Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با اشاره به طراحی کاشت ٩٠٠ هزار متر مربع از پروژه‌های توسعه فضای سبز شهر قم در سازمان، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون طراحی کاشت ۳۲ پروژه مهم توسعه فضای سبز انجام و پس از تصویب در کارگروه تخصصی طراحی و توسعه فضای سبز جهت اجرا ابلاغ شده است.

به گزارش ایمنا، پیام جوادیان با اشاره به اهمیت طراحی خلاقانه و منطبق با سیما و منظر شهری، گفت: خوشبختانه از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۲ پروژه مهم توسعه فضای سبز با مساحتی بالغ بر ۸۰۰ و ٩٧ هزار متر مربع تهیه و پس از طرح و بررسی در کارگروه طراحی و توسعه فضای سبز سازمان جهت اجرا به مناطق هشتگانه ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم افزود: با توجه به اهمیت طراحی کاشت پروژه‌های توسعه فضای سبز، طراحی این پروژه‌ها از سال ٩۵ با فرآیند جدید صورت می‌پذیرد که نتیجه آن اعمال نظرات کارشناسی و دستیابی به فضای سبز زیبا و مطلوب است.

وی با اشاره به وظایف کارگروه تخصصی طراحی و توسعه، اظهار کرد: پس از درخواست ادارات فضای سبز مناطق با هدف کاهش هزینه‌ها و خطاهای احتمالی بازدیدهای اولیه میدانی انجام و طرح و کانسپت پیشنهادی کارشناسان مناطق دریافت و به همراه چند کانسپت دیگر در معاونت فنی سازمان پارک‌ها و فضای سبز قم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جوادیان ادامه داد: سپس طرح فاز یک پروژه توسعه فضای سبز تهیه و در معاونت فنی سازمان مورد بازبینی قرار گرفته و یک یا دو طرح نهایی می‌شود و پس از آن طرح در جلسه کارگروه طراحی و توسعه فضای سبز تشکیل و بعد از نقد و بررسی و طرح نهایی تصویب و به مناطق ارسال می‌شود.

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با اشاره به صرفه‌جویی اقتصادی انجام پروژه‌های طراحی در سازمان، اظهار کرد: نکته حائز اهمیت این است که قبلاً طی دوره‌ای روال بر این بوده است که طراحی کاشت پروژه‌ها را بخش خصوصی انجام می‌داد ولی این روال از پنج سال گذشته تغییر کرده و با تشکیل کارگروه‌های تخصصی سازمان و به همت همکاران طرح تهیه و تنظیم می‌شود که این امر باعث صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای در هزینه‌ها شده است.

جوادیان با اشاره به نوع پروژه‌های طراحی شده، افزود: از تعداد ٣٢ پروژه ۱۵ عدد مربوط به فضای سبز بوستان‌های شهری، ١۴ طرح مربوط به فضای سبز لکه‌ها و معابر شهری و ۳ طرح مربوط به پروژه‌های جنگل‌کاری است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در نیمه اول سال جاری رکورد خوبی در تهیه طرح‌های کاشت داشتیم به طوری ٣٢ پروژه توسعه فضای سبز در سازمان طراحی و پس از تصویب در کارگروه تخصصی برای اجرا به مناطق ارسال شده است که در مجموع ۴ میلیارد ریال صرفه‌جویی داشته است.

مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم در پایان با اشاره به محدودیت گونه‌های سازگار با اقلیم شهر قم، گفت: تلاش می‌کنیم با انتخاب گونه‌های سازگار با شرایط اقلیمی شهر قم و ایجاد فضای سبز پایدارتر، شاهد توسعه و ارتقای فضای سبز شهر قم باشیم، از پروژه‌هایی شاخصی که در این مدت طراحی کاشت آن انجام شده است می‌توان پروژه‌های پارک موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، باغ پرندگان، فاز یک بوستان خضر نبی، فاز دو بوستان شهید زین الدین، بوستان‌های محله ۳،۵،۷ و بوستان عترت در پردیسان است.

کد خبر 447366

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری قم کلانشهر شهر کلانشهر قم فضاي سبز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق توسعه فضای سبز طراحی و توسعه طراحی کاشت صرفه جویی پروژه ها شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ دانشیار دانشکده مهندسی نساجی در ارتباط با اهمیت بهینه‌سازی آب در صنعت نساجی گفت: صنعت نساجی بخصوص در بخش چاپ، رنگرزی و تکمیل یک صنعت آب‌بر است و در استان اصفهان هم که قطب صنعت نساجی به‌شمار می‌رود، تعداد قابل توجهی از این واحد‌ها وجود دارند. ازطرفی در دنیا شاهد رشد فناوری‌های مرتبط با مصرف بهینه آب و بازچرخانی آب در صنعت نساجی هستیم که مبحث بسیار مهمی است.


سیدمهدی حجازی افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان نیز درحال پیشرفت به سمت دانشگاه نسل چهار است به همین علت به فکر حل معضلات پیرامونی خود بوده و دربرابر جامعه و اطراف خود مسئولیت دارد، از این‌رو حل مسئله آب در صنعت نساجی، بازچرخانی آن و کمینه کردن مصرف یک بخش اساسی است.


وی با بیان اینکه روش‌های سنتی مصرف آب با مصرف بیش از ده‌ها کیلوگرم آب در صنعت نساجی باید به روش‌های نوین تغییر کند، گفت: هدف این رویداد شناسایی ایده‌های دانشجویی، استارت‌آپی و همچنین واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان است که در این راستا قصد توسعه سبد محصول دارند. در طی این رویداد از صنعتگرانی که در حوزه چاپ، رنگریزی و تکمیل فعالیت می‌کنند نیز دعوت شده تا یک فن‌بازار شکل بگیرد.


حجازی افزود: تاکنون ۲۸ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری به مرحله نهایی رویداد راه یافتند. امیدواریم در انتهای رویداد ارتباط بین طرح‌ها و صنعت برقرار شود.


وی برقراری ارتباط بین شرکت‌کنندگان و صنعتگران بزرگ در طی این رویداد را مهم‌تر از کسب جایزه دانست و خاطرنشان کرد: در روز ۵ اردیبهشت داوری نهایی انجام می‌شود. هر تیم حدود ۱۰ دقیقه ایده خود را مطرح می‌کند، تیم داوری و افرادی که از صنعت در برنامه حضور دارند این ایده را با چالش‌هایی مواجه می‌کنند و به ۳ تیم برگزیده جوایزی تعلق می‌گیرد.


حامی اصلی رویداد فن آب (فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی) شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان است و این رویداد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان
  • ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در استان کرمانشاه صرفه‌جویی شد
  • صرفه جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتر بنزین در ایلام
  • صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری سوخت با تکمیل راه آهن شلمچه بصره
  • ۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی از محل تولید داروهای جدید
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید
  • مدیریت مصرف آب و صرفه جویی در فصل گرم سال
  • صرفه‌جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتری مصرف بنزین در منطقه ایلام
  • صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری سوخت با تکمیل راه آهن شلمچه _ بصره