Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور بخشنامه‌ای ضوابط بازنشستگی همسران و فرزندان معظم شهدا که تحت پوشش این سازمان قرار دارند را به واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی در سراسر کشورابلاغ کرد.

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، براساس این بخشنامه که همزمان با هفته دفاع مقدس صادر شده است، کلیه فرزندان و همسران شهدای شاغل در دستگاه‌های موضوع ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران می‌توانند با حداکثر هشت سال سنوات ارفاقی و با دریافت حقوق و مزایای کامل بازنشسته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این بخشنامه باتوجه به تصویب نامه هیات وزیران موضوع آئین نامه اجرایی ماده (87) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و بر اساس ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ابلاغ شده است.

 

مشمولان

دستگاه‌های مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران عبارتند از:

الف) کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی، موسسات و شرکت‌های دولتی و ملی شده تحت پوشش و یا مدیریت دولتی اعم از اینکه دارای قوانین و مقررات خاص باشند و یا نباشند، قوه قضاییه اعم از کادر قضائی و اداری و سازمانها و موسسات وابسته و تابعه آنها، کانون وکلای دادگستری، کانون‌های کارشناسان رسمی دادگستری، قوه مقننه، نهاد ریاست جمهوری، سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران (سازمانهای وابسته و تابعه)، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران (نظامی و انتظامی) نهادها و موسسات عمومی غیردولتی و نهادهای انقلاب اسلامی وشرکت‌های تحت پوشش وابسته یا تابعه آن‌ها و کلیه سازمان‌ها و شرکت‌هایی که به نحوی از انحا از بودجه عمومی دولت استفاده می‌کنند و یا قسمتی از بودجه آن‌ها توسط دولت تامین می‌گردد، بانک‌ها، موسسات بیمه‌ای، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، شهرداری‌ها و شرکت‌های تحت پوشش آنان و نیز موسسات و شرکت‌هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است از قبیل سازمان پتروشیمی، سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران، سازمان صنایع ملی ایران، شرکت‌های هواپیمایی، سازمان انرژی اتمی، اعضای هیات علمی و کادر اداری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و دانشگاه آزاد اسلامی.

ب) سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها و شرکت‌ها و مراکز تولیدی و توزیعی و خدماتی که تحت پوشش قانون کار یا مقررات تامین اجتماعی و قوانین خاص هستند.

همچنین براساس ماده (87) قانون برنامه ششم توسعه کشور «دولت موظف است اقدامات لازم برای اجرای صحیح و به موقع قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به عمل آورد و اعتبار کافی را در بودجه سنواتی پیش‌بینی نماید و کلیه آیین نامه‌های اجرایی آن را حداکثر تا شش ماهه سال اول اجرای قانون برنامه تصویب و ابلاغ نماید.»

براساس بند (خ) ماده (87) قانون برنامه ششم توسعه کشور «کلیه فرزندان و همسران شهدای شاغل در دستگاه‌های موضوع ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران می‌توانند با حداکثر هشت سال سنوات ارفاقی و با دریافت حقوق و مزایای کامل بازنشسته شوند.»

 

مشمولین و شرایط لازم

‏- همسران و فرزندان شهدای شاغل در دستگاه های موضوع ماده (2) قانون مذکور که بیمه پرداز سازمان باشند.

‏- دارای حداقل 22 سال سابقه خدمت قابل قبول و بیمه‌پردازی بدون شرط سنی.

‏- مجموع سنوات ارفاقی و اصلی 30 سال.

‏- ارائه گواهی از بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر تایید همسر یا فرزند شهید با بررسی مدارک هویتی.

‏- شرط اشتغال و بیمه پردازی در زمان ارائه درخواست بازنشستگی.

 

فرآیند انجام کار و نحوه ارائه درخواست بازنشستگی

1- مشمولین شاغل در دستگاه های مقرر در بند (الف) ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، می‌توانند درخواست خود را به دستگاه متبوع تسلیم نمایند. دستگاه مکلف است ظرف مدت دوماه از تاریخ وصول درخواست، نسبت به بررسی احراز شرایط و ارسال آن به واحدهای اجرایی سازمان اقدام نماید.

