Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رضا شاملو ظهر آدینه در نشست بررسی و رفع مشکلات روستای حسین آباد کالپوش شهرستان میامی با بیان اینکه سال گذشته ٢٨ استان در کشور تحت تأثیر بارندگی‌ها و سیلاب قرار گرفت، ابراز داشت: حدود ١۶٠ هزار واحد مسکونی نیز دچار آسیب کلی و جزئی شدند.

او ضمن بیان اینکه هشت هزار روستای کشور تحت تأثیر بارندگی‌ها دچار آسیب شدند، افزود: حدود یک هزار میلیارد تومان برای تأسیسات زیر بنایی آسیب‌دیده شهرها و روستاها در نظر گرفته‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محدودیت در منابع اعتباری

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن بابیان اینکه روستای حسین آباد کالپوش میامی نیز از جمله روستاهایی که واحدهای مسکونی و تأسیسات زیربنایی و عمرانی آن دچار خسارت شد، ابراز داشت: مشکل حسین‌آباد تحت تأثیر قرار گرفتن منطقه از زمین لغزش خاص بود که در برخی نقاط شدیدتر و در سایر نقاط کمتر ارزیابی شد.

شاملو بابیان اینکه به دلیل عدم رضایت مردم در جا به جایی روستا در مطالعات اولیه، روند انجام بازسازی، روستا را با کندی مواجه کرد، بیان داشت: با توجه به اینکه بنیاد مسکن به دنبال رضایت مردم بود لذا زمینی در نزدیکی روستا با موافقت مسئولان محلی و اهالی روستا در فاز اول به مساحت ١۴ هکتار انتخاب شد.

او بابیان اینکه پس از مطالعات ژئوتکنیک توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و مؤسسه زلزله‌شناسی و انجام گمانه‌زنی و کارشناسی‌های لازم زمین شهرک تأیید و در نهایت طرح تثبیت بافت قدیم روستا انجام شد، افزود: منابع اعتباری برای پرداخت تسهیلات و کمک بلاعوض محدود است و لذا مردم می‌بایست با جدیت بیشتری نسبت به تکمیل واحدهای خود اقدام کنند.

هزینه کرد ۱۴ میلیارد تومان در حسین آباد کالپوش

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن بابیان اینکه سال گذشته مبلغ ١۴ میلیارد تومان اعتبار برای تثبیت، پایدارسازی و اجرای دیواره سازی در روستای حسین آباد هزینه شده است، ابراز داشت: می‌کوشیم تا نسبت به تخصیص اعتبار برای ادامه کار تسریع شود که این مهم در دستور کار بنیاد مسکن خواهد بود.

شاملو در ادامه تصریح کرد: در خصوص اجرای آسفالت و هدایت آب‌های سطحی نیز می‌طلبد تا کارهای زیربنایی توسط سازمان‌های مربوطه انجام و در نهایت بنیاد مسکن نسبت به انجام آسفالت معابر اقدام لازم را صورت دهد.

 

انتهای پیام/پ

وی افزود: می‌طلبد تا با همراهی مردم نسبت به انجام آواربرداری واحدهای مسکونی تخریب‌شده در روستا اقدام شود که این مهم به همکاری دستگاه‌های مربوط نیز نیاز است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مسکن مسکن مهر میلیارد تومان بنیاد مسکن حسین آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۷۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان به همشهری گفت: «از روز ۲۸ فروردین با صدور هشدار قرمز از سوی هواشناسی و آغاز بارندگی سیل‌آسا تا روز یکشنبه ۲ اردیبهشت به ۱۶۶ روستا از ۱۳ شهرستان از طریق راه زمینی، بالگرد هوایی و قایق‌های امداد و نجات، امدادرسانی شد. در این عملیات ۵۱۳ نفر از امدادگران در قالب ۱۰۵تیم عملیاتی حضور داشتند و به ۶۴۲۰ خانوار امدادرسانی کردند.»
سیدمحمد مهدی سجادی افزود: «بیش از ۹۰ درصد راه‌های روستایی باز است و تردد برقرار شده، اما به دلیل وجود راه‌های صعب‌العبور که همچنان گل و لای دارد، امدادرسانی با بالگرد و خودروهای هلال احمر انجام می‌شود.»
به گفته سجادی، زرآباد و کنارک دو شهرستانی هستند که بیشترین امدادرسانی در آن انجام شده‌ است و همچنان ادامه دارد. بالگردهای امداد و نجات نیز در این چند روز با ۸۶ سورت پرواز نه تنها امدادرسانی بلکه جابه‌جایی بیماران از مناطق آسیب دیده به پایگاه‌های بهداشت را هم بر عهده داشتند. آسیب‌دیدگان از سیل نیز در ۴۹۳ دستگاه چادر اسکان اضطراری داده شده‌اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان درباره توزیع اقلام امدادی نیز گفت: «۳۵۴۱ تخته پتو، ۳۵۰۱ کیلوگرم نایلون، ۵۶۵۵ سبد غذایی، ۷۳۸۶ انواع کنسروجات، ۲۷۳۷۰ کیلوگرم برنج و حدود ۱۰ هزار بطری آب معدنی بین خانوارها توزیع شده‌است.»
علی ملاشاهی، رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سیستان و بلوچستان نیز از تداوم رگبارهای بهاری تا روز جمعه (۷ اردیبهشت) خبر داده‌است. با اعلام هواشناسی آماده‌باش نیروهای امدادی نیز همچنان ادامه دارد و به گفته استاندار سیستان و بلوچستان، همه فرمانداران شهرستان‌های جنوبی استان در کنار بخشداران و دهیاران با تمام توان نسبت به رفع مشکلات مردم و آسیب‌های موجود پیگیری، کنترل و نظارت لازم را دارند. به گفته محمد کرمی، تا زمان پایداری آب مناطق، مجموعه‌های اجرایی و قرارگاه جهادی تا مین آب آشامیدنی مورد نیاز را تامین می‌کنند. اعزام اکیپ‌های بهداشتی و پزشکی در مناطق آسیب دیده، تامین اقلام ضروری و مواد غذایی، رفع مشکلات روستاهای آسیب دیده، بازگشایی راه‌های مسدود، رفع قطعی فیبر نوری نیز با جدیت دنبال می‌شود.
کرمی یادآور شد: «در زمینه ساختمان‌های آسیب دیده باید تعمیرات لازم انجام شود، ساخت مسکن‌ آسیب دیده از سیل قبل آغاز شده و مسکن‌های آسیب دیده جدید نیز با کد ارتفاعی و رعایت تمام اصول ساختمان‌سازی به‌زودی آغاز شود.»

بیشتر بخوانید:
ادامه امدادرسانی در مناطق سیل زده

کد خبر 846096 برچسب‌ها سيل خبر مهم استان سیستان و بلوچستان هلال احمر

دیگر خبرها

  • تجهیز تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری
  • جهیز تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان
  • بنگاه داری بانک ها آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • تفاوت مغز یک فرد سالم با کسی که آسیب روانی شدیدی دیده است (فیلم)
  • سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟
  • اجرای ۲۴۰ پروژه بنیاد مسکن در روستا‌های اردبیل