Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@10:37:32 GMT

بزرگترین چالش شهرستان اردکان، آب است

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۹۰۷۴۷

بزرگترین چالش شهرستان اردکان، آب است

ایسنا/یزد فرماندار اردکان کمبود آب را بزرگ‌ترین چالش‌های شهرستان اردکان معرفی کرد.

«بهروز شهابی زاد» روز گذشته در جمع خبرنگاران استان با بیان این که شهرستان اردکان یک شهر صنعتی و در حال توسعه است، گفت: نیاز امروز کشور و استان یزد، اشتغال و کار است و با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، اقتصاد، تولید و اشتغال نیاز کشور و جوانان است و برای رسیدن به خودکفایی باید تولید و صنعت را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که رسیدن به خودکفایی یعنی ایجاد اشتغال و صنعت برای رسیدن به تولید، عنوان کرد: وجود صنایع بزرگ در یک شهرستان نیازمند نیروی متخصص است و در شهرستان اردکان عمدتاً کار مردم، کشاورزی و دامپروری بوده اما با توجه به وجود آمدن صنایع کوچک و بزرگ، نیروی متخصص و زیردست نیازمند بود که باید از استان‌های دیگر این نیاز تامین می‌شد لذا در این رابطه ۱۸ هزار نیروی کار وارد صنعت شهرستان شدند و امروز با افتخار می‌توان گفت نیروهای متخصص و پرورش یافته در صنایع  این شهرستان می‌توانند نیازهای دیگر استان‌های کشور را برآورده کنند.

شهابی زاد  بزرگترین چالش شهرستان اردکان را  کمبود آب و مشکلات ناشی از آن نام برد و بیان کرد: مشکل کمبود آب، بزرگترین چالش پیش روی این شهر صنعتی است که ما را با مشکلاتی روبرو کرده است و برای یک شهر صنعتی این موضوع بزرگترین چالش و دغدغه است.

وی در ادامه گفت: نبود منبع مناسب آب در منطقه اردکان یکی از مشکلات حوزه آب شهرستان است به طوری که از مقدار تقریبی 400 لیتر آب مصرفی شهرستان، تنها ۱۷۰ لیتر در دسترس این شهرستان قرار دارد و به اجبار از آب‌ چاه‌های شهرستان تامین می‌شود که هرچند از لحاظ بهداشتی مناسب است ولی طعم و مزه آن به ذائقه مردم خوشایند نیست.

مهاجرپذیری یکی دیگر از مسائلی بود که شهابی زاد در جمع خبرنگاران مطرح و اظهار کرد: افزایش رشد جمعیت در شهرستان اردکان از سال ۸۵ تا ۹۵ حدود 1.6 برابر جمعیت کشوری بوده که این رشد جمعیت بسیار بالا و ناگهانی بوده و تنها از طریق مهاجرت روی داده و این در حالیست که زیرساخت‌های موجود جوابگوی مهاجرین و مردم شهرستان نیست و از طرفی تداخل فرهنگ‌ها و رفتارها مشکلاتی را به وجود آورده که امیدواریم با برگزاری کلاس‌های آموزشی و فرهنگ‌سازی مناسب به نقطه تعادل برسیم.

وی تأکید کرد: مهاجرین در این شهرستان مانند مردم بومی از حق مساوی برخوردار هستند و شهرستان اردکان با 1200 دانش اموز مهاجر، امکانات آموزشی مناسب و یکسانی را برای آنها فراهم کرده که امیدواریم با کمک دولت و مسئولان، مردم‌داری، ساختارها و ظرفیت‌ها شهرستان را به منظور رفع مشکلات اجتماعی ارتقا دهیم.

فرماندار اردکان در پایان عنوان کرد: با  توسعه صنعت مخالف نیستیم اما باید توسعه صنعت در مکان‌های انجام گیرد که کمترین آسیب به محیط زیست وارد شود و سرمایه‌گذاران و صاحبان صنایع باید به تعهدات خود عمل کنند تا مشکلات زیست محیطی باعث ضرر به افراد و محیط زیست نشود ولی امروز به عنوان یک فرماندار از تعهدات برخی از صنایع راضی نیستم که امیدوارم برخی از صنایع با پایبندی به تعهدات  خود به محیط زیست در کنار توسعه صنعتی با کمترین آسیب فعالیت کنند.

وی با اشاره به این که کارخانه شیشه اردکان تاکنون هیچ مشکی در رابطه با ایجاد سرطان  نداشته است، ابراز کرد: از هیچ منبع رسمی تاکنون هیچ ابلاغیه‌ای مبنی بر سرطانی بودن کارخانه شیشه اردکان صادر نشده ولی اگر چنین موضوعی صحت پیدا کند و از سوی مراجع رسمی اعلام شود، ظرف ۲۴ ساعت این واحد را تعطیل خواهیم کرد.

