Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهیل موفق با اشاره به این که سرمایه‌گذاری برای کودک در بخش خصوصی توجیه اقتصادی ندارد، گفت: ریل‌گذاری برای موفقیت سینمای کودک نیاز به حمایت و مراقبت دارد.

به گزارش ایمنا، سهیل موفق کارگردان فیلم‌های کودک و نوجوان گفت: فیلم درباره کودک را به عنوان سازنده می‌توانیم در هرسنی تولید کنیم، اما کار برای کودک ساختن مانند یک بازیکن فوتبال که در هر سنی نمی‌تواند بازی کند، محدودیت سنی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازندگان تمام فیلم‌های موفق در دهه ۶۰ در زمانی که این فیلم‌ها را تولید می‌کردند، خودشان بچه کوچک داشتند و به دنیای کودکان نزدیک بودند. یکی از دلایل این که امروز آن اتفاق‌ها نمی‌افتد، این است که ذهن سازندگان آثار کودک از دنیای کودکان دور شده‌اند.

موفق با اشاره به اینکه برای ساخت فیلم‌های کودکان و نوجوانان، هیچ سازمان و نهادی پای کار نمی‌آید، گفت: در همین مقطع طولانی شیوع کرونا اگر یک نگاهی به میزان کلیک فیلم‌ها در پلتفرم‌هایی مانند نماوا و فیلیمو بیاندازید، متوجه خواهید شد که خوراک کودکان ما محصولات کشورهای دیگر است. آن هم یک دلیل دارد؛ ما برای این رده سنی چیزی تولید نکرده‌ایم که بخواهیم کودکان‌مان از آن استفاده کنند. ما باید اول مخاطب را به سینما بیاوریم تا بتوانیم حرف‌هایی که می‌خواهیم را به آنها منتقل کنیم…

او در ادامه با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره در تمام دنیا باعث تشویق فیلمسازان می‌شود، توضیح داد: برگزاری جشنواره فیلم کودک در تمام ادوار بسیار مفید بوده است و حتی فیلم‌هایی که شانسی برای اکران ندارند در این رویدادها شرکت می‌کنند و خودشان را محک می‌زنند.

کارگردان فیلم «پاستاریونی» درباره برپایی آنلاین این دوره جشنواره بیان کرد: برگزاری جشنواره به صورت آنلاین کاردرستی است. در این برهه زمانی کودکان بسیار با فضای مجازی آمیخته شده‌اند و خانواده‌های آنها در حال رصد کردن فضای مجازی هستند، به شرط سیاست‌گذاری و اطلاع‌رسانی خوب، مفید است.

او با تاکید براینکه از یک دهه‌ای به بعد سینمای کودک به حالت تعطیل درآمده است، گفت: فیلمسازان نتوانسته‌اند کودکان را با خود همراه سازند و کودکان با فیلم آن‌ها ارتباط برقرار نکرده‌اند؛ به همین خاطر فاصله‌ای بین فیلم‌ساز و مخاطب افتاده است. سازمان‌ها و ارگان‌های حمایت‌کننده نیز نتوانسته‌اند کودکان را با خود همراه سازند و هر کدام از این دو، ساز خود را می‌زنند.

این کارگردان در ادامه افزود: خیلی از فیلم‌هایی که درباره کودکان ساخته شده که شاید حتی نباید کودکان آن را ببینند و به اسم ژانر کودک اکرانش کرده‌اند که باز هم مخاطب احساس خوشایندی نسبت به آنها ندارد. فیلمسازی که قرار است برای کودکان و نوجوانان امروز محصولی را تولید کند و آنها را با خود همراه سازند باید با فکر آنها حرکت کند.

کارگردان فیلم «شکلاتی» با تاکید براینکه هیچ سرمایه‌گذار بخش خصوصی در این بخش حتی کمترین هزینه‌ای را متحمل نمی‌شود، توضیح داد: برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی توجیه اقتصادی وجود ندارد. برای اینکه بتوانیم به روال سابق سینمای کودک برگردیم باید بیشتر از پیش این سینما را حمایت کنیم. سرگرم‌کردن مخاطب باید به اصلی‌ترین دغدغه مدیران و فیلمسازان بدل شود. سرمایه‌گذاران روی ژانری که سالن سینمای فیلم‌هایش خالی بماند، سرمایه‌گذاری نمی‌کنند. این یک واقعیت است که فیلم کودک و نوجوانی که خوب باشد، بر سر اکرانش دعوا خواهد بود.

