Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، حمید زادبوم در نشست کمیته اقدام ارزی و کمیته اقدام صادراتی که به صورت مشترک برگزار شد، اظهار داشت: به رغم مصوبات موجود در خصوص تعلیق کارت‌های بازرگانی واحدهای غیرتولیدی که زیر ۷۰ درصد رفع تعهد ارزی داشتند و همچنین آن دسته از واحدهای تولیدی که نسبت به رفع تعهد ارزی خود اقدام نکرده‌اند، تا تاریخ دهم آبان‌ماه ۹۹ مهلت داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران افزود: در این راستا کمیته‌های اقدام ارزی سازمان‌های صمت استان‌ها موظف شدند تا نسبت به پیگیری امور با هدف تسهیل و تسریع بازگشت ارز حاصل از صادرات و ایفای تعهدات ارزی، اقدام کنند.

رئیس کارگروه اقدام ارزی تأکید کرد: علیرغم اخبار غیرکارشناسی منتشر شده، از تاریخ ۹۹.۶.۳۱ هیچ کارت بازرگانی اعم از تولیدی و غیرتولیدی تعلیق نشده و فقط تعلیق کارت‌های بازرگانی واحدهای غیرتولیدی که زیر ۳۰ درصد رفع تعهد ارزی داشتند، استمرار داشته است.

وی افزود: بر اساس اطلاعات و آمار موجود، تاکنون ۴۰۰ واحد صادراتی غیرتولیدی با مراجعه به سازمان توسعه تجارت ایران و حضور در کارگروه اقدام ارزی سازمان و یا حضور در سازمان‌های صمت استان‌ها در مورد رفع تعهدات ارزی خود اقدام کرده‌اند و بلافاصله پس از تأیید بانک مرکزی در خصوص رعایت ترتیبات بانک مرکزی و ایفای تعهد، کارت بازرگانی آنان رفع تعلیق شده است.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: آخرین گزارشات نشان می‌دهد که تعداد ۱۲ هزار و ۶۲۴ صادرکننده غیرتولیدی فقط ۷.۴ میلیارد یورو تعهد ارزی دارند که با تمهیدات اندیشیده شده سرعت بازگشت ارز این دسته از صادرکنندگان افزایش یافته است.

زادبوم گفت: پیشنهادات کمیته اقدام ارزی جهت تسهیل صادرات از محل ورود موقت و ایفای تعهدات ارزی این دسته از صادرکنندگان جهت طرح در کمیته مستقر در بانک مرکزی ارسال شده است.

کد خبر 5037082

منبع: مهر

کلیدواژه: بازگشت ارز صادراتی سازمان توسعه تجارت کارت بازرگانی رفع تعهد ارزی بازار سهام قیمت دلار تولید نفت ویروس کرونا قیمت نفت شاخص کل بورس بانک مرکزی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا وزارت جهاد کشاورزی صادرات نفت قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی بازار سرمایه سازمان توسعه تجارت ایران اقدام ارزی تعهد ارزی رفع تعهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل فرا رسیده است

 احمد عطاف در نشست شورای امنیت درباره قطعنامه ارائه شده از طرف الجزایر به نمایندگی از کشور‌های عربی برای اعطای حق عضویت کامل به فلسطین در سازمان ملل متحد گفت: فلسطینی‌ها از حق تاریخی برای اعلام موجودیت کشورشان برخوردار هستند و شورای امنیت برای اقدام فوری در این زمینه مسئولیت تاریخی دارد.

به نقل از پایگاه الشروق مصر، شورای امنیت سازمان ملل قرار است بامداد جمعه پیش نویس قطعنامه ارائه شده از سوی کشور‌های عربی مبنی بر اعطای عضویت کامل به فلسطین در سازمان ملل متحد را به رأی بگذارد.

پیشتر روز سه شنبه یک کمیته شورای امنیت سازمان ملل که درخواست عضویت کامل فلسطین را بررسی می‌کند، نتوانست به اجماعی در این زمینه دست یابد.

گزارش کمیته شورای امنیت درباره پذیرش اعضای جدید که به رویت این خبرگزاری رسیده، آمده است: این کمیته در رابطه با اینکه این درخواست همه معیار‌های عضویت را داراست، نتوانست اجماعا به پیشنهادی برای ارائه به شورای امنیت برسد.

«ونسا فریزر» رئیس دوره‌ای شورای امنیت جمعه گذشته اعلام کرد که اعضای کمیته ویژه بررسی اعضای جدید در سازمان ملل قادر به اجماع بر سر عضویت کامل فلسطین در این نهاد بین‌المللی نشد.

فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. فلسطین در سال ۲۰۱۱ برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود، اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.

قطعنامه مذکور، برای تصویب نیازمند رأی مثبت ۹ کشور از مجموع ۱۵ عضو این شوراست، مشروط به آنکه هیچ کدام از کشور‌های دارای حق وتو با آن مخالفت نکنند.

آمریکا اعلام کرده است به این پیش نویس رأی مخالف خواهد داد و تلاش می‌کند برخی از ۱۰ کشور مذکور را به امتناع از رأی مثبت به آن، اقناع نماید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • اسرائیل: عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل اقدام سیاسی است
  • زمان عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل فرا رسیده است
  • راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج
  • ساختمان‌های ناایمن پلمب می‌شوند
  • اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند
  • ضوابط اجرایی تأمین مالی جمعی ارزی تصویب شد
  • انعقاد تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی ایران و آلمان
  • احضار بازیکن استقلال به کمیته‌های اخلاق و انضباطی
  • شرکت واسپاری توسعه تعاون از فرد محوری به رویکرد مشارکتی تغییر رویه داده است
  • جذب و هزینه ۵۷ درصد از اعتبارات کمیته برنامه ریزی در شوط