Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند ظهر چهارشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار داشت: توسعه خدمات الکترونیک برای خرید کالا و اقلام مورد نیاز در استان در شرایط کرونایی ضروری است.

وی بر تشدید نظارت بر دستورالعمل‌های بهداشتی تاکید و اضافه کرد: یکی از اولویت‌های مهم تشدید نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مورد بیماری کرونا است که از همه مردم استان در بخش‌های مختلف انتظار داریم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گراوند با اشاره به موج سوم کرونا در کشور و استان از مردم استان بوشهر خواست همچنان ضمن استفاده از ماسک، پروتکل‌های بهداشتی از جمله فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

استاندار بوشهر گفت: هیچ واکسنی برای کرونا تجویز نشده و تنها راه مقابله با این بیماری استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی است.

گراوند در مورد آئین‌های دهه آخر صفر و اربعین حسینی بیان داشت: مبنای برگزاری آئین‌های عزاداری همان دستورالعمل‌های ویژه دهه اول محرم است و آئین‌های عزاداری اربعین و دهه آخر صفر به صورت سنتی برگزار نخواهد شد و باید از ظرفیت فضای مجازی در این زمینه استفاده کرد.

وی در مورد فعالیت مهدکودک‌ها افزود: با توجه به گزارش اداره کل بهزیستی در مورد فعالیت مهدهای کودک، مهدهای کودک در استان با رعایت دستورالعمل و نظارت مستمر می‌توانند فعالیت خود را از سر گیرند.

گراوند در مورد پیاده‌روی ولایت به مناسبت شهادت امام رضا (ع) در مناطق مختلف استان بوشهر گفت: با توجه به گزارش‌های مختلف در مورد وضعیت قرمز کرونا در شهرستان‌های مختلف استان از جمله دشتستان، امسال پیاده‌روی ولایت در دشتستان و سایر نقاط استان برگزار نخواهد شد.

وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی با همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضا، نسبت به پلمپ واحدهای صنفی عرضه کننده قلیان، اقدام کنند.

استاندار بوشهر در مورد مراسم‌های عروسی پس از ماه صفر گفت: برای این موضوع باید چارچوبی مشخص شود تا دستورالعمل و پروتکل‌های بهداشتی در مراسم‌های عروسی با جدید نظارت و رعایت شود.

گراوند با بیان اینکه ادارات حق ارائه خدمت به مراجعه کنندگانی که از ماسک استفاده نمی‌کنند ندارند، تصریح کرد: ادارات استان همکاری لازم با کارمندان دارای بیماری زمینه‌ای، مادران باردار، جانبازان شیمیایی و مادران کودکانی که مشکلات جسمی دارند، در زمینه استفاده از ظرفیت دورکاری داشته باشند.

وی افزود: آشپزخانه‌های صنعتی فعال در مناطق نفت و گازی و پارس جنوبی در صورت عدم رعایت بهداشت و پروتکل‌های بهداشتی، به مدت ۲ هفته پلمب شوند و فرمانداران این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.

استاندار بوشهر در مورد نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سواحل و تفریحگاه‌ها گفت: در این زمینه حوزه اجتماعی و شهری استاندار با همکاری دانشگاه علوم پزشکی با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد سلامت، گروه‌های مردمی برای نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سواحل و تفریح‌گاه‌ها تشکیل دهند.

کد خبر 5037181

منبع: مهر

کلیدواژه: اربعین حسینی عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر بوشهر استانداری بوشهر ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز آمار کرونا بوشهر دفاع مقدس شیوع کرونا گرگان کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی شهرکرد خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مسعود سرگلزائی گفت: یکی از فعالیت‌های مهم دامپزشکی برای ارتقای بهداشت عمومی، کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام است که این کنترل در تمام مراحل پرورش و کشتار دام، مرحله عرضه، مصرف فرآورده دامی و تولید و حمل خوراک دام با نظارت و اقدامات بهداشتی انجام می‌شود.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سال گذشته بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن، هشت هزار و ۵۵ محموله دام زنده به مقدار ۴۱۰ هزار راس، ترخیص و حمل بهداشتی ۲۶۷ هزار تن به داخل کشور، صادرات آبزیان پنج هزار تن به خارج کشور و ترخیص و حمل بهداشتی هزار و ۷۵۰ تن آبزیان به داخل کشور نظارت بهداشتی شده است.
سرگلزایی تاکید کرد: در نظارت‌های بهداشتی قرنطینه‌ای محصولات تحت نظارت دامپزشکی از نظر وضعیت ظاهری، نشانه گذاری، دارا بودن وضعیت بهداشتی استاندارد از محل تولید فرآورده، شرایط بهداشتی خودروی متقاضی حمل، دمای مناسب محصول در طی مسیر از مبداء تا مقصد، تطابق محصول با گواهی بهداشتی صادره توسط اداره دامپزشکی مبدا و درصورت لزوم انجام نمونه برداری صورت می‌پذیرد؛ پس از تائید همه شرایط بهداشتی و قرنطینه‌ای اجازه بارگیری، حمل، تخلیه و مصرف محصولات مرتبط با دامپزشکی داده خواهد شد.
وی تاکیدکرد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان، استانی مرزی در همسایگی دو کشور پاکستان و افغانستان و در ارتباط با آب‌های آزاد جهان است؛ بنابراین نظارت‌های بهداشتی قرنطینه‌ای در زمینه واردات، صادرات و ترانزیت کالا به منظور حفظ سلامت جمعیت دامی و انسانی کشور اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • آغاز طرح نظارت بر باشگاه‌های خصوصی و دولتی آذربایجان غربی
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۸ حوزه به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • جانمایی مواکب در مرز مهران با شرایط جدید وفق داده شود
  • پرونده ۲ هزار نانوایی متخلف به تعزیرات حکومتی البرز ارجاع شد
  • معدوم سازی ۳۸۹ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در آستارا
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است