Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@16:03:10 GMT

معرفی دانشگاههای برتر در تحقیقات کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۸۷۱۲۸

معرفی دانشگاههای برتر در تحقیقات کرونایی

به گزارش خبرنگار مهر، نظام آموزش عالی تایمز (timeshighereducation) هرساله دانشگاه های جهان را از منظر آموزش، پژوهش و استنادها (تأثیر تحقیق) چشم انداز بین المللی و درآمد از صنعت رتبه بندی می کند اما امسال کروناویروس بر روی میزان تحقیقات دانشگاهها اثرگذاشته است و نظام آموزش عالی تایمز این موضوع را مورد بررسی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد یک پروژه تحقیقاتی مهم در عرض چند هفته در مواقع عادی تر به عنوان یک دستاورد قابل توجه تلقی می شود اما ویروس کرونا، انتظارات در زمینه تحقیقات را تغییر داده است.

با این حال ویروس کرونا بیش از علم و بودجه تحقیقاتی سرعت دارد و به سرعت در حال تغییر است. بسیاری از محققان از روند جدید تحقیقات در مواجهه با Covid-۱۹ استقبال کرده اند و برخی امیدوارند که با پایان همه گیری این تحقیقات ادامه یابد. با این حال برخی نظر دیگری دارند.

در مقاله ای درباره رفتار انسانی که در ماه ژوئن منتشر شد، محققانی از کانادا، دانمارک و اسپانیا خاطرنشان کردند که زمان دریافت مقاله علمی توسط یک ژورنال و پذیرش آن برای انتشار از ۱۰۰ روز قبل از همه گیری کرونا به ۶ روز کاهش یافته است و هر هفته حدود ۳۶۷ مقاله Covid-۱۹ یا مرتبط با آن در پایگاه علمی PubMed منتشر می شود.

در این مقاله آمده است: «سرعت و میزان قابل توجه انتشار تحقیقات Covid-۱۹ موجب نگرانی در مورد کیفیت تحقیقات و خطر انتشار اطلاعات نادرست شده است زیرا انتشار این گونه تحقیقات درباره Covid-۱۹ ممکن است چالش های جدید ایجاد کند.»

انفجار مقالات Covid-۱۹ فشار زیادی را بر دنیای نشر وارد کرده است

این مطالعه خواستار این شده است که تحریریه های مجلات علمی برای انتشار در موارد اضطراری بهداشت عمومی در آینده استانداردهای جدید تعریف کنند و ویراستاران و داورانی که می خواهند مقالات را در بازه زمانی کوتاه بررسی کنند، آموزش ببینند.

«جفری لازاروس» نویسنده اصلی این تحقیق و دانشیار تحقیق در انستیتوی بهداشت جهانی بارسلونا می گوید که انفجار مقالات Covid-۱۹ فشار زیادی را بر دنیای نشر وارد کرده است و معتقد است حجم باورنکردنی از مقالات ارسالی سیستم را تحت فشار قرار داده است.

دانشیار تحقیق در انستیتوی بهداشت جهانی بارسلونا می افزاید: عجله برای انتشار مقاله یک نقطه ضعف مهم دارد. اگر مقاله ای مثلاً در مورد یک درمان بالقوه Covid-۱۹ بدون بازبینی و بدون اینکه نتایج آن به درستی بررسی شود، چاپ شود و فردی آن را به کار بگیرد می تواند بسیار خطرناک باشد. ما افرادی را دیده ایم که داروهای مالاریا را احتکار می کنند زیرا فکر می کنند ممکن است این دارو فوایدی در درمان Covid-۱۹ داشته باشند، در حالی که متوجه خطر مصرف این داروها نیستند.

سئوالات دیگری درباره این که آیا شیوع ویروس کرونا در درازمدت به نفع علم است یا نه باقی مانده است. لازاروس می گوید: ما سعی کرده ایم دریابیم که چه تعداد مقاله هایی که ممکن است مجلات معتبر به طور معمول منتشر کنند به خاطر چاپ مقالات Covid-۱۹ جابجا شده است. این موضوع برای من نگران کننده بود.

وی می افزاید: ممکن است با توجه به اختلالات ناشی از قرنطینه، شروع مجدد پروژه های تحقیقاتی غیر از کروناویروس بسیار مشکل باشد.

بودجه های تحقیقاتی برای ویروس کرونا

با پرداخت ۸ میلیارد دلار (۶.۴ میلیارد پوند) توسط جامعه جهانی؛ واکسن، درمان و تحقیقات تشخیصی بیشترین بودجه تحقیقاتی را در طی همه گیری کرونا به خود جذب کرده است.

