Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، حسین امامی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص لزوم تلاش در جهت توجه به آثار هنری و نمایشی ما با مضمون دفاع مقدس در عرصه جهانی ضمن ارزشمند دانستن بیانات ایشان گفت: با توجه به مباحثی که حضرت آقا در این خصوص فرمودند باید این نکته را مورد نظر داشته باشیم که کلام ایشان بسیار دقیق است،حتی مرحوم ابوالحسن نجفی که از زبان شناسان بزرگی بودند در مقدمه یکی از کتاب های خود از حضرت آقا به دلیلی پیشنهاداتی که برای چاپ کتاب ارائه داده بودند تشکر کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این که ایشان فرمودند «کارهای ویکتور هوگو و چارلز دیکنز را در ایران روی صحنه می‌برند، بسیار خوب؛کاری کنیم که کارهای ما در زمینه دفاع مقدس را هم در دنیا روی صحنه ببرند» و اینکه فرمودند بسیار خوب یعنی اینکار اشکالی ندارد چرا که خود حضرت آقا کتاب بینوایان ویکتور هوگو را یکی از معجزات می دانند و جملات بسیار نابی در خصوص این اثر به کار برده اند، ولی جمله بعدی چندین نکته مهم را مورد اشاره قرار می دهد، خود حضرت آقا در این سال ها تقریظ های زیادی را نسبت به آثار ادبی دفاع مقدس نوشته اند و بر مطالعه این آثار تاکید داشتند، با توجه به فرمایشات خود ایشان ما هنوز در تولید متن ادبی خوب و فاخر در زمینه دفاع مقدس به استغناء نرسیده ایم و به تولید اثر خوب در این حوزه احتیاج داریم.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: اینکه حضرت آقا فرمودند کاری کنیم که کارهای ما در زمینه دفاع مقدس را هم در دنیا روی صحنه ببرند”نشان دهنده اهمیت گنجینه دفاع مقدس است؛ چرا که ایشان پیشتر در خصوص دفاع مقدس فرموده بودند «جنگ یک گنج تمام نشدنی است»؛ یعنی گفتمان انقلاب و دفاع مقدس و ایثار و شهادت باید به گفتمان قالب در ادبیات جهان تبدیل شود، ما با ۸ سال دفاع مقدس خود که پر از درس ها و رشادت ها و حماسه ها است برای تمام جهانیان حرف برای گفتن داریم.

امامی با اشاره به یاد و خاطره سردار سهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یکی از مفاخر دوران دفاع مقدس تصریح کرد: سردار سلیمانی یک سرباز برای نظام، یک فرمانده برای دفاع مقدس و یک اسطوره برای مقاومت بودند؛ دوست و دشمن اقتدار ایشان را تحسین می کردند و به عظمت ایشان معترف بودند، این مفاخر همان ذخایری هستند که باید به جهان معرفی شوند؛ البته زوایای زندگی خیلی از این بزرگواران همچون گنجی بی پایان است که در کشور خودمان هم نیاز به توجه بیشتری دارد.

وی با اشاره سخنان پیشین رهبر معظم انقلاب در خصوص خطر تحریف عنوان کرد: پیشتر حضرت آقا دو آسیب جدی را اشاره فرمودند یکی موضوع تحریم و دیگری بحث تحریف، ایشان فرمودند خطر تحریف از تحریم هم بیشتر است، پس ما نباید بگذاریم این ذخایر و مفاخر دفاع مقدس و مقاومت به فراموشی سپرده شوند و باید کاری کنیم که این بزرگواران و معارف دفاع مقدس به جهانیان معرفی شوند؛ باید شرایطی فراهم شود که عزیزان آن رشادت ها و حماسه ها و آن معارف دفاع مقدس را بازگو کنند.

وی در پایان اضافه کرد: پس برای مقابله با جریان تحریف باید به بیان واقعیت هایی همچون واقعیت های دفاع مقدس توجه لازم را داشته باشیم، این که حضرت آقا می فرمایند ما در این حوزه به تولید متن احتیاج داریم لازم است توجه کنیم که تهدید تحریف در حوزه دفاع مقدس از دغدغه های ایشان است که باید مورد توجه ما باشد.

منبع: ایسنا
انتهای پیام

کد خبر: 1074767 برچسب‌ها حسین امامی مقام معظم رهبری دفاع مقدس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حسین امامی مقام معظم رهبری دفاع مقدس دفاع مقدس حضرت آقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۱۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد و مدرسه از برجسته‌ترین محیط‌های تبیین اندیشه و گفتمان

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: مسجد و مدرسه از برجسته‌ترین محیط‌های تبیین اندیشه و گفتمان با گستره تأثیرگذاری بالاست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار عبدالله میرابراهیمی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم که روز گذشته در سالن جلسات پژوهشکده علامه طباطبایی برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت مدیریت پسماند شهری، به تحریم اسراف در آموزه‌های دینی اشاره کرد و گفت: بحث از حقیقت اسراف گاهی جنبه موعظه‌ای دارد که در بستر نوشتار و گفتار تجلی می‌یابد و گاهی به‌صورت کارگاهی دنبال می‌شود که از حیث تأثیر و پیام‌آوری از جایگاه والایی برخوردار است.

 تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) ضمن اشاره به تفاوت فرایندهای کارگاهی و موعظه، درهم تنیدن مباحث کارگاهی و موعظه را از روش‌های بسیار ارزشمند نبی مکرم اسلام صلی‌الله علیه و اله دانست و خاطرنشان کرد: پیامبر اعظم صلی‌الله علیه و آله ضمن توجه به بیان جنبه‌های نظری در فرایند موعظه، جنبه‌های تربیتی و عبرت‌آموزی را در عرصه‌های کارگاهی موردتوجه قرار می‌دادند و در آن کارگاه‌ها به مصداق خاصی از یک درس و عبرت توجه می‌کردند.

وی تبیینی از گزاره‌های تاریخی سیره نبوی در عرصه تعلیم‌وتربیت ارائه نمود و گفت: در یکی از مسافرت‌ها رسول‌الله صلی‌الله علیه و آله با اصحابش در سرزمینی خالی و بی علف فرود آمدند و دستور دادند هیزم جمع کنند؛ اصحاب گفتند «هیزمی دیده نمی‌شود»؛ حضرت فرمود: «درعین‌حال هرکس هر اندازه می‌تواند جمع کند»؛ هرکس هر اندازه توانست ذره‌ذره جمع کرد وقتی همه را روی‌هم ریختند، مقدار زیادی هیزم جمع شد؛ حضرت فرمودند؛ گناهان کوچک هم مثل همین هیزم‌های کوچک است، ابتدا به نظر نمی‌آید، ولی یک روز می‌بینید از همان گناهان خرد که به چشم نمی‌آمد، انبوه عظیمی جمع شده است.

 آیت‌الله سعیدی برکت کار گروهی را از دیگر درس‌های سیره حضرت در این رویکرد دانست و با بیان این که احادیث را باید به‌صورت کارگاهی ارائه و تبیین کرد، تصریح کرد: اگر بحث حرمت اسراف از دو جهت توأمان از طرف حوزه‌های علمیه و مجریان به‌صورت موعظه‌ای و کارگاهی ارائه شود، دستورات دینی به‌صورت پایدار در ضمیر مخاطب خواهد نشست.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) مسجد و مدرسه را برجسته‌ترین بستر تبیین گفتمان دانست و بیان کرد: مسجد و مدرسه از برجسته‌ترین محیط‌های تبیین اندیشه و گفتمان با گستره تأثیرگذاری بالاست؛ موضوع اسراف و پسماند از جمله موضوعاتی است که در کتاب‌های درسی دانش‌آموزان باید بدان توجه بیشتری صورت گیرد.

 وی با بیان این که درس و فرهنگ پسماند را نباید در جمع‌آوری زباله خلاصه کرد، افزود: تبیین فرایند تولید، نگهداری و بازیافت پسماند باید موردتوجه فعالان آموزشی و فرهنگی قرار گیرد؛ برخی از مسائل از نیازهای روزمره، فراگیر و مبتلا به تمام سطوح اجتماعی اعم از خانه، خانواده، مدرسه و غیره است، نهادینه‌سازی فرهنگ درست آن از الزامات اولویت‌بندی شده است.

آیت‌الله سعیدی بهره‌گیری از اسامی و عناوین زیبا و مقدس برای همراه‌سازی قشر جوان و نوجوان را بسیار مهم توصیف و استفاده از عناوین زیبای خادم‌یار، پاکبان، همیار پلیس و غیره را انگیزه‌بخش دانست و گفت: مادران و خانم‌های خانه‌دار یکی از بهترین مبلغان فرهنگ‌ساز هستند؛ نباید از ظرفیت ارزشمند و مؤثر مادران در تربیت نسل‌ها و جامعه غافل بود. تبیین فرهنگ درست پسماند از جمله مؤلفه‌هایی است که باید از محیط خانه آغاز شود.

انتهای پیام/

   

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • مسجد و مدرسه از برجسته‌ترین محیط‌های تبیین اندیشه و گفتمان
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • انقلاب اسلامی یک قاعده جدیدی در جهان ایجاد کرده است
  • آینده جهان از شب عملیات «وعده صادق» تغییر کرد
  • انقلاب اسلامی قاعده جدیدی در جهان ایجاد کرده است
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می‌شود