Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه اسکای نیوز عربی، این سه کشور، دو طرف درگیر در مناقشه قره باغ را به مذاکرات بدون پیش شرط فراخواندند.

پیش از این، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه و «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه در گفت و گویی تلفنی در خصوص مناقشه مسلحانه طرف های درگیر در قره باغ تبادل نظر کرده و دو طرف بر حل و فصل این مناقشه از راه های سیاسی-دیپلماتیک تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین روز پنجشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: گفت و گوی تلفنی پوتین و مکرون به ابتکار طرف فرانسوی صورت گرفت و در آن دو طرف درخصوص تشدید اوضاع در منطقه  قره باغ تبادل نظر کردند.

روسای جمهوری روسیه و فرانسه از ادامه اقدامات نظامی گسترده در قره باغ ابراز نگرانی کرده و از طرف های درگیر مناقشه خواستند تا آتش بس فوری و کامل برقرار کرده و برای رفع تنش ها در این منطقه تلاش کنند.

دو طرف تاکید کردند که حل و فصل مناقشه قره باغ صرفا از راههای سیاسی-دیپلماتیک ممکن است.

پوتین و مکرون در این گفتگو رجوع به ساختار گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا را بهترین راه حل مناقشه قره باغ دانستند.

دو طرف خواستار صدور بیانیه ای ازسوی سران گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا شامل روسیه، فرانسه و آمریکا برای توقف اقدامات خصمانه در قره باغ و ازسرگیری فوری روند مذاکرات شدند.

بامداد یکشنبه ششم مهرماه جاری درگیری میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مرزهای مشترک دو کشور از سر گرفته شد و  وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه ای، نیروهای ارمنستان را آغاز کننده عملیات و نخست وزیر ارمنستان نیز جمهوری آذربایجان را آغازکننده حمله دانست.
پس از درگیری‌های نظامی چند روزه ماه جولای (اواسط تیرماه) بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان که منجر به تلفات جانی نزد هر دو طرف شد، جنگ لفظی و برخی تحرکات دیپلماتیک به تنش در منطقه قفقاز دامن زد و بروز برخورد نظامی میان این دو کشور را قابل پیش‌بینی کرده بود. دو کشور چندین دهه برسر مالکیت منطقه قره‌باغ با یکدیگر اختلاف دارند.

در سال ۱۹۹۴ میلادی، به دنبال درگیری های چهارساله نظامی دو کشور، برخی دولت های اروپایی و منطقه برای پایان دادن به منازعات ارضی میان باکو و ایروان وارد عمل شدند و سرانجام با میانجیگری گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا، آتش‌بس میان طرفین مناقشه برقرار شد، اما تلاش‌های بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز این مناقشه تا به امروز نتیجه‌ای نداشته است.

این خبر تکمیل می‌شود

https://twitter.com/SkyNewsArabia_B/status/۱۳۱۱۶۳۷۷۶۹۰۹۸۳۴۲۴۰۰

برچسب‌ها مسکو فرانسه واشنگتن جمهوری آذربایجان پاریس ارمنستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسکو فرانسه واشنگتن جمهوری آذربایجان پاریس ارمنستان مسکو فرانسه واشنگتن جمهوری آذربایجان پاریس ارمنستان اخبار کنکور جمهوری آذربایجان دو کشور قره باغ دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۰۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین و اندونزی خواستار آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره انگلیسی، وزرای خارجه چین و اندونزی در نشست مطبوعاتی مشترک در جاکارتا خواستار توقف جنگ و برقراری آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شدند.

وانگ یی، وزیر امور خارجه چین خواستار اجرای قطعنامه آتش بس شورای امنیت سازمان ملل شد و از آمریکا به دلیل پیشنهاد غیرالزام آور بودن این قطعنامه انتقاد کرد.

وزیر خارجه دراین‌باره گفت: «از نظر ایالات متحده به نظر می‌رسد قوانین بین‌المللی ابزاری است که می‌تواند هر زمان مفید باشد و در صورت عدم تمایل به استفاده از آن کنار گذاشته شود.»

رتنو مارسودی، وزیر امور خارجه اندونزی نیز گفت که امیدوار است چین از نفوذ خود برای جلوگیری از تشدید تنش استفاده کند.

کد خبر 6081691

دیگر خبرها

  • ارمنستان ۴ روستا را به جمهوری آذربایجان بازگرداند
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسکو
  • ارمنستان ۴ روستای منطقه «قزاق» را به آذربایجان واگذار کرد
  • باج جدید پاشینیان به علی‌اف: ۴ روستای منطقه «قزاق» به آذربایجان واگذار شد
  • پاریس خواستار خویشتن‌داری کشور‌ها در غرب آسیا شد
  • این کشور در شورای امنیت خواستار فوری تحریم اسرائیل شد
  • چین و اندونزی خواستار آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شدند
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • تاکید روسیه بر لزوم خویشتن‌داری طرفین در منطقه
  • فرانسه سفیر خود را از جمهوری آذربایجان فراخواند