این کارگردان افزود: سینماداران و پخش‌کنندگان، ۵۰ درصد دید فرهنگی و ۵۰ درصد دید تجاری به یک محصول دارند. سینما یک صنعت است که همه دنیا این تعریف را قبول دارند. اگر فیلمی خوب باشد سینماداران آن را بیشتر از زمان موجود اکران روی پرده نگه می‌دارند. اتفاقی که برای سینمای کودک افتاده، برای فیلم‌های ملودرام و اجتماعی نیز رخ داده است و فقط در این مواقع فیلمساز باید سراغ نهادها و ارگان‌هایی که وظیفه ذاتی‌شان ساخت فیلم است بروند که آنها هم یکسری اولویت را بدون مشورت با فیلمسازی که در این راستا فعالیت دارد، بیان می‌کنند. مگر شما می‌دانید که بچه‌های امروز چه می‌خواهند؟ و این گونه است که فیلم‌هایی اکران می‌شود که به موفقیت نمی‌رسند. ریل‌گذاری برای موفقیت سینمای کودک نیاز به حمایت و مراقبت دارد.

این کارگردان درباره اولین باری که فیلم کودک در سینما دیده است، گفت: اولین باری که به سینما رفتم با پدربزرگم بوده که شهر موش‌های ۱ را در سینما فرهنگ دیده‌ام. یادم است که برای دیدن این فیلم صف طولانی ایجاد شده بود.

او همچنین درباره شخصیت کارتونی محبوبش، گفت: تمام شخصیت‌های کارتونی نسل خودم مانند کلاه قرمزی، پسرخاله، پاتال، دزد عروسک‌ها و… را دوست دارم و یکی از دلایلی است که سبب شد تا من سال‌ها بعد سراغ فیلمسازی در عرصه کودک و نوجوان بروم. در آن زمان یک تلویزیون خوب داشتیم که برای خیلی از ما انگیزه ایجاد کرد اما در حال حاضر تلویزیون و سینما از هم جدا شده‌اند، در حالی که این دو رسانه مهم مکمل هم هستند و فرزندانشان که فیلمسازانند، سردرگم شده‌اند. حداقل کاری که باید در تلویزیون برای فیلمسازان اتفاق بیفتد تبلیغات مناسب آثارشان در این رسانه است که متأسفانه آن هم به درستی صورت نمی‌گیرد

کد خبر 447315

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سینما سینمای کودک سینمای کودک و نوجوان جشنواره جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان جشنواره فیلم کودک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرمایه گذاری سینمای کودک بخش خصوصی برای کودک فیلم ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار هولناک کودکان شهید در غزه اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) وضعیت کودکان در نوار غزه را دردناک و غم انگیز توصیف کرد.

«کاترین راسل» مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که مقیاس و سرعت تخریب‌ها در نوار غزه «تکان‌دهنده» است و در نتیجه حمله‌های رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۱۳ هزار کودک فلسطینی شهید شدند.

پایگاه اینترنتی سازمان یونیسف به نقل از مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که از هفتم اکتبر، بیش از ۱۳ هزار و ۸۰۰ کودک در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان جنگ در غزه را اعلام کرد. این وزارتخانه تاکید کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ فلسطینی دیگر در نوار غزه به شهادت رسیده و ۱۱۰ نفر هم زخمی شدند.

وزارت بهداشت غزه بیان کرد که شمار کلی شهدای جنگ در غزه از هفتم اکتبر تا این لحظه به ۳۳ هزار و ۸۴۳ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۶ هزار و ۵۷۵ نفر رسیده است.

قریب به ۸۰۰۰ نفر نیز همچنان مفقود و زیر آوار هستند و تلاش برای بیرون کشیدن آن‌ها همچنان ادامه دارد. همچنین ۷۳ درصد از شهدا و مجروحان جنگ در غزه زن و کودک هستند.

کد خبر 6081604

دیگر خبرها

  • شوآف ممنوع، خودتان باشید
  • بزرگداشت کیومرث پوراحمد ؛ میراث این فیلمساز چه بود؟
  • شهادت نزدیک به ۱۴ هزار کودک به دست صهیونیست‌ها
  • آمار هولناک کودکان شهید در غزه اعلام شد
  • کیومرث پوراحمد پرچمدار سینمای کودک بود
  • هنرمندی که یک کودک درون جسورداشت/«قصه‌های مجید» میراث پوراحمد است
  • ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • این درد را در سنین رشد کودکان را جدی بگیرید