2- افراد مشمول شاغل در دستگاه‌های موضوع بند (ب) ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که مشمول قانون تامین اجتماعی هستند، جهت استفاده از مزایای مذکور می‌توانند درخواست خود را به واحدهای اجرایی سازمان تسلیم نمایند.

3- واحدهای اجرایی مکلفند ظرف مدت یک ماه از تاریخ وصول هر درخواست بازنشستگی ثبت شده در دبیرخانه (موضوع بند الف و ب ماده (2) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران)، پس از بررسی احراز شرایط لازم، نسبت به محاسبه هزینه‌های سنوات ارفاقی و اعلام آن حسب مورد به دستگاه مربوطه‏/ بنیاد شهید و امور ایثارگران و در صورت تقاضای ذینفع به فرد مشمول نیز اعلام نمایند.

 

نحوه محاسبه و نگهداری هزینه های سنوات ارفاقی

مطابق بند (5) ماده (1) و ماده (5) آیین‌نامه مربوطه هزینه سنوات ارفاقی عبارت است از:

* حق بیمه سنوات ارفاقی: (آخرین حقوق و مزایای مشمول کسور بازنشستگی) ضرب در (مدت سنوات ارفاقی) ضرب در (نرخ حق بیمه)

* حقوق بازنشستگی بر اساس سنوات ارفاقی: (مدت سنوات ارفاقی بر اساس ماه) ضرب در (مبلغ مستمری برقراری)

نکته : حقوق و مزایای مشمول کسور بازنشستگی آخرین ماه مشمولین می‌بایست پس از کنترل رقم منطقی و واقعی دستمزد طی سال آخر مبنای محاسبه قرار گیرد.

‏- وفق ماده (4) آیین نامه اجرایی مذکور، دستگاه‌های موضوع بند (الف) ماده (2) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مکلفند هزینه‌های سنوات ارفاقی را از محل منابع یا اعتبارات مصوب مربوط به دستگاه به صورت کامل و یکجا به حساب سازمان واریز نموده و مدارک را به همراه رسید واریزی به منظور برقراری مستمری بازنشستگی به واحد اجرایی مربوطه ارسال نمایند.

هزینه‌های مربوط به بازنشستگی مشمولین دستگاه های موضوع بند (ب) ماده (2) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، منوط به پیش‌بینی اعتبار لازم در قوانین بودجه می‌باشد. اعتبارات موضوع این ماده حسب مفاد فصل هشتم قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، ماده(87) قانون برنامه ششم توسعه کشور و ماده (4) آئین نامه اجرایی ذیربط، در ذیل ردیف جداگانه اعتبارات دستگاه‌های مربوطه‏/ بنیاد شهید و امور ایثارگران، پیش‌بینی و تامین می‌شود و دستگاه‌های فوق‌الذکر مکلف به پرداخت از محل منابع مذکور به سازمان خواهند بود. لذا درصورت پرداخت کامل و یکجای هزینه‌های مربوطه توسط دستگاه ذیربط‏/ بنیاد شهید و امور ایثارگران، امکان صدور حکم بازنشستگی مطابق مقررات میسر خواهد بود.

‏- وفق تبصره ماده (5) آیین‌نامه مربوطه، مبنای محاسبه و پرداخت مستمری بازنشستگی مشمولین این آیین‌نامه، میانگین دوسال آخر حقوق و مزایای دریافتی فرد مشمول است که دارای کسور بازنشستگی بوده و حق بیمه آن نیز به صندوق ذی‌ربط پرداخت شده باشد.

