Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-03-28@21:45:54 GMT

اقتصاد آمریکا به رکود می رود

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۹۰۷۲۹

اگر کنگره نتواند اقدامات تشویقی را به تصویب برساند یا ویروس کرونا بیشتر شیوع کند، اقتصاد آمریکا به رکود می رود. ناطقان: به نقل از راشاتودی، بر اساس اعلام وزارت بازرگانی آمریکا تولید ناخالص داخلی در آمریکا در سه ماهه گذشته افت 31.4 درصدی داشت و بیشترین افت را از زمانی که دولت از سال 1947 شروع به ثبت رشد اقتصادی کرده رکورد زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، بدترین سه ماهه اقتصادی آمریکا در سال 1958 بود که تولید ناخالص داخلی کشور 10 درصد نسبت به پایه سال کاهش داشت.

آمارهای جدید نشان می‌دهد که در حال حاضر بیشترین کاهش رشد اقتصادی را با 31.7 درصد در سه ماهه اخیر تجربه کرده است.

بر اساس تحلیل‌های اقتصادی اداره کار آمریکا، کاهش رشد اقتصادی در سه ماهه دوم مربوط به شیوع بیماری کووید 19 است که به شهروندان آمریکایی اعلام شد در خانه بمانند و البته در ماه می و ژوئن بخشی از این محدودیت‌های قرنطینه و کسب و کار در بخشی از مناطق این کشور برداشته شد و پرداخت‌های مالی کرونایی بین خانوارها و مشاغل در این کشور توزیع شد.

بر اساس این گزارش اقتصاد آمریکا در سه ماهه نخست 5 درصد افت داشت که نشانه‌ای بر پایان توسعه 11 ساله اقتصاد این کشور بود که بیشترین دوره طولانی در تاریخ این کشور محسوب می‌شد.

اقتصاددانان انتظار دارند که  رشد اندک اقتصادی را در سه ماهه پایانی امسال در آمریکا شاهد باشند که در محدوده 4 درصد خواهد بود.

اما در صورتی که کنگره نتواند اقدامات تشویقی را به تصویب برساند یا ویروس کرونا دوباره شیوع پیدا کند، اقتصاد آمریکا دوباره به حالت رکود برخواهد گشت. منبع: فارس برچسب ها: اقتصاد ، آمریکا ، رکود

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اقتصاد آمریکا رکود اقتصاد آمریکا سه ماهه بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۰۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات آمریکا موجب رای متفاوت این کشور به قطعنامه شد/ آتش بس فوری در غزه انجام نخواهد شد

کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه آتش بس فوری در غزه به سرعت از جانب رژیم صهیونیستی انجام نخواهد شد، گفت: یکی از دلایل تفاوت رأی آمریکا با دفعات گذشته موضوع انتخابات پیش روی این کشور است.

سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به تصویب قطعنامه آتش بس فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد اظهار کرد: پس از گذشت شش ماه از جنایات مستمر رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و به ویژه مردم غزه، سرانجام با تلاش اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای مبنی بر آتش بس فوری و تبادل اسرا به تصویب رسید که علی‌رغم سه مورد قبلی آمریکایی‌ها این قطعنامه را وتو نکردند و به آن رأی ممتنع دادند.

وی افزود: البته باید توجه داشت که آمریکایی‌ها در رابطه با الزام‌آور بودن این قطعنامه نیز شک و شبهاتی را ایجاد کردند و فقط بر اساس فشار افکار عمومی جهان در ارتباط با این قطعنامه به آن رأی ممتنع دادند.

اجرایی شدن قطعنامه آتش بس فوری در غزه با چالش روبرو خواهد شد

کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر اینکه موضوع آتش بس دائمی یکی از موضوعاتی بود که مقاومت فلسطین به دنبال آن بود و متأسفانه در این قطعنامه به آن اشاره‌ای نشده است، ابراز کرد: بر همین اساس اجرایی شدن این قطعنامه تا حدودی زیادی با اما و اگر و چالش‌هایی روبرو خواهد شد.

وی این اقدام شورای امنیت سازمان ملل متحد را یک گام به جلو تلقی کرد و گفت: با این حال امکان اجرایی شدن قطعنامه آتش بس فوری در غزه از جانب رژیم صهیونیستی به سرعت انجام نخواهد شد چرا که در واکنش‌های اولیه تمام مقامات این رژیم نسبت به این قطعنامه واکنش منفی نشان دادند و حتی بعضی از مقامات این رژیم مانند وزیر جنگ اعلام کرد که به عملیات خود ادامه خواهند داد و به قطعنامه تن نخواهند داد.

صدرالحسینی اذعان کرد: به هر روی می‌توان گفت شورای امنیت سازمان ملل متحد بر اساس نگاه واقع‌بینانه به جنایات رژیم صهیونیستی قطعنامه آتش بس فوری را صادر کرده اما اعتماد و اطمینان قابل توجهی برای اجرایی شدن آن مانند قطعنامه‌های گذشته که به نفع مردم فلسطین بود، وجود ندارد.

تفاوت رأی آمریکا ناشی از انتخابات پیش رو در این کشور است

وی با اشاره به اختلافات تاکتیکی و جزئی بین نتانیاهو و مقامات امریکایی و شخص بایدن که در طول ماه‌های اخیر به وجود آمد است، گفت: با این وجود هیچ اختلاف راهبردی بین این آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود ندارد و بر همین اساس می‌توان گفت مسئله وتو نکردن قطعنامه آتش بس فوری توسط آمریکا نمی‌تواند به شکاف‌های سطحی بین رژیم و آمریکا دامن بزند.

کارشناس مسائل غرب آسیا خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد دولت دموکرات حاکم بر آمریکا در این شرایط به فکر آینده خود در انتخابات ایالات متحده نیز می‌باشد که شاید یکی از دلایل تفاوت رأی آمریکا با دفعات گذشته همین موضوع انتخابات و وضعیت نظرسنجی‌هایی است که در این ایام انجام می‌شود.

کد خبر 739386

دیگر خبرها

  • کارشناس بازار سرمایه: ایرانیان خارج از کشور ۱۷۰۰ میلیارد دلار سرمایه دارند
  • مرکز ملی آمار انگلیس از رکود اقتصادی این کشور خبر داد
  • گیر و گور اقتصاد ایران چیست؟
  • پیدا و پنهان اقتصاد در سالی که گذشت!
  • بر اساس سند تحول امور به مردم واگذار می شود
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند
  • انتخابات آمریکا موجب رای متفاوت این کشور به قطعنامه شد/ آتش بس فوری در غزه انجام نخواهد شد
  • یک دهه تورم اقتصادی و رکود فکری در گیشه
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن به دنبال رکود اقتصادی در ایران است
  • تلخ و شیرین اقتصاد در ۱۴۰۲