Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@16:37:17 GMT

اخبار کوتاه سینما | به خاطر یک مشت دلار سریال می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۱۵۶۹

اخبار کوتاه سینما | به خاطر یک مشت دلار سریال می‌شود

‍‍‍‍‍‍

اخبار کوتاه سینمای امروز مروری است بر مهم‌ترین اتفاقات سینمایی که از تبدیل یک فیلم به سریال تا انتخاب یک ایرانی برای داوری در جشنواره خارجی را شامل می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در بخش اخبار کوتاه سینمایی امروز نگاهی داریم به ساخت سریال «به خاطر یک مشت دلار» و آغاز مراحل فنی یک فیلم سینمایی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طباطبایی‌نژاد دبیر جشنواره فیلم فجر39 شد/ جابجایی مدیران سینمایی از دفتری به دفتر دیگر بعد از یکسالدبیر سابق جشنواره فیلم فجر از امتیاز مدیریتی بهره‌‌مند شد!

 

ساخت سریال «به خاطر یک مشت دلار»

نمایی از «به خاطر یک مشت دلار»

بعد از خبر ساخت سریال «راشومون» بر اساس فیلم آکیرا کوروساوا در شبکه HBO، رسانه ددلاین امروز خبر ساخت سریال  «به خاطر یک مشت دلار» را منتشر کرده است.

کمپانی «مارک گوردون» این سریال را تولید خواهد کرد و «بریان کاگمن» یکی از نویسنده‌های سریال «بازی تاج و تخت» نوشتن این سریال را بر عهده خواهد داشت.

نکته مهم این است که طبق شنیده‌ها داستان این سریال در دوران معاصر رخ خواهد داد و خبری از فضای وسترن نخواهد بود. 

یک ایرانی داور فیپرشی در جشنواره «اِشلینگل» آلمان شد

به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، حامد سلیمان‌زاده منتقد، پژوهشگر و مدرس دانشگاه، به عنوان داور جایزه بزرگ فیپرشی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان «اِشلینگل آلمان» انتخاب شد.

او به عنوان  داور ایرانی فیپرشی (فدراسیون بین‌المللی منتقدان فیلم جهان) در این رویداد همراه با سِرای گووِن از ترکیه و هولگِر تواِلو از آلمان، هر 2 از منتقدان سرشناس، به قضاوت 15 فیلم بخش اصلی و رقابتی این جشنواره که یکی از جشنواره‌های معتبر  فیلم‌های کودکان و نوجوانان محسوب می‌شود، خواهد پرداخت.

تاریخ برگزاری این جشنواره 10 تا 17 اکتبر 2020 برابر با 19 تا 26 مهر 1399 و محل برگزاری شهر کمینتز آلمان است.

آغاز مراحل فنی فیلم «13 سالگی» در سییرا استودیو 

فیلم بلند «13 سالگی» به کارگردانی علی تصدیقی و تهیه‌کنندگی فرهاد قدیمی روی میز جلوه‌های بصری و اصلاح رنگ سییرا استودیو قرار گرفت. 

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم «13 سالگی» اولین فیلم بلند علی تصدیقی است که مستانه مهاجر به تازگی تدوین آن را به پایان رسانده است و همزمان با مراحل صداگذاری و ترکیب صدای این فیلم توسط حسین ابوالصدق، مراحل جلوه‌های بصری و اصلاح رنگ در حال انجام است. 

نمایی از فیلم 13 سالگی

فیلم «13 سالگی» درباره پسری به نام امیرعلی است که جشن تولد سورپرایزی برای خواستگاری از مهرناز ترتیب داده است، ولی با فاش شدن راز قدیمی همه‌چیز به هم می‌ریزد.

پویان مکری، نیلوفر زوارق، بهناز توسلی، علی سام صادقی، صدف برادران، آرین رضایی، امیر سجاد طبسی و نیما راد بازیگران فیلم «13 سالگی»‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینمای جهان سینما سینمای جهان سینما خاطر یک مشت دلار ساخت سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۱۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • عکس| ترانه علیدوستی در ۲۰ سالگی
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • پشت صحنه تازه‌ترین فیلم پارسا پیروزفر در سینما
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر؛ این شخص باید برکنار شود!
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر ؛ این شخص باید برکنار شود ! ...| بر چه مبنایی برای۴۵ دقیقه‌ سریال ۳ میلیارد تومان هزینه می‌شود؟