واحدهای اجرایی مکلفند در خواست مشمولین متقاضی بهره‌مندی از بازنشستگی موضوع این بخشنامه را صرفاً تا پایان برنامه ششم توسعه کشور (28‏/12‏/1400) از ایشان و یا دستگاه مربوطه اخذ و بر مبنای آن اقدام نماید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تامین اجتماعی بازنشستگان شهدا پول نیوز ایثارگران قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران قانون برنامه ششم توسعه برنامه ششم توسعه کشور جمهوری اسلامی ایران واحدهای اجرایی امور ایثارگران سنوات ارفاقی حقوق و مزایای بنیاد شهید آیین نامه موضوع بند شرکت ها تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساسنامه سازمان ملی سنجش بعد از کنکور ابلاغ می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول پورعباس امروز ۳۰ فروردین در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ در محل سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران افزود: حدود ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار نفر عوامل اجرایی در حوزه آزمون سراسری فعالیت می کنند و از بار امانتی که بر دوش دارند صیانت می کنند.

وی افزود: حراست و فراجا بسیار به سنجش در این زمینه کمک کردند و تا شب قبل از آزمون توانستند شبکه های زیرزمینی را قلع و قمع کنند.

پورعباس گفت: آزمون سراسری یکی از امور ملی است که تمام اقشار جامعه را درگیر خود می کند. داوطلبان اولین آموزه ها و حرکت اجتماعی خود را پس از مدرسه تجربه می کنند.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۴۷ تاکنون که آزمون سراسری برگزار شده است هرگز تصور نمی کردیم که در سال ۱۸۰ آزمون کشوری را برگزار کنیم. هر کدام از این آزمون ها سختی و پیچیدگی های خودش را دارد.

رییس سازمان سنجش یادآور شد: ما در اسفندماه ۱۴۰۲ یکی از سنگین ترین آزمون های کشور که آزمون استخدامی آموزگاری بود با بیش از ۶۰۰ هزار نفر را برگزار کردیم. این در حالی است که آزمون سراسری نوبت علوم تجربی حدود ۵۵۰ هزار نفر جمعیت دارد. امسال هم آزمون استخدامی دبیری هم با جمعیت بیش از یک میلیون نفر در پیش داریم.

وی افزود: تغییرات اساسی در برگزاری آزمون ها داشته ایم و این تغییرات باعث شده است از خدمات الکترونیک استفاده کنیم و از حالت دستی به شکل الکترونیک حرکت کرده ایم. بعد دوران کرونا بود که تجربه خاصی بود. بعد از این دوران، مباحث زیادی درباره تقلب مطرح شد و از آن زمان مبارزه همه جانبه علیه تقلب های سازمان یافته شکل گرفت.

پورعباس یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ هیچ تقلب سازمان یافته ای به ثمرننشست ، کمتر از ۵۰ تا ۶۰ نفر تجهیزات تقلب همراه داشتند که دستگیر شدند و یک مورد تقلب نتوانست انجام شود.

وی با اشاره به مصوبه شورای امنیت کشور و ابلاغ وظایف دستگاه های اجرایی درباره امنیت و حفاظت آزمون سراسری گفت: ما امن ترین آزمون ها را در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ داشتیم. در سال ۱۴۰۲ کار بسیار پیچیده ای در زمان آزمون علوم تجربی اجرا شد و دفترچه های سوال هم شخصی سازی شد.

رییس سازمان سنجش افزود: یک روش ابداعی و پیچیده را آغاز کرده ایم که امسال هم ادامه می یابد. دیگر عکس گرفتن از صفحه امتحان امری عادی شده اما ما سال گذشته درکمتر از چند دقیقه فردی که عکس گرفته بود و قصد ارسال آن را داشت را دستگیر کردیم.

وی رسیدن به نقطه کمال امنیت، اقتدار و روایی آزمون را مهم ارزیابی کرد و خطاب به عوامل اجرایی گفت: اگر آزمون روایی نداشته باشد همان ابتدای آزمون داوطلب را دچا مشکل می کند. از عوامل اجرایی می خواهم حساسیت به خرج دهند زیرا یک خطای کوچک هم کل آزمون را زیر سوال می برد و آثار ناگواری بوجود می آید.

