Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با عبور شمار قربانیان کرونا در جهان از مرز یک میلیون نفر، حقیقت تلخ این موضوع که کووید ۱۹ همچنان در کره زمین قربانی می‌گیرد و کشور‌ها در مدیریت و کنترل آن ناتوان هستند نمایان شد. تصور کنید در حال تماشای یک مسابقه فوتبال جذاب هستید. در طول ۹۰ دقیقه‌ای که یک بازی فوتبال را تماشا می‌کنید، ۳۴۰ نفر در جهان به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، دولت‌ها امیدوار هستند بتوانند با همکاری با غول‌های داروسازی جهان در آینده‌ای نزدیک به واکسن کووید ۱۹ دست یابند.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است هم اینک ۱۹۱ واکسن در کشور‌های مختلف در حال توسعه است. از این میان، نزدیک به ۴۰ واکسن در مرحله آزمایش انسانی و ۱۰ واکسن در مرحله پایانی قرار دارند. غول‌های داروسازی جهان ابراز امیدواری کرده اند بتوانند نسخه اولیه واکسن کرونا را اوایل سال ۲۰۲۱ به بازار عرضه کنند. با این حال، برخی کشور‌ها اقدام به آغاز واکسیناسیون مردم در مقابل کرونا کرده اند.

بر این اساس، امارات متحده عربی که در حال همکاری با شرکت سینوفارم، غول داروسازی چین برای تولید واکسن کرونا است اعلام کرد عملیات واکسیناسیون برخی افراد را که مشاغل خطرناک دارند و به طور پیوسته با مردم در ارتباط هستند آغاز کرده است.

در گام نخست این کشور اقدام به انجام واکسیناسیون کارکنان فرودگاه شارجه در مقابل کرونا کرده است. امارات ماه جاری میلادی موافقت خود را برای استفاده از واکسن کرونای ساخت شرکت سینوفارم برای تزریق به کارکنان مشاغل آسیب پذیر اعلام کرد.

شرکت سینوفارم و امارات متحده عربی هم اینک در حال انجام آزمایش مرحله سوم این واکسن در این کشور هستند. قرار است در این مرحله بیش از ۳۱ هزار داوطلب این واکسن را دریافت کنند. با این حال، به گفته مسئولان اماراتی به دلیل آنکه تاکنون این واکسن عوارض جانبی ناچیزی داشته، مقامات بهداشتی ابوظبی موافقت خود را برای واکسیناسیون کارکنان مشاغل آسیب پذیر و کسانی که در خط مقدم مبارزه با این ویروس قرار دارند ابراز کرده است.

شیوع ویروس کرونا در امارات متحده عربی وارد موج سوم خود شده است. روز گذشته نزدیک به یک هزار تن در این کشور به کووید ۱۹ آلوده شدند. تاکنون بیش از ۹۳ هزار تن اماراتی به ویروس کرونا آلوده و از این میان، ۴۲۰ تن جان خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید

خطر مرگبار ابتلای همزمان به کرونا و آنفلوانزا موفقیت شرکت سینوفارم چین در تولید واکسن

شرکت دولتی سینوفارم، غول داروسازی چین هم اینک با همکاری ارتش در حال تولید واکسن کروناست و به دلیل حمایت مستقیم پکن از این طرح، احتمال موفقیت آن زیاد است. این شرکت در حال توسعه یکی از چهار واکسن چین برای مقابله با کروناست. 

از ۱۰ واکسن کرونایی که هم اینک در مرحله آخر تست انسانی قرار دارند، ۴ واکسن در چین در حال توسعه است. از ماه ژوئن دولت چین در حال واکسیناسیون گروه‌های پرخطر مانند کادر درمانی در مقابل این ویروس است. همچنین مقامات بهداشتی پکن می‌توانند دستور اضطراری برای واکسیناسیون عمومی مردم در فصل‌های پاییز و زمستان را با این واکسن بدهند.

پیش‌تر رسانه‌های چینی در ماه ژوئن اعلام کرده بودند از ۴ واکسنی که این کشور در حال توسعه آن است، دولت ۲ واکسن تولید شده از سوی شرکت سینوفارم و شرکت سینوواک برای استفاده در مواقع ضروری تایید شده است.

خبرگزاری رویترز اعلام کرد تاکنون دولت چین اطلاعات بسیار کمی درباره دو واکسن مورد تایید خود منتشر کرده است. پیش‌تر یکی از شرکت‌های تابع شرکت داروسازی سینوفارم، غول داروسازی دولتی چین مدعی شده بود تا انتهای سال جاری میلادی واکسن کرونا را به بازار عرضه خواهد کرد. با این حال، هر چهار واکسن چینی‌ها در مرحله سوم آزمایش انسانی قرار دارد و تاکنون سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و داروی آمریکا با توجه به معیار‌های سختگیرانه‌ای که دارند این واکسن‌ها را مورد تایید قرار نداده اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا کووید 19 امارات متحده عربی شرکت سینوفارم حال توسعه واکسن کرونا هم اینک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۳۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، سال گذشته ۶۶۸ بیمار مبتلا به تب مالت در استان شناسایی و تحت درمان قرار گرفتند که بیشترین آن مربوط به شهرستان سنندج بود.

تب مالت یا برسلوز از جمله بیماری‌های عفونی مسری است.

شایع‌ترین طریقه انتقال این بیماری مزمن ومشترکین انسان ودام از طریق مصرف لبنیات ومحصولات دامی غیرپاستوریزه، عدم استفاده از پوشش محافظ مناسب در مواجهه با دام و عدم واکسیناسیون دام‌ها است.

رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی کردستان درباره مهمترین علامت‌های این بیماری می‌گوید.

تب، درد‌های عضلانی و استخوانی، سر درد، تعریق شدید، ضعف و خستگی، بی اشتهایی، لاغری، بزرگ شدن کبد و طحال نیز از جمله علایم تب مالت است.

رحمانی آموزش دامداران، واکسیانسیون، قرنطینه دام‌های آلوده و تست کشتار در واحد‌های صنعتی و روستایی را در کنترل این بیماری موثر دانست.

سال گذشته ۲۴ هزار نوبت نمونه گیری از واحد‌های دامداری برای کنترل این بیماری انجام شد و ۲۹۰ هزار راس دام سبک و ۵۹ هزارراس دام سنگین واکسینه شدند.

امسال طرح واکسیناسیون سراسری ۲۲۰ هزار راس دام سبک از روز شنبه به صورت رایگان شروع می‌شود.

در نتیجه انجام واکسیناسیون پارسال ۲۰ راس دام آلوده از دامداری‌های استان حذف شدند در حال حاضر هزار و ۸۰۰ واحد دامی در استان وجود دارد.

 

دیگر خبرها

  • تاکید ایران و امارات بر توقف جنایت اسرائیل در غزه
  • تاکید ایران و امارات بر توسعه روابط دو جانبه
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • لغو در حدود ۳۰۰ پرواز در فرودگاه دبی در پی سیل
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • سیل و طوفان امارات نتیجه بارورسازی ابرها بود؟ + عکس
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • جزائر الیاسات؛ چالش مرزی عربستان سعودی با امارات
  • سیل و طوفان امارات و عمان را زیر آب برد + عکس
  • سیل امارات و عمان را زیر آب برد + عکس