Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، افشین خوشگوار معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان بیمار‌های قلبی و عروقی، انواع سرطان‌ها و ... را از معضلات چاقی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر حدود ۲۲ درصد دانش آموزان کشور دارای اضافه وزن و یا در آستانه چاقی قرار دارند.

او افزود: در همین راستا معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اقدام به تهیه و اجرای طرحی با عنوان کنترل وزن و چاقی دانش آموزان (کوچ) نموده است که امسال در سطح مدارس شهری و روستایی، دولتی و غیر دولتی اجرا و کلیه دانش آموزان دختر و پسر در دوره‌های مختلف تحصیلی را تحت پوشش قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشگوار با بیان اینکه این طرح در پنج مرحله اجرا می‌شود، اظهار داشت: در گام نخست و سنجش اولیه که از ۱۹ شهریورماه آغاز شده است، غربالگری قد و وزن کلیه دانش آموزان و محاسبه توده بدنی (bmi)، صورت خواهد گرفت.

او افزود: در مرحله دوم طرح بر اساس رنج استاندارد شاخص توده بدنی، وضعیت وزنی دانش آموز از بسیار لاغر تا بسیار چاق، مشخص و به خانواده‌ها اطلاع رسانی لازم صورت می‌گیرد.

معاون تربیت بدنی و سلامت استان هم چنین گفت: در مرحله سوم طرح، اقدامات مشاوره‌ای به صورت حضوری و یا محتوای الکترونیک در زمینه‌های تغذیه سالم، ورزش و فعالیت بدنی، خواب کافی، دوری از استرس و سایر موارد در اختیار دانش آموزان و خانواده‌های آنان قرار می‌گیرد.

اوبا بیان اینکه بعد از سه ماه از مرحله مشاوره، مجددا دانش آموزانی که در مرحله‌ی اول دارای اضافه وزن و یا چاق بوده اند، غربالگری ثانویه می‌شوند تا میزان تاثیر گذاری مشاوره‌های ارائه شده مورد ارزیابی قرار گیرد، اظهار داشت: در مرحله پنجم طرح و همزمان با هفته سلامت در اردیبشهت سال ۱۴۰۰ دانش آموزانی که موفق به کاهش وزن شده اند، مورد تقدیر و تشویق قرار می‌گیرند.

خوشگوار با بیان اینکه این طرح مدرسه محور و خانواده محور است که با مشارکت مدارس و خانواده انجام می‌شود، تصریح کرد: تاثیر گذاری طرح در سلامت دانش آموزان در میان مدت و بلند مدت مشخص و انتظار می‌رود که والدین محترم دانش آموزان در اجرای این طرح مهم، ما را یاری کنند.

او کاهش ۳ درصد از میزان چاقی دانش آموزانی که اضافه وزن دارند را از اهداف کمی طرح عنوان کرد و گفت: تریوج سبک زندگی سالم از اهداف کیفی طرح می‌باشد.

معاون تربیت بدنی و سلامت استان هم چنین در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه اجرای طرح با توجه به شیوع کرونا نیز اشاره کرد و گفت: اگر به دلیل شیوع کرونا مدارس تعطیل شوند والدین بایستی قد و وزن فرزند خود را در اختیار معلم تربیت بدنی یا مراقب سلامت مدرسه قرار دهند. همچنین در مرحله مشاوره نیز اگر امکان برگزاری دوره‌های حضوری وجود داشته باشد، از والدین دانش آموزان هدف دعوت به عمل خواهد آمد، در غیر این صورت از طریق شبکه مجازی تلاش می‌شود مشاوره‌ها و آموزش‌های لازم انجام خواهد شد.

او از تلاش و همکاری تمام معلمان تربیت بدنی و مراقبین سلامت تقدیرکرد و ادامه داد: طرح کوچ از ۲۹ شهریور ماه در مدارس استان به طور رسمی آغاز شده و پیش بینی می‌کنیم تا ۲۶ مهرماه مرحله غربالگری و شناسایی انجام شود و از ابتدای آبان وارد مرحله مشاوره شویم و لازم است مدیران مدارس نیز همکاری و اهتمام لازم را در تمام مراحل اجرای طرح داشته باشند.

به گفته خوشگوار طرح کنترل وزن و چاقی دانش آموزان، کوچ از کم تحرکی به زندگی فعال و پر تحرک، عادات غذایی نا مناسب به عادات غذایی مناسب و سبک زندگی نا سالم به سبک زندگی سالم است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان تربیت بدنی و سلامت دانش آموزان اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: خوشبختانه بیش از ۹۰ درصد مردم مومن و دیندار استان کردستان خواستار و پایبند به رعایت حجاب و عفاف هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی‌اصغر حسینی پیش‌ از ظهر امروز در یکصد و بیست و یکمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، با قدردانی از پاسخ کوبنده سپاه به جنایات رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: این‌ حرکت غرورآفرین اقتدار را در جهانیان نشان داد، اما ما در میان مردم آن چنان که باید و شاید نتوانستیم ابعاد و تأثیرگذاری این حرکت عظیم را تبیین و نشان بدهیم.