پیشرفت امکانات در شهرستان اردکان و روستاهای دور و اطراف بعد از  انقلاب، فراهم آوردن امکانات آموزشی برای تمام دانش آموزان در دورترین روستاهای شهرستان، ایجاد صنایع بزرگ و کوچک در منطقه مناسب اقتصادی، ایجاد اشتغال و رفع موانع پیش روی جوانان، موضوعات دیگری بود که شهابی زاد به آنها پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها فرماندار اردكان کم آبی شهرستان اردکان بزرگترین چالش شهابی زاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان از برگزاری رویداد استارت‌آپی با همکاری دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد و گفت: در این رویداد از طرح راه یافته به مرحله نهایی، سه طرح برتر این رویداد شناخته شده و با دعوت از صنعتگران و سرمایه‌گذاران، زمینه تجاری‌سازی محصولات فناورانه فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول سواری با اشاره به برگزاری این رویداد در روز چهارشنبه، پنجم اردیبهشت اظهار کرد: نخستین رویداد استارت‌آپی سال ۱۴۰۳ با موضوع "مدیریت مصرف آب در واحدهای رنگرزی و تکمیل صنعت نساجی" به همت شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان و از طریق دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این رویداد از بین ۲۸ طرح در قالب طرح‌های استارت‌آپی و دانشجویی و طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان و فناور به دبیرخانه رویداد ارسال شده بود که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری به رویداد نهایی راه پیدا کردند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان ادامه داد: قرار است در این رویداد از طرح راه یافته به مرحله نهایی، سه طرح برتر این رویداد شناخته شده و با دعوت از صنعتگران و سرمایه گذاران علاقه‌مند، زمینه‌های جذب سرمایه و حمایت‌های مالی جهت تجاری‌سازی محصولات فناورانه فراهم شود.

سواری با تاکید بر اهمیت نفوذ ایده‌های نو و خلاقانه در توسعه صنایع کوچک و متوسط و تقویت روش‌های جدید و نوآورانه در آن صنایع برای ارتقا جایگاه آنها، بیان کرد: حمایت از استارت آپ‌ها و شرکت‌های کمک نوآور توسعه صنایع کوچک و متوسط به نوعی توسعه کارآفرینی به شمار می‌آید و می‌تواند نقش بسیار مهمی را در رونق و جهش تولید ایفا کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فضای رقابتی شدید، لازم است واحدهای تولیدی نسبت به به‌روزرسانی خود در شیوه‌های تولید و حرکت در مسیر توسعه پایدار اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان یکی از خلاءهای فضای نوآوری و استارت‌آپی کشور را نبود فرصت‌ها و بسترهای جذب سرمایه دانست و گفت: برگزاری چنین رویدادهایی تلاش دارد زمینه را برای شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها برای سرمایه‌پذیری و برای سرمایه‌گذاران برای بررسی شرکت‌های آماده و دارای ظرفیت سرمایه‌گذاری از سوی دیگر فراهم کند.

سواری خاطرنشان کرد: در مدت فعالیت‌های معاونت صنایع کوچک سعی بر آن بوده است موضوعات رویداد بر اساس چالش‌ها و مشکل‌های موجود در صنعت و یافتن راهکار از طریق شرکت‌های کمک نوآور تعریف و اجرا شود.

وی استان اصفهان را قطب صنعت نساجی کشور توصیف کرد و افزود: این صنعت یکی از بزرگترین صنایع پرمصرف آب است و با توجه به مشکلات آبی استان لزوم برگزاری چنین رویدادی ضروری به نظر رسید و در جلسات مشترک با استادان دانشگاه و خبرگان صنعت بر این موضوع تاکید شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با اشاره به اهمیت آب در صنعت نساجی یادآور شد: در صنعت نساجی آب نه تنها به عنوان یک ماده اولیه حیاتی برای تهیه بخار به منظور گرم کردن و یا خشک کردن به کار می‌رود بلکه بیشتر عملیات تکمیلی از قبیل شستشو، سفیدگری، رنگرزی و چاپ در محیط آبی انجام می‌شود.

سواری مدیریت صحیح و کنترل دقیق فرآیندها، باز چرخانی و تصفیه آب مصرف شده در فرایند تولید را در کاهش آلودگی و مصرف آب مؤثر دانست و گفت: نهادهای سیاست‌گذار و تسهیلگر باید با ایجاد بستر مناسب برای ارتباط هرچه نزدیک‌تر فناوران با صنایع و سرمایه‌گذاران شرایط لازم را برای گسترش فناوری و ایجاد اقتصاد مبتنی بر دانش را ایجاد کنند.

کد خبر 746975

دیگر خبرها

  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • تداوم امدادرسانی هلال احمر یزد در سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی هلال احمر یزد در سیل و آبگرفتگی
  • سیل و آب گرفتگی در برخی نقاط استان یزد + فیلم
  • بزرگترین گردهمایی صنایع خلاق ایران در رویداد مانوین
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • زنجان؛ میزبان بزرگترین رویداد صنعت برق کشور