با این حال ، تحقیقات غیر پزشکی نیز مورد حمایت قابل توجهی قرار گرفته است. در ایالات متحده ، قانون تأمین بودجه اضطراری ۱.۸ میلیارد دلار اضافی برای فعالیت های Covid-۱۹ به موسسه ملی بهداشت اختصاص داد. اما بنیاد ملی علوم که هیچ گونه بودجه تحقیقات بالینی را تأمین نمی کند نیز ۷۵ میلیون دلار برای مطالعاتی که به «پیشگیری، آماده سازی و واکنش به ویروس» کمک می کند، اختصاص داده است.

همچنین کمیسیون اروپا هم وعده داده است که در مجموع ۱.۴ میلیارد یورو (۱.۲۴ میلیارد پوند) ، از جمله ۶۷۵ میلیون یورو بودجه Horizon ۲۰۲۰ برای تحقیق و توسعه درباره ویروس کرونا اختصاص می دهد. همچنین حدود ۲۲۰ میلیون یورو برای پروژه های غیر واکسن که شامل مطالعات بهداشتی جمعیت، استفاده از رباتیک در مراقبت های بهداشتی و موضوعات بهداشت روانی اختصاص می یابد.

با توجه به اینکه تحقیقات و پژوهش یکی از پنج شاخص رتبه بندی های جهانی دانشگاهها است از همین رو رشد تحقیقات مرتبط با کرونا، بر شاخص پژوهش نیز موثر بوده است و رتبه بندی سال ۲۰۲۱ دانشگاهها را نیز دستخوش تغییر کرده است.

در جدول زیر مشخص شده است که با وجود اینکه برخی از دانشگاه ها در رتبه بندی جهانی (در کل شاخص ها) در رتبه های پایین تری قرار دارند اما به دلیل تحقیقات کرونایی که داشته اند رتبه آنها در بخش تحقیقات رشد داشته است. البته عکس این موضوع هم رخ داده است و برخی از دانشگاه ها با رتبه های بالا به دلیل کمتر بودن این گونه تحقیقات با کاهش رتبه در شاخص پژوهش مواجه شده اند.

۵۰ دانشگاه برتر دنیا در انجام تحقیقات کرونا

رتبه در تحقیقات
موثر از تحقیقات کرونایی موقعیت در رتبه بندی دانشگاه های جهان موسسه، نهاد کشور / منطقه نمره در تحقیقات ۱ ۱ دانشگاه آکسفورد انگلستان ۹۹.۶ ۲ ۶ دانشگاه کمبریج انگلستان ۹۹.۲ ۳ ۳ دانشگاه هاروارد آمریکا ۹۸.۸ ۴ ۷ دانشگاه کالیفرنیا برکلی آمریکا ۹۷.۲ ۵ ۴ انستیتو فناوری کالیفرنیا آمریکا ۹۶.۹ ۶ ۲ دانشگاه استانفورد آمریکا ۹۶.۷ ۷ =۲۰ دانشگاه شینهوا چین ۹۴.۹ ۸ ۵ انستیتو فناوری ماساچوست MIT آمریکا ۹۴.۴ ۹ ۸ دانشگاه یل آمریکا ۹۳.۸ ۱۰ ۹ دانشگاه پرینستون آمریکا ۹۲.۵ ۱۱ ۱۴ انستیتو فناوری زوریخ سوئیس ۹۲.۳ ۱۲ ۱۲ دانشگاه جان هاپکینز آمریکا ۹۱.۸ ۱۳ ۲۳ دانشگاه پکن چین ۹۱.۳ ۱۴ ۱۸ دانشگاه تورنتو کانادا ۹۰.۹ ۱۵ ۲۵ دانشگاه ملی سنگاپور سنگاپور ۹۰.۸ ۱۶ =۳۶ دانشگاه توکیو ژاپن ۹۰.۷ ۱۷ ۱۰ دانشگاه شیکاگو آمریکا ۹۰.۵ ۱۸ ۱۵ دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس آمریکا ۹۰.۲ ۱۹ ۱۳ دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا ۸۹.۹ ۲۰ ۱۶ دانشگاه UCL انگلستان ۸۹.۴ ۲۱ ۱۱ امپریال کالج لندن انگلستان ۸۸.۲ ۲۲ ۲۲ دانشگاه میشیگان آن اربور آمریکا ۸۶.۹ ۲۳ ۱۹ دانشگاه کرنل آمریکا ۸۶.۷ ۲۴ ۲۴ دانشگاه نورث وسترن آمریکا ۸۳.۶ ۲۵ ۱۷ دانشگاه کلمبیا آمریکا ۸۲.۹ ۲۶ ۲۷ مدرسه اقتصاد و علوم سیاسی لندن انگلستان ۸۲.۵ ۲۷ ۲۸ دانشگاه کارنگی ملون آمریکا ۸۱.۳ ۲۸ ۲۶ دانشگاه نیویورک آمریکا ۸۰.۶ ۲۹ ۲۹ دانشگاه واشنگتن آمریکا ۸۰.۵ =۳۰ ۳۳ دانشگاه کالیفرنیا سن دیه گو آمریکا ۸۰.۴ =۳۰ =۲۰ دانشگاه دوک آمریکا ۸۰.۴ ۳۲ =۵۴ دانشگاه کیوتو ژاپن ۷۹.۹ ۳۳ ۴۸ دانشگاه ایلینویز آمریکا ۷۹.۱ ۳۴ ۳۲ دانشگاه LMU مونیخ آلمان ۷۸.۷ ۳۵ ۳۸ انستیتو فناوری جورجیا آمریکا ۷۶.۸ ۳۶ ۳۱ دانشگاه ملبورن استرالیا ۷۶.۳ ۳۷ ۳۴ دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا ۷۵.۱ ۳۸ ۴۴ دانشگاه آستین تگزاس آمریکا ۷۴.۸ ۳۹ ۳۰ دانشگاه ادینبورگ انگلستان ۷۴.۷ ۴۰ ۴۵ دانشگاه KU Leuven بلژیک ۷۴.۴ ۴۱ ۶۰ دانشگاه ملی سئول کره جنوبی ۷۳.۸ ۴۲ ۴۱ دانشگاه فناوری مونیخ آلمان ۷۳.۶ ۴۳ ۴۰ دانشگاه مک گیل کانادا ۷۳.۴ ۴۴ ۳۹ دانشگاه هنگ کنگ هنگ کنگ ۷۳.۳ ۴۵ ۴۶ دانشگاه تحقیقات پاریس PSL فرانسه ۷۳.۰ ۴۶ ۳۵ کینگزکالج لندن انگلستان ۷۲.۴ ۴۷ =۳۶ انستیتو کارولینسکا سوئد ۷۲.۲ ۴۸ ۴۷ دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور ۷۱.۹ ۴۹ =۷۸ دانشگاه فناوری دلفت هلند ۷۱.۶ ۵۰ ۴۹ دانشگاه ویسکانسین مادیسون آمریکا ۷۱.۴

کد خبر 5037088

منبع: مهر

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها رتبه بندی تایمز ویروس کرونا دانشگاههای خارجی تحقیقات علمی کنکور 99 انتخاب رشته سازمان سنجش وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی چهل سالگی دفاع مقدس ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشجویان دانشگاه ها پذیرش دانشجو مصاحبه دکتری انستیتو فناوری تحقیقات کرونا ویروس کرونا ۹ دانشگاه ۸ دانشگاه رتبه بندی آمریکا ۸۰ ۲ دانشگاه ۳ دانشگاه ۶ دانشگاه ۱ دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۷۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کاربران برتر طرفداری در فروردین 1403

طرفداری | در ابتدای سال گذشته بود که به معرفی طرح کاربران برتر ماه طرفداری پرداختیم. همینطور طی ماه‌های اخیر، سعی کردیم تمرکز را بیشتر روی صفحه‌ی مخصوص بخش کاربران بگذاریم که به شکلی زیباتر پذیرای مطالب شماست و قادر به دیدن بهترین مطالب هفته در اسلاید آن هستید. همینطور از ابتدای سال کانالی در تلگرام به اسم «ستون کاربران طرفداری» ایجاد کردیم تا مطالب برگزیده شما را آنجا به اشتراک بگذاریم. با فالو کردن این کانال به بیشتر دیده شدن مطالب دوستانتان کمک خواهید کرد. 

طی ماه‌های گذشته (به جز بهمن ماه) کاربران متفاوتی را به عنوان کاربران برتر ماه معرفی کردیم و هدایایی به آنها، طبق انتخاب خودشان تقدیم شد. این ماه نیز با حضور یک اسپانسر جدید، دو برنده در بخش‌های ورزشی و غیرورزشی خواهیم داشت. 

پیش از معرفی برنده‌ها و آشنایی با مطالب آنها، خوب است اسپانسر این برنامه یعنی گیگز هاب را معرفی کنیم که قبول زحمت کرده تا یک هودی و یک ماگ به انتخاب دو کاربر برگزیده ماه، به آدرس آنها ارسال کند: 

گیکز هاب به یه پاتوق برای طرفدارهای انیمه و بازی تبدیل شده. تو این فروشگاه حس و حال خوب دنیای انیمه و بازی و فیلم و سریال رو به مشتری‌هامون منتقل می‌کنیم.

 

 

نفرات برتر دو ماه بهمن و اسفند  
نویسنده برتر - ورزشی 

نویسنده برتر - غیرورزشی 

با بررسی‌هایی که صورت گرفت، حمید و بدون نام (Mester HD سابق) به عنوان بهترین نویسنده‌های بخش‌های ورزشی و غیرورزشی انتخاب شدند که جوایزشان را انتخاب خواهند کرد. چیزی که در ادامه می‌آید، مطالب ایشان در ماه اخیر است:

حمید . من فقط کیمیش هستم این بار... ؛ مردانی در تاریخ بایرلورکوزن که جایشان در جشن قهرمانی با لباس باشگاه خالیست نیم قرن در برابر دیوار زرد؛ وستفالن اشتادیون، 50 ساله شد مصاحبه‌ی نوروزی با نویسندگان سایت طرفداری، قسمت اول امیرحسین صدر فرانسه- آلمان؛ صلح پس از جنگ، نگاهی به تاریخچه‌ی رقابت‌های فوتبالی آلمان و فرانسه فولکلور های فولکروگ

میراث دریانوردان از لندن؛ یا بایرن مونیخ در خانه به چه چیز برای حذف آرسنال نیاز دارد؟

