافته ها با آشکار کردن نقش حیاتی گفتگوی بین قشر پیشانی و تالاموس ، مدل های کلاسیک را گسترش می دهد و روش های جدیدی را برای تفکر محققان در مورد حافظه کاری پیشنهاد می دهد.

انتهای پیام/

مژگان الیکایی کد خبر: 1074531 برچسب‌ها حافظه حافظه کاری مغز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حافظه حافظه کاری مغز حافظه کاری قشر پیشانی موش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گیاه زیبا یک مسکن طبیعی ، تقویت کننده حافظه است و سرشاز از ویتامین C، مس و منگنز میباشد

گیاهان یشم قرن‌هاست که در طب سنتی چینی مورد استفاده قرار می‌گیرند و فواید زیادی دارند. در سال‌های اخیر، عصاره گیاه یشم در درمان تعدادی از بیماری‌ها و شرایط مرتبط با افزایش سن مؤثر بوده است. از نظر سلامت کلی ، گیاهان یشم از نظر طبیعت یین هستند و برای درمان تعدادی از شرایط کمبود یین مانند خستگی، اضطراب و بی خوابی استفاده می شوند.

خواص دارویی گیاهان یشم

گیاهان یشم حاوی تعدادی از ترکیبات فعال هستند که خواص دارویی آنها نشان داده شده است، از جمله:

کوئرستین: یک آنتی اکسیدان که می تواند به محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک کند

کامفرول: یک ترکیب ضد التهابی که می تواند به کاهش تورم و درد کمک کند

لوتئولین: ترکیبی که می تواند به بهبود عملکرد شناختی کمک کند

گیاهان یشم همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C، مس و منگنز هستند. همه این مواد مغذی برای سلامتی سالمندان مهم هستند. نشان داده شده است که گیاهان یشم در درمان تعدادی از بیماری ها و شرایط مرتبط با افزایش سن موثر هستند، از جمله:

بیماری آلزایمر: عصاره گیاه یشم می تواند به بهبود عملکرد شناختی در افراد مبتلا به بیماری آلزایمر کمک کند.

بیماری پارکینسون: عصاره گیاه یشم می تواند به محافظت از نورون ها در برابر آسیب و بهبود عملکرد حرکتی در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون کمک کند.

آرتریت: کامفرول، یکی از ترکیبات فعال در گیاهان یشم، می تواند به کاهش التهاب و درد مرتبط با آرتریت کمک کند.

سرطان: برخی مطالعات نشان داده اند که عصاره گیاه یشم می تواند به کشتن سلول های سرطانی و جلوگیری از گسترش سرطان کمک کند.

فواید گیاهان یشم

تعدادی از مطالعات برای آزمایش اثربخشی عصاره گیاه یشم در درمان بیماری ها و شرایط مرتبط با افزایش سن انجام شده است.

1. فواید گیاه یشم برای بیماری آلزایمر

یک مطالعه نشان داد که عصاره گیاه یشم می تواند به بهبود عملکرد شناختی در افراد مبتلا به بیماری آلزایمر کمک کند. این مطالعه که در مجله Neurology منتشر شد، شامل 80 نفر مبتلا به بیماری آلزایمر بود. به نیمی از شرکت کنندگان به مدت 12 هفته روزانه عصاره گیاه یشم و به نیمی دیگر دارونما داده شد.

در پایان دوره 12 هفته ای، افرادی که عصاره گیاه یشم مصرف کرده بودند، عملکرد شناختی بهتری نسبت به افرادی که دارونما مصرف کرده بودند، نشان دادند.

2. فواید گیاه یشم برای بیماری پارکینسون

مطالعه دیگری نشان داد که عصاره گیاه یشم می تواند به محافظت از نورون ها در برابر آسیب و بهبود عملکرد حرکتی در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون کمک کند. این مطالعه که در مجله Frontiers in Neuroscience منتشر شد، شامل 60 فرد مبتلا به بیماری پارکینسون بود. به نیمی از شرکت کنندگان به مدت 12 هفته روزانه عصاره گیاه یشم و به نیمی دیگر دارونما داده شد.

در پایان دوره 12 هفته ای، افرادی که عصاره گیاه یشم مصرف کرده بودند عملکرد حرکتی قابل توجهی بهتری نسبت به افرادی که دارونما مصرف کرده بودند نشان دادند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشکل فضاپیمای «وویجر 1» حل می‌شود
  • این گیاه زیبا یک مسکن طبیعی ، تقویت کننده حافظه است و سرشاز از ویتامین C، مس و منگنز میباشد
  • برای باهوش‌تر شدن، این مواد غذایی را بخورید
  • شکست انحصار تولید پرینتر سه‌بعدی فلزی با قابلیت ساخت قطعات پیچیده
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بُعدی فلزی ایران ساخت
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • گوشی ریلمی 12X چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • انجام عمل جراحی پیچیده شکستگی لگن در بیمارستان شهدا لردگان
  • ویژگی‌ها و قابلیت‌های پردازنده‌های جدید اینتل
  • پردازنده‌های جدید اینتل چه قابلیت‌هایی دارند؟