Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شرق، با شروع موج دوباره احضار افراد به پلیس امنیت اخلاقی، به دلیل ارسال پیامک برای آنچه بدحجابی خوانده می‌شود افراد زیادی به این شیوه اعتراض‌ کرده‌اند. افراد پرشماری که در روزهای کرونایی،‌ صف عریض و طویل‌شان جلوی پلیس امنیت اخلاقی وزرا، نشان از حجم بی‌اندازه ارسال پیامک‌ها داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتراض‌ها نشان‌دهنده آن بود که بخش زیادی از این پیامک‌ها به شکل تصادفی و کلی برای کسانی صادر شده بود که می‌گویند در آن ساعت مشخص یا در محل اعلام‌شده نبودند یا اساسا مصداق بدحجابی برای آنها درست نیست. ارسال پیامک بدحجابی به آدم‌های اشتباهی یکی از سوژه‌های روز فضای مجازی بود. به عنوان مثال یک روحانی در توییتر عنوان کرد که مخاطب این پیامک قرار گرفته و گویا عنوان شده شخصی در ماشین او در بلوار اندرزگوی تهران حجاب مناسبی نداشته. این روحانی با زبان طنز در توییتر خود با بیان اینکه اصلا ترددی در اندرزگو نداشته نوشته بود:‌ «احتمالا برداشتن عمامه از سر هم از مصادیق بدحجابی است». یکی دیگر از کسانی که قربانی این پیامک‌ها بود، وحید رجبلو،‌ کارآفرین مشهور فضای مجازی است که به لحاظ معلولیت ۹۸ درصد بدنش توانایی حرکت ندارد.

او می‌گوید با ارائه سند به نیروی انتظامی اثبات کرده ساعت و روزی که متهم به بدحجابی شده است در محل مورد نظر نبوده و در همین باره در توییتر نوشت: «پیامک دادند که در فلان ساعت و روز در فلان مکان فرد بدحجابی در خودرو بوده و باید برای ادای توضیح به خیابان وزرا بیایم و پاسخ‌گوی پلیس امنیت باشم. ساعت و زمان اعلام‌شده را بررسی کردم و با بردن فیلم دوربین مداربسته پارکینگ خانه، ساعت حضورم در جلسه کاری که افراد زیادی در آن حضور داشتند و نیز ارائه مدارک محکمه‌پسند دیگر به مأموران ثابت کردم اعلام تخلفم اشتباه بوده و جرمی مرتکب نشده‌ام».

تعداد بسیاری از افرادی هم هستند که می‌گویند ماشین‌شان خراب است و مدت‌هاست در پارکینگ خاک می‌خورد، یا حتی به دلیل اپیدمی کرونا، به روستاهای‌شان کوچ کرده‌اند و اصلا ماشین‌شان را حرکت نداده‌اند. افشین برآهویی یکی از آنهاست.

او در این باره می‌گوید: «من حداقل از ۲۰ فروردین در ماسوله و در خانه پدری‌ام هستم. ماشینم هم در پارکینگ خانه عمویم حتی یک بار استارت نخورده، اما بنا بر گواهی پلیس محترم نامحسوس، در تاریخ ۲۰ خرداد در بلوار آفریقای تهران کشف حجاب کرده‌ام».

حجم گسترده این اعتراضات در هفته‌های اخیر باعث شد که رئیس پلیس پایتخت توضیحاتی را در مورد شیوه رسیدگی به اعتراض شهروندان درباره پیامک‌های بدحجابی در خودروها بیان کند. بنا بر گفته سردار حسین رحیمی شیوه رسیدگی به اعتراضات در مورد پیامک‌های طرح ناظر (بدحجابی در خودرو) در دفاتر ثبت می‌شود.

او می‌گوید:‌ «در مورد افرادی که نسبت به دریافت این پیامک‌ها معترض هستند من تأکید کردم که ملاک اظهارنظر شهروندان عزیز است و اگر فردی به این پیامک‌ها اعتراض داشته باشد ما اولین کاری که می‌کنیم این است که فرم اعتراض می‌دهیم تا اعتراضش را ثبت کند. البته مواردی بود که فرد گفته صحت ندارد اما در بررسی‌هایی که انجام شده خود فرد پذیرفته که آن اقدام رخ داده یا در برخی موارد چهار تا پنج مورد یا جاهای مختلف گزارشی از یک خودرو داشته‌ایم. درعین‌حال همان‌طور که گفتم ما به تمام این اعتراضات رسیدگی می‌کنیم».

فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره اینکه برای برخی از خودروها پیامک توقیف آمده نیز گفت: «در بار اول خودرو توقیف نمی‌شود اما اگر چنین موردی وجود داشته حتما شهروندان اعتراض کنند و قطعا به آن رسیدگی می‌شود».