Mester HD دانلود سریال جدید Ripley | تداعی بخش فیلم های سیاه و سفیدِ کلاسیک آرشیو فیلم و سریال های خارجی و ایرانی دانلود فیلم سینمایی و جدید Civil War دانلود سریال Fallout 2024  دانلود فیلم سینمایی Train to Busan دانلود مستند جدید تیم منچسترسیتی محصول سال 2024 دانلود سریال 3 Body Problem انیمیشن جدید گارفیلد 2024 برخی از مطالب برتر کاربری فروردین (بدون ترتیب) ثناء ولی‌نژاد موسیو رایکوف، معمار فوتبال مدرن ایران و تاج ماهان آزاد جادوی فوتبال؛ در ستایش تقابل منچستریونایتد - لیورپول Leicester city_fan???? مسابقه بهترین سلسله ی ایران مرحله ی حذفی:سلجوقیان، صفویان کوروش کبیر؛ پدر ایران و ایرانیان مسابقه بهترین سلسله ی ایران مرحله ی حذفی:هخامنشیان، اشکانیان مسابقه بهترین سلسله ی ایران گروه ۳:زندیان، اشکانیان، ماد، ساسانیان مسابقه بهترین سلسله ی ایران گروه ۴:سلجوقیان، افشاریان، پهلوی، قاجار یعقوب لیث صفاری؛ قهرمانی از دیار سیستان خشایارشا؛ شاهنشاهی که ترس در دل آتنی ها می انداخت ستارخان؛ فرمانده شجاعی همچو کابوس برای روس ها امیر اسماعیل سامانی؛ پرچمدار شاهان ایران_اسلامی مولوی؛ معنویت عشق را با وی به دست آور سنجرخان؛ کردی که کرامتی وصف ناپذیر در نزد ایران دارد مسابقه بهترین سلسله ی ایران گروه ۱:هخامنشیان، صفاریان، صفویان، غزنویان مسابقه بهترین سلسله ی ایران گروه ۲:خوارزمشاهیان، آل بویه، تیموریان، سامانیان مصطفی پرتو بهترین فیلم‌های بازیگران هری پاتر خارج از جهان جادوگری عکاسخانه؛ ساخت نمای زیبا برای شهر توسط هوش مصنوعی هاستا لا ویستا بیبی؛ مروری بر بهترین دیالوگ‌های تاریخ هری پاتر؛ لحظاتی که هواداران را میخکوب کرد ژاپن؛ جزیره‌ای برای ملاقات سنت با مدرنیته پاریس در سینما؛ بهترین فیلم‌هایی که در پاریس ساخته شدند احترام به محیط زیست به روایت استودیو جبیلی  بهترین فیلم‌های 1924؛ سینما صد سال پیش چگونه بود؟ عکاسخانه؛ وقتی هوش مصنوعی با هوش غیر معمولی ترکیب شود عرفان رمضانپور زمان بایرلورکوزن است امیرعلی  سفر در امتداد مسیر خوشبختی، مروری به عملکرد بولونیا در فصل ۲۴-۲۰۲۳ گرگ بالان دیده، فرمول احیای جالوروسی در دستان ده روسی خط و نشانی برای یورو... در جستجوی خوشبختی با آموریم، بررسی عملکرد اسپورتینگ در فصل جاری ???????????????????????????????? ???? ???????????? نابغه‌ای در دوره رنسانس؛ مروری بر بهترین آثار داوینچی نقاش و نابغه ایتالیایی​​​​ از نشان فروهر تا همای سعادت و سیمرغ؛ مرور برخی از نمادهای تاریخی ایران فرمانروای آسمان؛ برسی جنگنده آمریکایی لاکهید مارتین اف-۲۲ رپتور نگاهی به سلسله صفوی؛ برسی کامل ویژگی ها و تاریخچه پادشاهی صفویه حقایقی در مورد کشورها قسمت ۱۷: مصر علی صادقی لیورپول، بایرن مونیخ یا رئال مادرید؟ Nothing to say ‍‍ کامل ترین بازیکن عنصر هجومی تاریخ فوتبال؟ ۱۰ بازیکن برتر هر پست بر اساس عملکردی که در قرن ۲۱ داشته اند امیرحسین صفاری معرفی سریال The Simpsons + لینک دانلود معرفی سریال The Queen’s Gambit + لینک دانلود معرفی مجموعه کامل انیمیشن Kung Fu Panda با کیفیت عالی + لینک دانلود معرفی سریال Better Call Saul + لینک دانلود معرفی سریال Dark + لینک دانلود معرفی سریال After Life + لینک دانلود معرفی سریال Family Guy + لینک دانلود معرفی سریال The Assassins (Hashashin) + لینک دانلود لیست فیلم های معرفی شده خارجی + لینک دانلود معرفی سه گانه فیلم Batman + لینک دانلود Amir Mohammad ‎Mc معرفی برترین بازی های انحصاری Ps4 ۵ شانس برتر توپ طلا در سال ۲۰۲۴ بهزاد رحیمی سریزدی لیورپول و اسکوادی که آماده‌ی ژابی آلونسو نیست! DR AMIR ‌ بهترین آندرریتد ترین و اورریتدترین بازیکن هر پست 20 اوج برتر تاریخ فوتبال بهترین بازیکن های تاریخ در هر پست امیر ارسلان رضایی آشنایی با اولین سیاهپوست تاریخ تیم ملی فوتبال ایران 24 فیلم برتر در خصوص جنگ ایران و عراق + لینک دانلود 10 فیلم برتر تاریخ در خصوص جنگ جهانی دوم + لینک دانلود تیم منتخب بزرگترین خائنین تاریخ فوتبال Vito Gunner پر افتخار ترین بازیکنان تاریخ فوتبال قدیمی‌ ترین باشگاه‌های فوتبال انگلیس Mr. Brexit آنالیز/ دفاع تیمی خوب توپچی ها

معرفی کاربران برتر طرفداری در اسفند 1402

معرفی کاربران برتر طرفداری در دی ماه 1402

معرفی کاربران برتر طرفداری در آذر 1402

معرفی کاربران برتر طرفداری در آبان 1402

معرفی کاربران برتر طرفداری در مهرماه 1402

معرفی کاربران برتر طرفداری در شهریور 1402

معرفی کاربران برتر طرفداری در مرداد 1402

معرفی کاربران برتر طرفداری در تیرماه 1402

از دست ندهید ????????????????????????

چرا دیوید تیلور باخت؟  خداحافظی دیوید تیلور از کشتی و ورود به MMA پیش‌بینی سیمپسون‌ها؛ رونالدو در فینال جام جهانی 2026 فان؛ اگر شغل نیکولا جکسون رانندگی بود!

دیگر خبرها

  • ۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ۲ مازندرانی رتبه‌های برتر اتوموبیلرانی کشور را تصاحب کردند
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • ۲ استان فارسی در جمع دانشجویان نمونه کشوری
  • معرفی ۵۰ رقم گندم در موسسه تحقیقات کشاورزی دیم
  • معرفی کاربران برتر طرفداری در فروردین 1403