Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مرکز بهداشت استان قم با بیان اینکه استفاده از ماسک در مراکز خرید ۷۴ درصد کاهش داشته است، گفت: از ابتدای مهرماه روند بستری و مرگ ومیر در استان شیب صعودی داشته است و این زنگ خطری برای استان خواهد بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیامک محبی ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری،هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در محل سالن کرامت استانداری برگزار شد، با بیان این که آمار بستری و فوتی ها در قم از آمار کشوری بالاتر است، اظهار داشت: از اوایل مهر ماه تاکنون روند بستری ها و مرگ ومیرها در استان قم با شیب صعودی بالایی روبرو بوده است لذا باید سریع تر این روند را کنترل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شتاب ابتلای به بیماری کرونا در قم رو افزایشی دارد، بیان کرد: از یک هزار و 451 نفر نمونه گرفته شده 75 درصد آن مثبت بوده است، وضعیت کنونی استان قم بحرانی و نگران کننده است و در روزهای آتی باید شاهد روند افزایش مرگ ومیرها باشیم.

کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی ازسوی اصناف و ادارات

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی دستگاههای اجرایی و ادارات و اصناف گفت: وضعیت رعایت شیوه نامه های بهداشتی هم از سوی ادارات و دستگاههای اجرایی و هم چنین اصناف و صنایع کاهش یافته است، بانک‌ها که تا دیروز تا 75 درصد این پروتکل ها را رعایت می کردند امروز به این شیوه نامه ها تا اندکی بی وفا شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم: وضعیت کرونا بسیار خطرناک شد / روزانه تعدادی از شهروندان را ‌از دست می‌دهیمامام جمعه شهرکرد: شرایط کرونا در استان سخت شده است؛ کادر درمان را دریابیمایده یک معلم قرآن برای دورهمی‌ کودکانه/ وقتی کرونا حریف کار تربیتی نمی‌شود + عکس

استفاده از ماسک در مراکز خرید 74 درصد کاهش داشته است

محبی افزود: در زمینه استفاده از ماسک هم در مراکز خرید و بانک ها 74 درصد روند کاهشی را نشان می دهد و شاغلین در ادارات مختلف هم 52 درصد کاهش یافته است، طبق آمار هرکجا که اصول و پروتکل های بهداشتی کاهش یافت باید شاهد روند افزایشی میزان ابتلا و مرگ ومیرها باشیم.

به گفته وی، طی هفته های گذشته نظارت ها و بازدیدها هم شدت یافته است در هفته گذشته 20 واحد متخلف پلمپ شده است، بازرسین مرکز بهداشت هم ظرفیتی برای بازدید و نظارت دارند و باید نسبت به حفظ شرایط مطلوب تلاش کرد.

انتهای پیام/458/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مراکز خرید درصد کاهش استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است

 محمدکریم پورمند  با بیان اینکه شعار هفته سلامت «سلامت من حق من» است، بیان کرد:در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در اقتصاد مردم‌محور همگام با سلامت جامعه بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسائل اقتصادی هم‌زمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است.

وی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان به‌عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام علاوه بر اینکه سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی نیز به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند؛ بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری است که به طور مستمر در جریان است.

پورمند به لزوم رعایت نکات بهداشت در روند تولید طیور گوشتی اشاره کرده گفت: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تأمین‌کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی است، نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است. ازاین‌رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها، به بهبود و ارتقای سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: باهدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها و تالاب‌ها در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل‌ونقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، کارشناسان دامپزشکی بر بیش از ۲۳ میلیون و ۶۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته است.

وی گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود.

پورمند خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود، واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود، مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه رعایت شود، مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود و نگهداری طیور در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز انجام شود.

این مسئول از مردم خواست هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات‌وحش را با قید فوریت به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی گردد.

وی در پایان تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از ۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی و بالغ به ۵۱۹ میلیون قطعه جوجه توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به‌طورقطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • گزارش عجیب رییس سازمان برنامه درباره نرخ تورم؛ تورم به کانال ۳۰ درصد رسید
  • گزارش عجیب رییس سازمان برنامه درباره نرخ تورم/ منظور: تورم به کانال ۳۰ درصد رسید