Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای فخیم زاده، بحث را از حواشی خبر نگارش فیلمنامه سریال «کارآگاهان جوان» برای شبکه پنج شروع کنیم. خبری که اتفاقا خیلی زود همه جا پخش شد؟
این یک خبر کهنه است و من خودم تعجب کردم که چرا این خبر را الان منتشر کردند! البته اخبارش درست است. قرار بود به تهیه کنندگی آقای مجتبی متولی برای شبکه ۵ سریالی پلیسی-معمایی بنویسم و پیرو آن جلساتی هم با مدیران این شبکه هم داشتیم، اما به دلیل شرایط کرونا و همچنین فقدان بودجه این پروژه متوقف ماند و بعد از آن هیچ پیگیری ای هم انجام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاید قرار است این پروژه در ماههای آینده وارد مرحله پیش تولید بشود؟
نمی دانم، بستگی به تصمیم مدیران شبکه پنج دارد که هنوز هم ساخت این سریال جزو اولویت هایشان است یا خیر! فعلا که نه از سوی شبکه تماسی با من گرفته شده، نه از طرف تهیه کننده. در واقع چنانچه تصمیم جدیدی هم در خصوص راه اندازی مجدد این سریال انجام شده باشد، بنده از آن مطلع نیستم.
در شرایط کنونی کارشناسان یکی از دلایل عمده افت کیفی آثار سینمایی و تلویزیونی  را نبود فیلمنامه های خوب تلقی می کنند. به نظرتان دلایل فقدان فیلمنامه خوب چیست؟
فیلمنامه مهمترین جز یک فیلم است. شما تا زمانیکه فیلمنامه خوبی در دست نداشته باشید، نمی توانید فیلم خوب و واجد شرایطی بسازید. من خودم هر زمان خواستم سریال یا فیلمی بسازم مهمترین ضریب را برای فیلمنامه قائل شدم. متاسفانه خیلی از کسانیکه الان در این حوزه کار می کنند از فیلم و سریال و ساختارهای آن شناخت کافی ندارند و همین مسئله باعث می شود به مرور سطح سلیقه مخاطب را پائین بیاورند.
در این میان خط قرمزها تا چه اندازه می تواند در نگارش یک فیلمنامه ضعیف و بستن دست فیلمنامه نویس موثر باشد؟
خط قرمز برای فیلمنامه نویس حکم ترمز را دارد. هر زمان که این خط قرمزها کمرنگ بود ما فیلم های بهتری ساختیم. من خودم در سال ۱۳۸۰ سریال «خواب و بیدار» را بدون هیچ کنترلی از سوی سازمان صدا و سیما و نیروی انتظامی ساختم. هیچ کنترلی نبود و هیچ مشکلی پیش نیامد و در نهایت سریالی ساخته شد که یکی از پرمخاطب ترین سریال های صدا و سیما بود یا فیلم «میراث من جنون» را دقیقا به همین شکل در سال ۱۳۶۰ تولید کردم. فیلمنامه نویس های ما دیگر ضوابط پخش و نمایش آثار و خطوط قرمز را می شناسند و در همین چارچوب سریال یا فیلم می سازند. در اینصورت خط قرمزهای سلیقه ای دیگر معنایی ندارد، جز اینکه ترمزی باشد برای فیلمنامه نویس.
بازیگری، نویسندگی یا کارگردانی، کدامیک را انتخاب می کنید؟
هر کدام از هنرهایی که ذکر کردید ابزاری برای ساخت فیلم است. سالهاست می نویسم به این دلیل که فیلمنامه مدنظرم را نمی توانم از میان گزینه های موجود پیدا کنم یا هر زمان که بازی کردم به دلیل ضرورت بوده. یعنی حس کردم که باید این نقش را خودم بازی کنم. چون من خودم را بازیگری حرفه ای نمی دانم، خودم را کارگردانی حرفه ای می دانم یا در مورد تهیه کنندگی هم همینطور. هر زمان که ضرورت داشته فیلم یا سریالی را تهیه کرده. مهم برایم ساخت فیلم است و بازیگری و نویسندگی و تهیه کنندگی بیشتر برایم واجب کفایی است.
در این روزهای کرونایی چطور خودتان را سرگرم می کنید؟
می نشینم پر پر می زنم و سناریوام را می نویسم یا اینکه ورزش می کنم. من یک باشگاه شخصی در دفترم دارم و در آنجا ورزش هایی انجام می دهم که بدنم را روی فرم نگه دارد.
با تجربیاتی که از سالها کار در این حرفه دارید، فکر می کنید سینمای ما چه زمانی به استاندارد های جهانی نزدیک می شود؟
سینمای ما شکل و شمایل خاص به خودش را دارد. بخشی از آن مربوط به سینمای جشنواره ای و فیلم های هنری است و بخشی دیگر متعلق است به سینمای بدنه با مخاطبی عام. کرونا باعث شده تماشاگر به سالن سینما نرود و همین مسئله به نوعی سینمای بدنه را تعطیل کرده و مخاطب را به سمت تماشای آنلاین فیلم ها کشانده. در شرایط کنونی چندان نمی شود دورنمایی نسبت به سینما یا هر مسئله دیگری داشت. کرونا تمام جهان را در شوک فرو برده و ما نمی دانیم دنیای بعد از کرونا چگونه دنیایی خواهد بود. اطمینان دارم که راهی برای درمان و کنترل کرونا پیدا خواهد شد، اما تبعات آن برای انسان و جهان غیرقابل پیش‌بینی است.   ساناز قنبری/گروه فرهنگ و هنر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مهدی فخیم زاده کارآگاهان جوان سریال شبکه پنج فیلمنامه نویس من خودم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۱۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) حمله عجیب محمدحسن شانه‌ساز زاده مسئول نماوا به بازیگران؛ هیچ کسی مثل بازیگران بی اخلاق نیست؛ اگر پول باشد هر کاری می‌کنند!

«محمدحسن شانه‌ساز زاده» مؤسس گروه «شاتل» و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره «نماوا» با حضور در یک لایو اینستاگرامی گفت: «هزینه ساخت ارزان‌ترین سریال در نماوا ۳ میلیارد تومان است. برای هر قسمت از سریال «سووشون» ساخته نرگس آبیار که به زودی منتشر می‌شود، ۸ میلیارد تومان هزینه شده است.

او در پاسخ به چگونگی همکاری با بازیگران در این پلتفرم‌ها گفت: «من در خیلی از صنایع بودم، اما هیچ کدام مثل بازیگران، بی اخلاق و بی تعهد نیستند با وجود آنکه به هر حال ادعای فرهنگی بودن دارند، اما اگر پول باشد هر کاری می‌کنند.»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: همشهری آنلاین

tags # شبکه نمایش خانگی سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • چرا دیگر از دیدن سریال‌های «نون. خ» و «زیرخاکی» نمی‌خندیم
  • چرا دیگر از دیدن سریال‌های «نون. خ» و «زیرخاکی» نمی خندیم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مسعود فروتن فیلم «همسر» فخیم‌زاده را برای نابینایان روایت کرد
  • توقف قطار تهران گرگان بر اثر سیلاب
  • بازیگران سریال «هشت پا» مشخص شدند
  • تبرئه جام جم از شکایت فیلیمو
  • (ویدئو) حمله عجیب محمدحسن شانه‌ساز زاده مسئول نماوا به بازیگران؛ هیچ کسی مثل بازیگران بی اخلاق نیست؛ اگر پول باشد هر کاری می‌کنند!
  • پشت صحنه خواستگاری سلمان در نون خ ۵ | ببینید
  • بازیگران نون خ در اتاق گریم | عکس