Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@02:03:45 GMT

ترفند کرونا برای کشتن جوانان!

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۹۰۴۹۳

ترفند کرونا برای کشتن جوانان!

دو پدیده نادر در ابتلا به ویروس کرونا دانشمندان را به انجام پژوهشی عمیق واداشته که می‌تواند در تشخیص راه‌های مقابله با این ویروس سهیم باشد.

پدیده اول این بود که دو برادر در هلند پس از ابتلای شدید به کرونا به یک بیمارستان مراجعه کردند که پزشکان از وضعیت وخیم جسمانی آن‌ها بسیار متحیر شدند.

به گفته پزشکان این دو برادر ۲۹ و ۳۱ ساله در مراحل اولیه بیماری مشکلی جدی نداشتند و حالشان بسیار خوب بود، اما پس از چند روز حالشان به شدت وخیم شد و دیگر نتوانستند نفس بکشند که یک نفر از آن دو جان باخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پس از گذشت دو هفته دو برادر جوان دیگر به همین بیمارستان در هلند مراجعه کردند که حال آن‌ها مانند مورد قبلی وخیم شده بود؛ این دو مورد از ابتلای جوانان تعجب شدید پزشکان را برانگیخت و موجب شد تا آن‌ها متخصصان علم وراثت را برای انجام تحقیق درباره این موضوع فرابخوانند.

براساس گزارش بلومبرگ دانشمندان علم وراثت دریافتند که بخش مشترک موجود در هر دو مورد کمبود ماده اینترفرون بوده است. این ماده به تنظیم توانایی بدن در دفاع از خود مقابل عوامل بیماری‌های ویروسی کمک می‌کند.

دو پژوهش مستقل که در یک مجله علمی منتشر شد تاکید می‌کنند که کمبود میزان مورد نیاز اینترفرون عامل مهم و خطرناکی در سرایت ویروس کرونا به شمار می‌رود.

شین کروتی پژوهشگر مرکز پژوهش‌های بیماری‌های مسری در کالیفرنیا می‌گوید: آنگونه که به نظر می‌رسد ویروس کرونا ترفندی دارد که می‌تواند با استفاده از آن مانع از واکنش اولیه سیستم دفاعی بدن به ویژه مانع از واکنش ماده اینترفرون در مقابل خود برای مدت طولانی شود.

این تحول در مطالعات مربوط به ویروس کرونا موجب شده است تا پرشکان درمان بیماری کرونا را بر پایه اینترفرون که پروتئینی کوچک با انواع مختلف است متمرکز کنند. این ماده توسط لنفوسیت‌های فعال T  در بدن تولید می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری های ویروسی سبک زندگی پارسی خبر ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ آنچه در قبال شیوع ویروس کرونا شاهد بودیم، هشداری بود که یک پاندمی چگونه می تواند جغرافیای انسانی و زیستی را پشت سر گذاشته و به بدن همه انسانها در تمامی نقاط دنیا رسوخ کند! در این میان باید به هشدارهای ناظر بر وقوع پاندمی های جدید توجه کرد، حتی اگر این فراگیری شدت و حدت کمتری نسبت به کوید-19 داشته باشد. 

دانشمندان هشدار دادند «آنفلوانزا» عامل بیماری‌زایی است که به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد.به نوشته وبسایت گاردین،‌ یک نظرسنجی بین‌المللی که قرار است آخر هفته آینده منتشر شود، نشان می‌دهد ۵۷ درصد از متخصصان احتمال می‌دهند یک سویه از ویروس آنفلوانزا علت شیوع بعدی بیماری‌های عفونی مرگبار در سطح جهان خواهد بود.جان سلمانتون گارسیا از دانشگاه کلن که این مطالعه را انجام داده است، تاکید کرد:‌ «این باور که آنفلوانزا بزرگترین تهدید همه‌گیری در سطح جهان است بر اساس تحقیقات طولانی‌مدتی به دست آمده که نشان می‌دهد این ویروس به طور مداوم در حال تکامل و جهش است.»

آنچه ماجرا را جدی تر می سازد، معطوف به تکامل و جهش ویروس آنفلانزاست. اگرچه هربار تلاش می‌شود با سویه‌های مختلف آنفلوانزا به اندازه کافی مقابله شود و آنها فعلا در حد خطرناک ارزیابی نمی‌شوند،‌ این موضوع لزوما برای همیشه صادق نخواهد بود.»

بنا بر اطلاعات منتشرشده از این پژوهش،‌ ۲۱ درصد از کارشناسانی که در این مطالعه شرکت کردند،‌ اعتقاد دارند که محتمل‌ترین عامل بعدی همه‌گیری، پس از آنفولانزا، احتمالا ویروسی است به نام بیماری ایکس X که هنوز برای علم ناشناخته است. آنها درباره بیماری ایکس بر این باورند که همه‌گیری بعدی ممکن است از سوی میکروارگانیسمی که هنوز شناسایی نشده است ایجاد شود درست همانطور که ویروس عامل کووید-۱۹ پیدا شد و در سال ۲۰۱۹ همه‌گیری جهانی را شکل داد. در واقع، برخی از دانشمندان هنوز بر این باورند که سارس کوو-۲ Sars-CoV-2 (عامل کووید – ۱۹) همچنان یک تهدید محسوب می‌شود به طوری که ۱۵ درصد از دانشمندان این مطالعه، آن را محتمل‌ترین علت همه‌گیری در آینده نزدیک ارزیابی می‌کنند.وجه مشترک این تحقیق این است که آنفلوانزا تهدید شماره یک از نظر احتمال همه‌گیری از سوی بیشتر دانشمندان جهان معرفی می‌شود.

این نتایج در حالی ارائه خواهد شد که هفته گذشته نیز سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع آنفلوانزای پرندگان ( سویه اچ۵ان۱ H5N1) که باعث میلیون‌ها مورد ابتلا در سراسر جهان شده است، ابراز نگرانی کرد. شیوع این بیماری در سال ۲۰۲۰ آغاز و تاکنون منجر به مرگ یا تلف شدن ده‌ها میلیون طیور و نابودی میلیون‌ها پرنده وحشی شده است.این ویروس به تازگی به گونه‌های پستانداران نیز گسترش یافته است به طوری که گزارش شده گاوهای اهلی در ۱۲ ایالت آمریکا آلوده شده‌اند و نگرانی‌ها در مورد خطرات این بیماری برای انسان بیش از پیش افزایش یافته است.این موارد مطالعاتی، هشدارهایی هستند که تصور نکنیم دوران شیوع پاندمی های فراگیر و خطرناک به پایان رسیده و پیش بینی ها و اقدامات لازم را در این خصوص صورت دهیم. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد