Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@21:02:50 GMT

مناظره انتخاباتی آمریکا در رسانه‌های فارسی زبان

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۳۹۸۳

مناظره انتخاباتی آمریکا در رسانه‌های فارسی زبان

 

خبرگزاری فارس: اولین مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا بامداد امروز به وقت تهران  برگزار شد؛ مناظره‌ای که اغلب کارشناسان آمریکای آن را شرم آور توصیف کردند.

در این مناظره دونالد ترامپ جمهوری خواه و جو بایدن دموکرات درباره موضوعاتی از قبیل انتصاب قاضی جدید برای دادگاه عالی آمریکا، شیوع کرونا، وضعیت اقتصادی، مسائل نژادی و خشونت در شهر‌ها پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مناظره بارها دو طرف به یکدیگر و خانواده هم حمله کردند، بارها دو نامزد جمهوری خواه و دموکرات  وسط حرف یکدیگر پریدند و حتی بایدن در بخشی از صحبت‌هایش ترامپ را «دلقک» خواند و به او گفت: «خفه شو»، از سوی دیگر ترامپ بار دیگر تاکید کرد که اگر تقلب شود او مجدداً رئیس جمهور نشود، نتایج انتخابات را نمی‌پذیرد.

پس از 12 ساعت از پایان این مناظره، نگاهی به پوشش اینستاگرامی این برنامه از سوی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان انداخته ایم:

صدای آمریکا، بایکوت مناظره از سوی رسانه امریکا

بخش فارسی صدای آمریکا که بودجه‌اش از دولت آمریکا تامین می‌شود، در اقدامی عجیب و تامل برانگیز و در حالی که حتی پیش خبر مناظره ترامپ و بایدن را منتشر کرده بود، هیچ خبری از این مناظره جنجالی در اینستاگرامش منتشر نکرد.

 

جالب توجه بود که تلگرام این شبکه ماهواره ای نیز خبری از مناظره منتشر نکرد.

 

رادیو فردا؛ وقتی قطع درختان گردو در خوانسار از مناظره آمریکا مهمتر می شود

رادیو فردا دیگر رسانه وابسته به آمریکا هم خبری از مناظره بایدن و ترامپ را منتشر نکرد و تنها شب قبلش پیش خبر مناظره را روی خروجی اش منتشر کرد.

رادیو فردا درحالی درباره مناظره حاشیه ساز آمریکا مطلبی منتشر نکرد که گویا «قطع درختان گردو در خوانسار» برایش بیشتر اهمیت داشته است

 

بی‌بی‌سی فارسی و ماله کشی

بی‌بی‌سی فارسی مناظره دو کاندید جمهوری خواه و دموکرات را به طور کامل پوشش داد و ۳ پست اینستاگرامی خود را به این موضوع اختصاص داد.

 

البته بسیاری از کاربران بابت ترجمه کلمه SHUT UP (خفه شو ) که بی بی سی فارسی آن را «ساکت شو» ترجمه کرد، انتقاد کردند و معتقد بودند که آن‌ها کلمات بدتر از این را علیه ایران به راحتی منتشر کرده بودند.

 

 

ایران اینترنشنال و اختصاص ۱۰پست به مناظره

دیگر رسانه انگلیسی که به موضوع مناظره بایدن و ترامپ به طور ویژه پرداخت، ایران اینترنشنال بود که ۱۰ پست اینستاگرامی را به این موضوع اختصاص داد.

 

 

* من‌وتو، و یک پست غیرمستقیم

بخش اینستاگرامی من‌وتو نیز هیچ خبری را مستقیم درباره مناظره بایدن و ترامپ منشر نکرد و تنها یک اظهار نظر از روحانی درباره این انتخابات را پوشش داد.

 

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مناظره انتخاباتی آمریکا شبکه های فارسی زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی برای حل‌وفصل مسائل امنیتی غزه را داده بود، گزارش داد این کشورها تلاش ترکیه برای اثرگذاری بر تحولات جاری در نوار غزه و تبدیل آنکارا به بازیگر اصلی این عرصه را ناکام گذاشتند.

به گزارش ایسنا، رادیوی عبری زبان «کان» به نقل از یک دیپلمات عرب که نامش را فاش نکرد، خبر داد ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی جهت حل‌وفصل مسائل امنیتی را داد که شامل ایجاد نیروهای مشترکی در غزه تحت عنوان «روز پس از جنگ» بود.

به گفته این منبع، ترکیه طرح خود را به آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کرد اما این ابتکارعمل با واکنش مثبت کشورهای عربی از جمله مصر روبه‌رو نشد.

این رسانه عبری زبان در ادامه افشا کرد در همین مرحله از جنگ برخی کشورهای عربی به شدت تاکید کردند که هیچ چیزی در خصوص حل‌وفصل اوضاع شامل نیروهایی از طرف آنها در نوار غزه نشنیدند، با این وجود در دوره اخیر اقدامات ویژه‌ای در این مورد انجام شد، از جمله اینکه برخی کشورهای عربی از جمله مصر پیشنهاد اعزام نیروهایی از طرف خود به نوار غزه و کرانه باختری را دادند، این پیشنهاد به عنوان بخشی از حل‌وفصل مساله فلسطین مطابق راه‌حل ۲ دولتی از سوی کشورهای عربی به آمریکا عرضه شد.

دیپلمات یاد شده در ادامه گفت: ترکیه سعی دارد بر اتفاقات جاری در نوار غزه تاثیر بگذارد و خود را به بازیگر اصلی آن به ویژه در مقابل آمریکا تبدیل کند اما برخی کشورهای عربی به هرگونه تلاش از سوی آنکارا برای قدم گذاشتن در عرصه فلسطین با تردید نگاه می‌کنند.

این منبع افزود: به نظر می‌رسد ترکیه با توجه به ناکامی مذاکرات فعلی برای رسیدن به قراردادی میان جنبش حماس و اسرائیل تلاش می‌کند نقش برجسته‌ای را به زیان دیگر کشورها ایفا کند و دیدارها میان سران ترکیه و سران حماس ممکن است تاثیر ترکیه بر تمام مسایل مرتبط با نوار غزه را بیشتر ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرعه کشی پخش مناظره‌های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • قرعه کشی پخش مناظره های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند