Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@17:27:09 GMT

کرونا از رگ گردن به ما نزدیک تر است

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۲۱۷۴

کرونا از رگ گردن به ما نزدیک تر است

به گزارش خبرنگار مهر، نادر توکلی، در گفتگو با شبکه خبر، خواستار توجه شهروندان به رعایت پروتکل‌های بهداشتی شد و افزود: آنچه را می‌توانم به همشهریانم بگویم، این است که کرونا از رگ گردن به ما نزدیک تر است.

وی با عنوان این مطلب که قرار نیست با هر علامتی به بیمارستان مراجعه کنیم، گفت: فقط در مواردی که فرد دچار سرفه‌های شدید، تنگی نفس و تب است، باید به بیمارستان مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی با اشاره به وجود مراکز ۱۶ ساعته برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی، افزود: شهروندان می‌توانند از سامانه ۴۰۳۰ برای مشاوره و راهنمایی استفاده کنند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: درگیری ریه همراه با تنگی نفس که با افت اکسیژن همراه است، فرد را راهی بیمارستان می‌کند. در غیر این صورت، افراد با علائم خفیف بیماری، باید در منزل قرنطینه شوند.

وی افزود: از دست رفتن حس بویایی علامت اختصاصی کرونا است.

توکلی در ارتباط با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، گفت: در مراکز خرید، رعایت پروتکل‌های بهداشتی حداکثر ۳۰ درصد است.

وی با عنوان این مطلب که تعداد بازرسان بهداشتی ما جوابگو نیستند، افزود: با این حال بازرسان بهداشتی ما ۲۴ ساعته در سطح شهر مشغول بازرسی و نظارت هستند.

توکلی به وضعیت کودکان و نوجوانان در دوره جدید بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: روزانه آمار کودکان را رصد می‌کنیم و حتی نوزادان آلوده به ویروس کرونا را داریم.

وی ادامه داد: گروه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال هم زیاد است و مرگ‌های ناگهانی در این گروه سنی رخ می‌دهد.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: نسبت ابتلاء در سالمندان، افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند و دیابتی‌ها، بیشتر از دیگر افراد است، اما در دوره جدید بیماری، شاهد افزایش آمار جوانان مبتلا به کرونا هستیم.

کد خبر 5037346

منبع: مهر

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن آنفلوانزا سیما سادات لاری پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سازمان غذا و دارو سازمان نظام پزشکی سالمندی دیابت آلزایمر علیرضا زالی سازمان بیمه سلامت بیماری های قلبی و عروقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۲۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است

 محمدکریم پورمند  با بیان اینکه شعار هفته سلامت «سلامت من حق من» است، بیان کرد:در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در اقتصاد مردم‌محور همگام با سلامت جامعه بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسائل اقتصادی هم‌زمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است.

وی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان به‌عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام علاوه بر اینکه سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی نیز به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند؛ بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری است که به طور مستمر در جریان است.

پورمند به لزوم رعایت نکات بهداشت در روند تولید طیور گوشتی اشاره کرده گفت: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تأمین‌کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی است، نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است. ازاین‌رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها، به بهبود و ارتقای سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: باهدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها و تالاب‌ها در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل‌ونقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، کارشناسان دامپزشکی بر بیش از ۲۳ میلیون و ۶۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته است.

وی گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود.

پورمند خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود، واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود، مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه رعایت شود، مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود و نگهداری طیور در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز انجام شود.

این مسئول از مردم خواست هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات‌وحش را با قید فوریت به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی گردد.

وی در پایان تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از ۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی و بالغ به ۵۱۹ میلیون قطعه جوجه توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به‌طورقطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • پروژه های درمانی و بهداشتی فیروزکوه افتتاح شد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • بانک ملی ایران پیشگام در حمایت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی