Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-20@00:00:28 GMT

اولین قطار مسافری ایران از بیابان لوت گذشت

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۴۲۱۷

اولین قطار مسافری ایران از بیابان لوت گذشت

اولین قطار مسافربری ایران از حاشیه بیابان لوت گذشت و به زرند کرمان وارد شد. این خط آهن به کرمان و زاهدان و سپس به راه‌آهن پاکستان و هند و چین و آسیا و خاور دور متصل خواهد شد.

 اتصال راه‌آهن سراسری ایران به زرند که طرحی از برنامه چهارم بود درست دو ماه پیش از پایان برنامه تحقق یافت و به این طریق راه‌آهن سراسری به کارخانه ذوب آهن، اصفهان، یزد، بافق و معادن سنگ آهن چقارت و کانال‌های زغال زرند متصل گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
قطعات و متعلقات ریل و خطوط در کارخانجات تعمیرات اساسی راه‌آهن ساخته شد زیرا که سازندگان خارجی نتوانستند سفارشات ایران را بموقع تحویل دهند و به این مناسبت به دستور وزیر راه کلیه این مصالح در کوره ذوب فلز راه‌آهن ساخته و تحویل گردید.مسیر راه‌آهن هزار و دوازده کیلومتر بود و یک میلیون و ششصد هزار تراورس در روی خط نصب شده، در هر کیلومتر یک پل و در سراسر خط چهل و شش ایستگاه مسافری و پانصد ساختمان مسکونی و اداری ساخته شده است. روزنامه اطلاعات - یکشنبه 5 اردیبهشت 1350

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش سوسک های سایبورگ در بیابان

دانشمندان ارتشی از سوسک‌های سایبورگ قابل کنترل از راه دور را در بیابان آزمایش کردند.   به گزارش ایسنا، دانشمندان در سنگاپور ارتشی از سوسک‌های سایبورگ که از راه دور کنترل‌ می‌شدند را در یک زمین بیابانی به راه انداختند تا این گروه را برای انجام ماموریت‌های جستجو و نجات در آینده آزمایش کنند.   به نقل از ایندیپندنت، تحقیقاتی نشان می‌دهد که حدود ۲۰ سوسک سایبورگ ماداگاسکار که کوله پشتی‌های کوچک رایانه‌ای داشته‌اند را می‌توان به گونه‌ای کنترل کرد تا به عنوان یک گروه در سراسر یک تپه شنی حرکت کنند.   این سوسک‌های سایبورگ، سوسک‌های زنده‌ای هستند که دارای فناوری هستند که دانشمندان می‌توانند از آنها برای کنترل آنها استفاده کنند.   محققان دانشگاه فناوری نانیانگ در سنگاپور می‌توانند دستورات را به سوسک‌ها منتقل کنند و به آن‌ها بگویند که کدام جهت بروند. این دستورات از طریق الکترودهایی کوله پشتی که در هر سمت اندام حسی حشرات قرار داده شده بود، به سوسک‌ها منتقل می‌شد. در حالی که دانشمندان می‌توانستند سوسک‌ها را به چپ یا راست حرکت دهند، خود سوسک‌ها نیز می‌توانستند مانند معمول راه خود بروند و موانع را دور بزنند.   محققان همچنین مواردی را ثبت کردند که در آن سوسک‌هایی که به طور تصادفی روی پشت خود غلتیده بودند، توسط دیگران مورد کمک قرار گرفتند.   در حالی که تاکنون دانشمندان به طور گسترده تبدیل حشرات به موجودات سایبورگ را انجام داده‌اند، نشان دادن رفتار گروهی چنین مواردی یک چالش بوده است.   محققان توضیح می‌دهند: این شکاف تحقیقاتی به دلیل دشواری در هماهنگی حرکات یک گروه سایبورگ تحت حضور تنوع فردی ذاتی حشرات در واکنش به کنترل ورودی است.   با پرداختن به این چالش‌ها، دانشمندان یک الگوریتم ناوبری گروهی جدید برای سوسک‌های سایبورگ ایجاد کردند. این مطالعه خاطرنشان کرد که در میان ۲۰ سوسک، یکی رهبر و بقیه پیروان بودند.   در حالی که رهبر موقعیت هدف را می‌داند، پیروان فقط موقعیت نسبی همراهان نزدیک به خود را می‌دانند. دانشمندان دریافتند که این همراهی چندین ویژگی «قابل توجه» را در حین حرکت در صحرا نشان می‌دهد. آنها دریافتند که این الگوریتم جدید درهم تنیدگی بین سوسک‌ها را کاهش می‌دهد.   محققان همچنین دریافتند که فعل و انفعالات بین سوسک‌های همراه می‌تواند به یک سایبورگ به دام افتاده کمک کند تا از یک موقعیت دشوار فرار کند. دانشمندان دریافتند سوسک‌های همراه نیز می‌توانند به یکدیگر در غلبه بر واژگونی کمک کنند.   محققان امیدوارند روزی بتوان از چنین دسته‌ای از حشرات سایبورگ در ماموریت‌های جستجو و نجات پس از بلایای طبیعی استفاده کرد.   آنها در این مطالعه نوشتند: این تحقیق به حوزه رباتیک گروهی کمک می‌کند و پتانسیل ادغام ارگانیسم‌های بیولوژیکی با رباتیک را برای ایجاد سیستم‌های خودمختار هوشمندتر با کاربردهایی در دنیای واقعی نشان می‌دهد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارتشی از سوسک‌های سایبورگ در بیابان رها شدند!
  • ارتش سوسک های سایبورگ در بیابان
  • مستندهایی از شهدای شاخص شهرستان دشتی ساخته شود
  • قطار ملی ساخت ایران به زودی وارد خطوط مترو می شود
  • قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • سهمیه مسافری به مناطق آزاد تعیین شد
  • آیا واقعاً می‌توانیم مانند فیلم‌ها روی قطار در حال حرکت بدویم؟
  • مظلومترین حلقه زنجیره ریلی تولیدکننده واگن است
  • سهمیه مسافری سال ۱۴۰۳ مناطق آزاد ابلاغ شد