پورعباس افزود: غایبین آزمون را جدی بگیرید، بررسی های سنجش نشان می دهد که عده ای اجیر شده اند از سوی شبکه های تقلب که در آزمون غایب باشند.دستورالعمل های پیچیده امنیتی را باید عوامل اجرایی جدی بگیرند. پاسخنامه هر داوطلب مهم است و باید در حفظ و حراست آن کوشا باشید.

وی افزود: امسال همه دستگاه هایی که با مصوبه شورای امنیت کشور ملزم هستند باید این امانت را به شکل صحیح و دقیق به سرانجام مقصود برسانند. حدود ۱۴۰ هزار نفر عوامل اجرایی شناسنامه دار از این آزمون سرنوشت ساز حفاظت می کنند.

معاون وزیر علوم درباره آینده سازمان سنجش گفت: اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور تصویب شد و توسط رییس جمهور توشیح و امضا شد و ابلاغ شده است و قرار شده است بعد از نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ ابلاغ شود.

وی افزود: وظیفه سازمان ملی سنجش در دو حوزه ارزشیابی ورود داوطلبان و ارزشیابی و کارآیی نظام آموزشی تعریف شده است. تمامی آزمون های سراسری از آزمون های نهایی آموزش و پرورش تا ورودی دانشگاه ها و استخدامی و صلاحیت حرفه ای را در بر میگیرد. این کار با تعامل دستگاه ها صورت می گیرد.

رییس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم با روش های نوین که طراحی کردیم تنوع آزمون ها از تشریحی تا تستی هوشمند را اجرا کنیم. به زودی دستگاه های پیشرفته چاپ بکار گرفته می شوند که هر دفترچه و پاسخنامه فرد شخصی سازی می شوند و کدهای امنیتی در آن دفترچه ها به کار گرفته می شود. این دستگاه ها درآزمون های آینده به کار گرفته می شوند.

وی افزود: به دنبال این هستیم که نرم افزارهای مناسب را برای تصحیح هوشمند آزمون های تشریحی را به کار بگیریم. در عین حال آزمون های الکترونیک را هم پیگیری کردیم که نرم افزارهای آن تهیه شده و پشتیبانی آن کامل شده است و در انتظار سخت افزار مناسب هستیم.

پورعباس اظهار داشت: وسیله های مورد نظر توسط شرکت های دانش بنیان طراحی شده اما با دو مشکل مواجه است که یکی از آنها کمبود بودجه و دیگری تامین فضا توسط دانشگاه ها است. با توجه به اجرای ۱۷۰ آزمون کشوری با تجهیز فضاهای دانشگاه ها به سخت افزار آزمون های الکترونیک درآمدسازی خواهند داشت.

وی افزود: آزمون های الکترونیک ممکن است نقطه کوری درباره شناسایی افراد داشته باشد که برای آن هم ترفندهایی مانند شناسایی چهره و اثر انگشت درنظر گرفته شده است.

معاون وزیر علوم افزود: از عوامل اجرایی می خواهم لحظه ای چشم برهم نگذارند تا آزمون با موفقیت طی شود. قوه قضاییه از دو سال پیش پای کار بوده است و حتی قضات کشیک ما را در رسیدگی به تخلف ها کمک کردند.

پورعباس با اشاره اجرای عملیات وعده صادق، آن را موجب شادمانی مستضعفان جهان خواند.

کد خبر 6081653 زهره بال

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی در تدوین سند جامع تحقق شعار سال تعجیل کنند
  • شهدا بهترین معامله گران تاریخ هستند
  • بخش‌نامه تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابلاغ شده است
  • تا نیمه سال تمامی تعهد واگذاری زمین ایثارگران انجام می‌شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش بعد از کنکور ابلاغ می‌شود
  • احیای ماده ۴۸ قانون الحاق مالی دولت
  • دریافت مجوز استخدام ۳۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران
  • پیگیری استخدام فرزندان آزادگان و جانبازان ۲۵ درصد
  • تداوم مسیر انقلاب اسلامی در دست همسران شهدا است
  • ضوابط اجرایی تأمین مالی جمعی ارزی تصویب شد