سردار رحیمی در مورد اینکه آیا در صورت خلاف‌بودن گزارش سابقه ثبت‌شده به نام پلاک خودرو پاک می‌شود یا خیر، گفت: «این کار انجام خواهد شد».‌

برخورد پلیس با آنچه بدحجابی در خودرو خوانده می‌شود، اتفاق تازه‌ای نیست و پیش از این هم‌ زمانی که افراد برای گرفتن خلافی خودروی‌شان اقدام می‌کردند، اگر پلیس امنیت برای آن پرونده‌ای تشکیل داده بود، افراد برای دادن تعهد و حتی توقیف موقت خودرو و پرداخت جریمه مجبور می‌شدند به ساختمان وزرا مراجعه کنند. اما آن چیزی که یکباره موج گسترده‌ای از مراجعه افراد به خیابان وزرا و ساختمان پلیس امنیت را موجب شد و همچنان هم ادامه دارد، دریافت پیامک‌هایی است که به صاحبان خودروها می‌گوید ظرف ۷۲ ساعت به ساختمان پلیس امنیت مراجعه کنند. افرادی که باید تعهد بدهند در خودروی‌شان حجاب را رعایت کنند. شیوه‌ای که از یک سال پیش آغاز شده و گویا مسئولان امنیت اخلاقی هم خیال ندارند بی‌خیال طرحی بشوند که نتیجه‌اش جز اعتراض مردم نیست.‌

کد خبر 553703 برچسب‌ها پلیس امنیت پلیس - نیروی انتظامی زنان - حجاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس امنیت پلیس نیروی انتظامی زنان حجاب بدحجابی در خودرو پیامک ها پلیس امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۴۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه از ۷۴ سارق به‌عنف و قاپ‌زنی حرفه‌ای در پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار علی ولیپور گودرزی اظهار کرد: همکاران من در پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از چندین روز کار اطلاعاتی، موفق به شناسایی تعدادی از سارقان به عنف و قاپ‌زن شدند و در نهایت طی ۴۸ ساعت گذشته با هماهنگی مقام قضائی، عملیات متعددی را به اجرا گذشتند و در مجموع ۷۴ نفر از سارقان به عنف حرفه‌ای و قاپ‌زن را دستگیر کردند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده افزود: این افراد در بازجویی‌های اولیه به سرقت بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه اعتراف کردند و با دستگیری این افراد ۲۱ باند سرقت نیز منهدم شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: علاوه بر سارقان دستگیر شده، چند کلاهبردار و اخاذ هم دستگیر شده‌اند، همچنین مالخران اموال مسروقه نیز شناسایی، برخی از آنان دستگیر شدند و برخی دیگر نیز به زودی دستگیر خواهند شد.

سردار ولیپور گودرزی با بیان اینکه عمده افراد دستگیر شده، سابقه‌دار و جزو سارقان حرفه‌ای هستند، گفت: هماهنگی خوبی با دستگاه قضائی داریم و این افراد روانه زندان خواهند شد؛ بعد از آن هم با پابندهای الکترونیک کنترل خواهند شد.

وی در خصوص آمار سرقت مسلحانه ادامه داد: سرقت مسلحانه کاهش یافته است، اما در مواردی همچنان سلاح در دسترس مجرمان هست و ما در حال برخورد با این افراد هستیم، همچنین قانون تشدید مجازات در حال پیگیری است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در مورد امنیت کنکور سراسری گفت: در زمینه کنکور کارگروهی در وزارت کشور تشکیل شده که فراجا هم عضو آن است و اقداماتی برای بهتر برگزار شدن آن انجام می‌شود.

سردار ولیپور گودرزی درباره اینکه آیا انتشار ویدئوهایی مانند زورگیری در بزرگراه صدر نشان‌دهنده افزایش جرایم خشن است یا خیر، گفت: چنین مواردی در گذشته هم وجود داشته، اما در گذشته ضریب نفوذ اینترنت به اندازه امروز نبوده است؛ آمارها نشان می‌دهد که در چنین سرقت‌هایی با کاهش روبه‌رو هستیم، اما انتشار گسترده ویدئو سبب می‌شود که افراد بیشتری از وقوع یک مورد باخبر شوند، در این پرونده همانطور که اخبارش منتشر شد، کاراگاهان پلیس آگاهی در کمترین زمان ممکن مجرمان را شناسایی کردند.

وی درباره روند وقوع جرایم از سال ۱۴۰۱ به بعد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ به دلیل اتفاقاتی که رخ داد شاهد افزایش ۲۰ درصدی جرایم بودیم و در ماه‌های پایانی سال موفق به توقف رشد این روند شدیم و در سال ۱۴۰۲ نیز با اقدامات انجام شده، وقوع جرایم ۱۲ درصد کاهش پیدا کرد.

کد خبر 747497

دیگر خبرها

  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرا توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس درباره توقیف خودروها
  • یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح نور اعتراضی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • معاون وزیر کشور : طرح نور با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد / یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح مخالفتی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • شهروندان گلستانی به پیامک های «ثبت نام طرح کمک معیشتی» توجه نکنند