Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاوه زرگران رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه اساسا کره کالایی وارداتی بوده است، گفت: در سال‌های گذشته کره مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شد و هم اکنون نیز برخی از نیاز بازار توسط کره‌های وارداتی سال ۹۷ تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته زرگران آخرین محموله وارداتی کره، ۴۵ هزار تن بوده است.

او با بیان اینکه مصرف روزانه کشور ۱۰۰ تن کره است، ادامه داد: اکنون که به پایان ذخایر وارداتی کره نزدیک شده‌ایم، مسلما این نیاز یا باید از طریق واردات و یا از طریق تولید داخلی تامین شود و با توجه به اینکه حجم شیر خام تولیدی کشور مورد توجه است، تولید داخلی می‌تواند جایگزین کره وارداتی شود.

زرگران افزود: با توجه به اینکه نهاده‌های دامی از یارانه دولتی استفاده می‌کنند، بنابراین قیمت تمام شده کره داخلی ارزان‌تر تمام خواهد شد چرا که کره وارداتی با احتساب ارز نیمایی بسیار بیشتر از کره داخلی با قیمت کیلویی ۸۰ هزار تومان است.

بیشتر بخوانید

کره داخلی ارزانتر از کره وارداتی؛ ۳۰ درصد ظرفیت صنایع دامپروری خالی است

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: در حال حاضر کارخانه‌های صنایع لبنی واحد‌های خود را تجهیز و پیش‌تر هم مواد مورد نیاز برای تجهیز خطوط خود را  وارد کرده‌اند، پس اکنون بهترین فرصت برای افزایش ضریب خوداتکایی کشور است؛ چرا که تولید داخلی این محصول مقرون به صرفه خواهد بود.

او اذعان کرد: اکنون که موجودی کره رو به اتمام است این بازار است که قیمت این محصول را تعیین می‌کند و اگر مجددا از طریق ارز نیمایی این کالا وارد کشور شود، قیمت آن دو برابر قیمت تولید داخل خواهد بود، در نتیجه مقرون به صرفه است که به صنعت داخلی اتکا و از آن استفاده کنیم.

زرگران ادامه داد: تجهیزات لازم در یک سال و نیم گذشته وارد کشور شده‌اند و ظرفیت کامل زمانی تامین می‌شود که بتوان ۱۰۰ تن مصرف روزانه کشور را تامین کرد. هم اکنون واحد‌های متعددی قصد دارند مصرف داخلی را تامین کنند البته این امر تنها به شرطی محقق می‌شود که اجازه خروج چربی شیر از کشور وجود نداشته باشد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران در پایان بیان کرد: در گام نخست وزارت صنعت، معدن و تجارت باید به نحوی برنامه ریزی کند تا مازاد خامه و چربی شیر تولید داخل به خارج صادر نشود و سپس با اقدامات خود از صنعت داخلی حمایت کند تا بازار به تعادل برسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید کره کره ملی واردات کره قیمت کره تولید داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۰۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور/ خرید بدون تغییر قیمت از داروخانه‌ها

دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و به ایسنا گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • تامین به موقع و درست ارز توسط بانک مرکزی
  • پتانسیل صادرات بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد
  • خروج بازار برنج از رکود، با خرید توافقی
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور/ خرید بدون تغییر قیمت از داروخانه‌ها
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور / قیمت‌ها افزایش یافت؟
  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور
  • کدام رویه وارداتی به نرخ ارز غیر رسمی مشروعیت می دهد؟