۹ هزار تن خرما در شهرستان سرباز برداشت شد
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۴۸۵۱
اسماعیل رنگ بست روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ٢ هزارو ٨٣٠ هکتار از سطح باغات شهرستان سرباز به کشت خرما اختصاص دارد.
وی ادامه داد: بیشترین سطح زیر کشت محصولات باغی شهرستان سرباز را باغات خرما به خود اختصاص داده که تولیدات آن دارای کیفیت بسیار خوبی است.
مدیرجهاد کشاورزی سرباز بیان کرد: به دلیل بارندگیهای موسمی قبل از برداشت خسارتهایی نیز به محصول خرمای شهرستان وارد شد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی افزود: هماینک ظرفیت سردخانههای شهرستان سرباز سه هزار و ۶۳۵ تن است که میتوان با افزایش ظرفیت سردخانهها و بستهبندی مناسب، برند سازی و همچنین فرآوری خرما چرخه تولید این محصول را تکمیل کرد.
به گزارش ایرنا شهرستان سرباز از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله حدود ۵۰۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان واقع شده است.
برچسبها سرباز برداشت محصول اراضی کشاورزی خرمامنبع: ایرنا
کلیدواژه: سرباز برداشت محصول اراضی کشاورزی خرما سرباز برداشت محصول اراضی کشاورزی خرما اخبار کنکور شهرستان سرباز
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
برداشت ذرت از مزارع کشاورزی سرپلذهاب آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی سرپلذهاب روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: پیش بینی می شود که ذرت کاران سرپل ذهاب امسال ۱۷۰ هزار تن ذرت علوفه ای و ۱۵ هزار تن ذرت دانه ای برداشت کنند.
ایرج بهرامی اظهار کرد: ️ذرت یکی از محصولات کشاورزی در شهرستان سرپل ذهاب است که به ۲ شکل علوفه ای و دانه ای کشت می شود و بسیاری از کشاورزان به خاطر صرفه جویی در مصرف آب و عملکرد بالا به صورت علوفه ای این محصول را برداشت می کنند. ️
مدیر جهاد کشاورزی سرپلذهاب گفت: علت اینکه کشاورزان ما رغبت بیشتری به برداشت به شکل علوفه ای دارند عملکرد بالا، زود رسی و مصرف آب کمتر است.
بهرامی، عمده ارقام ذرت کشت شده در شهرستان سرپل ذهاب را ۷۰۳، BC و ۷۰۴ عنوان کرد و افزود: ذرت علوفهای به عنوان یکی از محصولات اصلی در تاًمین نیاز علوفهای واحدهای دامی نقش مهمی دارد و این محصول از اهمیت خاصی برخوردار است که این میزان علوفه علاوه بر تامین نیاز دامداریهای شهرستان، به سایر شهرستانهای استان و استانهای همجوار عرضه میشود. ️
او اظهار کرد: عملیات برداشت ذرت با ۲۰ دستگاه چاپر به منظور ذخیره سازی و تهیه سیلاژ در حال انجام است ضمن اینکه از ۲ هزار هکتار زمین زیر کشت ذرت دانه ای نیز پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن ذرت دانه ای برداشت و تحویل کارخانه های ذرت خشک کنی شهرستان شود. ️
مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب افزود: ذرت در سرپل ذهاب به صورت کشت دوم انجام میشود و پس از برداشت کشت گندم و یا چغندرقند انجام می شود.
محصول ذرت سرشار از قند و نشاسته و برای درمان اگزما داروی بسیار مفید و در درمان ورم روده نیز نافع است. این محصول سرشار از املاح مختلف فلزات به ویژه گوگرد، کلر، فسفر، سیلیس، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم برای تقویت مو و ناخن ها نیز مفید است.
سرپل ذهاب دارای ۳۵ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ است که سالیانه ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تن محصولات زراعی، ۱۱ تا ۱۲ هزار تن محصولات باغی و ۳۵ تا ۴۰ هزار تن محصولات دامی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
این شهرستان در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.
استانها کرمانشاه ۰ نفر نازنین باباخانی برچسبها سرپل ذهاب ذرت برداشت محصول کشاورزی