وی ضعف در جهت تبیین را یکی از آسیب‌های حوزه فرهنگی خواند و گفت: متأسفانه در استان تبیین‌گران متخصص نداریم تا آن اثرگذاری لازم را داشته باشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان حضور مدیران در میان مردم را در جهت ارتقای رضایت‌مندی مردم تأثیرگذار دانست و تصریح کرد: بسیاری از آسیب‌های کنونی در سطح جامعه جدی است و بخشی از آن به مسائل فرهنگی بر می‌گردد.

وی بیان‌ کرد: متأسفانه سال‌هاست که در جلسات حوزه فرهنگی استان صحبت، برنامه و مصوبات ارائه می‌شود، اما آن چنان شاهد خروجی و تأثیرگذاری آن نبوده‌ایم.

حسینی با اشاره به اجرای طرح نور ویژه حجاب و عفاف بیان کرد: خوشبختانه بیش از 90 درصد مردم مومن و دیندار استان کردستان خواستار و پایبند به رعایت حجاب و عفاف هستند.

تشکیل کارگروه فرهنگی ویژه تحقق شعار سال

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دستگاه آموزش و پرورش برای تحقق شعار سال پای کار است، اظهار کرد: امسال کارگروه فرهنگی ویژه تحقق شعار سال در آموزش‌وپرورش استان تشکیل شده تا جامعه فرهنگی و دانش‌آموزان نیز مشارکت کنند.

وی گفت: البته باید نتایج مشارکت دانش‌آموزان در جهت شعار سال نیز مشخص باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه در اردیبهشت‌ها شاهد برگزاری مراسمات هفته معلم و آزمون و امتحانات هستیم، مشارکت دانش‌آموزان در این برهه زمانی در برنامه‌ها را غیرممکن دانست و تصریح کرد: 40 درصد نتایج امتحانات متوسطه و 60 درصد پایه دوازدهم در کنکور تأثیرگذار است، بنابراین باید دانش‌آموزان به امتحانات بپردازند.

به گفته وی، یکی از جاهایی که می‌تواند شعار سال رهبر معظم انقلاب و به‌ویژه بخش مشارکت مردمی این شعار را محقق کند، آموزش و پرورش است. امیدواریم بتوانیم با همکاری و انسجام بیشتر در سال جدید امور مربوطه به تعلیم و تربیت را به پیش ببریم.

ناظمی‌جلال افزود: با کمک دانش‌آموزان می‌توان در خصوص تولید و مشارکت اقشار مردم، فرهنگ‌سازی کرد همانگونه که این عزیزان در اجرای کاهش مصرف گاز با شرکت گاز همکاری کردند و نتایج آن را نیز شاهد بودیم.

مراکز عرضه پوشاک در کردستان ساماندهی شوند

مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان نیز در این جلسه اجرای طرح رعایت حجاب را نیازمند کار تبیینی و فرهنگ‌سازی دانست و اظهار داشت: پیشنهاد می‌شود که جلسه تخصصی ویژه این حوزه برگزار و اقدامات جدی صورت گیرد.

حجت‌الاسلام پیام عبدالملکی عنوان کرد: وضعیت برخی فروشگاه‌ها و مراکز عرضه پوشاک مناسب نیست و می‌توان از طریق متولیان امر، تذکرات و اقداماتی که باید صورت گیرد، انجام شود.

وی تصریح کرد: برای فرهنگ‌سازی باید از تمام ظرفیت‌ها، جهت معرفی مد و لباس ایرانی- اسلامی به ویژه از طریق رسانه‌ها بهره بگیریم.  

مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان با اشاره به توطئه‌‌های دشمنان یادآور شد: ما در این هجمه فرهنگی باید الگوهای مناسب را از طریق ظرفیت‌های موجود ارائه کنیم.

به گزارش تسنیم؛ در پایان با پیشنهاد و تأکید نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، «تشکیل شورای فرهنگی در ادارات و ارائه گزارش عملکرد توسط مدیران» جزو مصوبات این شورا بود که مقرر شده در جلسات بعدی نتایج اقدامات، مطالبه‌گری شود.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • نیمی از دانش‌آموزان مقطع متوسطه به سمت تحصیل در هنرستان رفتند
  • برنامه‌های خوبی در سازمان تربیت بدنی ارتش پیش‌بینی شده است
  • بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند
  • مازندران/ تنبیه بدنی یکی از دانش آموزان دوره متوسطه اول از سوی معلم
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • تسلیمی مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه ورزش بانوان شد
  • تاثیر ۵۰ درصدی معدل در کنکور امسال
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • بازديد معاون تربيت بدنى و سلامت وزارت آموزش و پرورش از طرح مهارت آموزى شنا
  • ۴۰ درصد معلمان امسال وارد نظام دوری می شوند |‌ جزئیات درباره این شیوه به کار گیری معلمان