Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به روز‌های اوجش رسیده است. چهارشنبه شب نخستین مناظره دو نامزد ریاست جمهوری هم برگزار شد. این مناظره در رسانه‌های جهان بازتاب زیادی داشت و از انگلستان گرفته تا هندوستان تیتر روزنامه‌های و خبرگزاری‌ها را به خود اختصاص داده بود.

پوشش رسانه‌ای یکی از فاکتور‌های مهم تبلیغات است و در این میان مطمئنا رسانه‌ها با توجه به سوگیری‌های سیاسی‌شان نسبت به نامزد‌های رویکردی متفاوت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای نمونه رسانه‌هایی، چون سی‌ان‌ان تمایل به جو بایدن دارند و امثال فاکس‌نیوز پشت دونالد ترامپ هستند.

البته گاهی شرایط آن‌طور نمی‌شود که رسانه‌ها دنبالش بودند، و بر خلاف تمایلشان بستر تبلیغ کسی می‌شوند که دوستش ندارند. ماجرای تبلیغ رایگان رسانه‌ها برای ترامپ سال ۲۰۱۶ کمتر کسی بود که پیروزی ترامپ در انتخابات را پیش‌بینی کند. اغلب رسانه‌ها با اطمینان از پیروزی هیلاری کلینتون حرف می‌زدند. حتی برخی روزنامه‌های چاپی با اطمینان نسخه‌های آماده با خبر پیروزی نامزد دموکرات را به چاپخانه فرستاده بودند. اما شد آنچه کمتر کسی فکرش را می‌کرد.

در آن سال پوشش رسانه‌ای از کمپین‌های تبلیغاتی نامزد‌های ریاست‌جمهوری محل جنجالی‌های بسیاری شد. بر اساس پژوهش‌هایی که پس از انتخابات انجام شد، تمامی نامزد‌های انتخابات از هر دو حزب به شکل چشمگیری نسبت به دونالد ترامپ پوشش رسانه‌ای کمتری دریافت کردند.

در حالی که دونالد ترامپ به تنهایی جریان رسانه‌ها را به دست گرفته بود و بیش از مجموع هیلاری کلینتون، برنی سندرز و تد کروز پوشش رسانه‌ای داشت، انتخابات مقدماتی حزب جمهوری‌خواه هم نسبت به انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها بیشتر در رسانه‌ها دیده می‌شد.

بر اساس تحقیقی که دانشگاه پرینستون در این زمینه انجام داد، دونالد ترامپ بیش از هر نامزد دیگری پوشش رایگان رسانه‌ای دریافت کرد و در این زمینه نیز پیشتاز بود. به ادعای نیویورک‌تایمز او از آغاز کمپین تبلیغاتی تا روز انتخابات چیزی حدود ۲ میلیارد دلار پوشش رسانه‌ای را بدون اینکه چیزی پرداخت کند، از آن خود کرده بود.

البته این بدین معنا نیست که رسانه‌ها ترامپ را دوست داشتند. بسیاری از این پوشش رسانه‌ای به مطالب انتقادی درباره کار‌های جنجالی ترامپ اختصاص داشت، اما هر چه بود در نهایت رسانه‌ها به رایگان و در مقیاس گسترده‌ای اخبار او را پوشش می‌دادند. هر چند که او مدام تکرار می‌کرد، رسانه‌ها حرف‌هایش را تحریف می‌کنند، دروغ می‌گویند و هوادارانش اکثریتی هستند در رسانه‌ها صدایی ندارند.بیشتر بخوانید: فرق جو بایدن و دونالد ترامپ برای ایران چیست؟ رسانه‌هایی که رسما هواداری خود را اعلام کردند همانطور که پیش از اشاره شد، تقریبا اغلب رسانه‌ها با سوگیری‌های سیاسی که دارند از یک نامزد خاص حمایت می‌کنند، اما اینکه در بسیاری موارد حاضر نیستند این حمایت را به شکل عمومی اعلام کنند.

در انتخابات امسال ریاست‌جمهوری آمریکا خیلی از رسانه‌ها حمایت خود از جو بایدن را آشکار اعلام کرده‌اند و به کمپین تبلیغاتی او پیوسته‌اند.

مشهورترین رسانه‌ای که آشکارا از جو بایدن حمایت کرد، مجله «ساینتیفیک آمریکن» بود که در طول بیش از ۱۷۰ سال عمر حرفه‌ای هیچ‌گاه به دنیای سیاست پا نگذاشته و از حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نکرده بود.

دیگر رسانه‌هایی که حمایتشان از بایدن را اعلام کرده‌اند می‌توان به «لس‌آنجلس‌تایمز»، «نیویورکر» و «واشنگتن‌پست» اشاره کرد.

در نقطه مقابل کمتر رسانه‌ای حاضر شده است به شکل آشکار از دونالد ترامپ حمایت کند. از معدود رسانه‌هایی که رسما اعلام کرد، هوادار ترامپ است، «سانتا باربارا نیوزپرس» بود که در مقابل آن همه نام مشهور عملا چیز چشمگیری نیست. شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌های عصر دیجیتال ماجرای رسوایی «کمبریج آنالیتیکا» به خوبی قدرت پنهان شبکه‌های اجتماعی را عیان کرد و نشان داد که حتی می‌توان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم تاثیر تعیین‌کننده‌ای گذاشت. در آن رسوایی کمپین تبلیغاتی ترامپ با اطلاعاتی به شکل غیرقانونی درباره افراد حاضر در شبکه‌های اجتماعی جمع‌آوری شده بود، تبلیغات سیاسی مشخص برای گروه‌های مشخص در فیسبوک پخش می‌کرد تا بر دیدگاه‌های سیاسی‌شان تاثیر بگذارد.

ترامپ از آغاز ورود به دنیای سیاست از حساب کاربری‌اش در توییتر به عنوان سلاحی برای اثر گذاشتن بر ذهن مخالفان و ارتباط برقرار کردن با هوادارانش استفاده وسیعی کرده است. او در انتخابات ۲۰۱۶ به خوبی از شبکه‌های اجتماعی بهره برد و حالا در انتخابات ۲۰۲۰ نه فقط او که رقیبش بایدن نیز در این شبکه اجتماعی حضور پررنگی پیدا کرده است.

هر دو نامزد از دیگر شبکه‌های اجتماعی، چون «یوتیوب»، «اینستاگرام»، «ردیت» و «فیسبوک» هم برای پیش بردن تبلیغات استفاده می‌کنند و در این مسیر از هیچ امکانی چشم‌پوشی نمی‌کنند. از اعتبارسنجی پست‌های رقیب تا پخش تبلیغات سیاسی و بی‌اعتبار کردن رقیب، همه امکانات برای جذب رای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بدون شک یکی از صحنه‌های نبرد این دو نامزد ریاست‌جمهوری شبکه اجتماعی توییتر است. ترامپ استاد جنجال به پا کردن در این فضا است و بار‌ها نشان داده که هیچ حد و مرزی برای استفاده از قابلیت‌های این شبکه اجتماعی نمی‌شناسد. حتی اگر پست‌های نشان‌دار و محدود شود نیز مسیرش را تغییر نخواهد داد. در نقطه مقابل بایدن با تیمی حرفه‌ای با هدف قرار دادن نقطه ضعف‌های حریف از «همه‌گیری کرونا و مدیریتش»، «قتل جرج فلوید و جنبش‌های پس از آن» و البته «استیضاح ترامپ» نشان داده است که قصد ندارد مانند سال ۲۰۱۶ ترامپ را در این فضا راحت بگذارد. منبع: خبرآنلاین لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ترامپ انتخابات آمریکا آیت الله سیستانی انتخابات 1400 شبکه های اجتماعی پوشش رسانه ای ریاست جمهوری دونالد ترامپ رسانه هایی رسانه ها جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۷۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت دو بازی ایرانی برای کسب جایزه فستیوال ۲۰۲۴ بازی سال منا

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اعلام اسامی فینالیست‌های بخش‌های مختلف فستیوال MENA Games Industry Awards ۲۰۲۴، دو بازی «امپراتور‌های قلابی» از استودیو «پرشالند» و «پسرخوانده» از استودیو «پاییزان» نامزد دریافت جایزه از این فستیوال شدند.

بازی پسرخوانده از تولیدات استودیو پاییزان در بخش «بومی‌سازی» نامزد دریافت جایزه شده است. نکته جالب و هیجان انگیز اینکه بازی پسرخوانده در این بخش باید با بازی مطرح  Assassin's Creed Mirage از تولیدات یوبیسافت، برای کسب جایزه نخست این بخش رقابت کند.

در این بخش این جایزه به استودیو‌هایی اعطا می‌شود که سال گذشته بازی‌هایی را در زمینه‌های بومی‌سازی پشتیبانی کرده‌اند. همچنین تضمین می‌کنند که هم نسخه‌های جدید و هم به‌روزرسانی‌های جدید با کمترین مشکلات ممکن منتشر شوند و به‌طور مناسب برای بازار‌های هدف MENA بومی‌سازی شوند.

اما دیگر بازی ایرانی کاندید دریافت جایزه از این فستیوال یعنی امپراتور‌های قلابی ساخته مهرداد رضایی در استودیو پرشالند، در بخش مهم «بازی سال منا» نامزد دریافت جایزه شده است. رقابت در این بخش نیز با توجه به دیگر بازی‌های نامزد دریافت جایزه، بسیار سخت و تنگاتنگ خواهد بود.

جایزه این بخش بر اساس خلاقیت، مکانیک بازی، دستاورد‌های فنی، هنری و شنیداری، نوآوری، درگیر شدن با مخاطب و موفقیت‌های انتقادی و تجاری به بازی برگزیده اعطا می‌شود.

اعلام اسم بازی امپراتور‌های قلابی در فهرست نامزد‌های بازی سال فستیوال منا در حالی اتفاق افتاده است که این بازی به تازگی جایزه بهترین بازی موبایل و تبلت از فستیوال «گیم کانکشن» آمریکا را کسب کرده است.

فهرست نهایی متخبان این فستیوال توسط هیئت داوری متشکل از بیش از ۸۰ متخصص صنعت بازی در حال رای‌گیری است و برندگان در روز پنج‌شنبه ۲ می (۱۳ اردیبهشت)، به عنوان بخشی از اجلاس گیم اکسپو دبی ۲۰۲۴ معرفی خواهند شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم قرعه کشی پخش مناظرات نامزد‌های انتخاباتی در صدا و سیمای لرستان
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • رقابت دو بازی ایرانی برای کسب جایزه فستیوال ۲۰۲۴ بازی سال منا
  • جبلی خبر داد: وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش‌خانگی در حال بررسی
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی | پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • اعلام جنگ علیه ترامپ!
  • آغاز ثبت درخواست نامزد‌های مرحله دوم انتخابات برای استفاده از امکانات تبلیغاتی