Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی مرکز آزمون های الکترونیکی این دانشگاه خبر داد و گفت: در ترم جاری اغلب امتحانات ترم جاری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران مجازی برگزار می شود.

دکتر باقری فرد ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: سه ماه پیش مراحل اولیه راه اندازی مرکز آزمون های الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد در حال حاضر نیز این مرکز طی چند روز گذشته تست های نهایی خود را گذراند برای راه اندازی آن از وزارت بهداشت تاییدیه‌ دریافت کردیم، در نهایت اولین آزمون الکترونیک شامل آزمون های تخصصی و همچنین آزمون زبان مربوط به این وزارتخانه را در این مرکز برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای برگزاری آزمون های الکترونیک در سطح وزارت بهداشت، دانشگاه یا سایر سازمان هایی که می خواهند از آن استفاده کنند، آماده همکاری هستیم و حوزه‌های مختلف و مراکز مختلف در صورت تقاضا می توانند، امتحانات خود را در اینجا برگزار کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر به دلیل کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی تنها ۱۰۰ صندلی مرکز مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران ۲۵۰ صندلی دارد و در صدد هستیم این تعداد را به ۳۵۰ صندلی افزایش دهیم.

دکتر باقری فرد در خصوص برگزاری کلاس های آمورشی دانشجویان نیز گفت: ما وسایل مربوط به آموزش های مجازی را در اختیار گروه ها قرار دادیم که در حال استفاده از آن هستند که شامل فیلم و مطالب گوناگون است.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که وجود داشت آزمون های مجازی غیر حضوری بود که باید با شرایط خاص برگزار می شد تا یک نتیجه واقعی بدست بیاید و دانشجو به طور صحیح ارزیابی شود. به خاطر همین با کمک کارشناسان این امر، شیوه نامه ای تهیه کردیم، به نام شیوه نامه آزمون های مجازی غیر حضوری که امروز در شورای آموزشی دانشگاه نیز تصویب شد.

وی یادآور شد: به دلیل اینکه عمده آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایران در این ترم بطور ترکیبی، حضوری و مجازی است به همین دلیل آزمون های ما هم عمدتا به صورت مجازی خواهد بود مگر در دروس عملی که نیاز است مهارت دانشجو سنجیده شود که این امر در شرایط کنترل شده امتحانات با حفظ پروتکل های بهداشتی انجام خواهد شد.

دکتر باقری فرد در خصوص مشکلات موجود در زمینه آموزش و آزمون مجازی گفت: مشکلات در این زمینه طبیعتا وجود دارد و در خصوص آزمون مجازی عمدتا به یک زیر ساخت و پشتیبانی قوی نیازمند بودیم که خوشبختانه مشکلات آن تا حد خیلی زیادی با همکاری حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه برطرف شده است و در بخش آموزش، استفاده دانشجویان و اساتید از فضای مجازی با ارتباط های مستمر و مستقیم همه گروه های آموزشی در صدد رفع اشکالات احتمالی هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ وی در پایان با اشاره به شیوه نامه آزمون های مجازی گفت: ما بر اساس این مصوبه اقدام می کنیم و آزمون ها از حالت سلیقه ای خارج می شود، اما در برخی از دروس به دلیل اهمیت آنها و همچنین به علت نیاز به کنترل و دقت بیشتر، گروه ها تصمیم می گیرند، حضوری انجام شود و چنانچه تعداد زیاد باشد این امکان در مرکز آزمون الکترونیک وجود دارد و می توانیم با حضور افراد ولی به صورت الکترونیکی انجام دهیم.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۴۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از تاسیس دانشکده داروسازی در این دانشگاه خبر داد و گفت: در نیم‌سال آینده پذیرش دانشجو در رشته داروسازی انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، محمدباقر خادم‌عرفان با اشاره به به دستاوردهای معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در یک‌سال اخیر، اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حوزه آموزشی بیش از سه هزار و ۵۰۰ دانشجو در پنج دانشکده مشغول به تحصیل بوده و علاوه بر این، ۲۳۰ دانشجوی بین‌المللی نیز در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: در سال گذشته رشته‌های زیادی به دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه شدند که شامل هشت رشته در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی ارشد و دکترا تخصصی پی‌اچ دی و همچنین دکترای تخصصی بالینی در بخش رزیدنتی بودند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ایجاد دانشکده داروسازی در کردستان خبر داد و گفت: مقدمات تأسیس دانشکده داروسازی هم دنبال و موافقت‌های کلی انجام شده است که امیدواریم بتوانیم در نیم‌سال آینده پذیرش دانشجو در رشته داروسازی هم در زمینه پذیرش دانشجویان داخلی و هم دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان محقق شود.

خادم عرفان تصریح کرد: از افتخارات دیگر این دانشگاه این است که دانشگاه علوم پزشکی کردستان در رده‌بندی‌های بین‌المللی از جمله تایمز دارای شرایط بسیار خوبی است و در سال‌های گذشته نیز شرایط خوبی داشتیم که تداوم این جریان را اکنون نیز شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های دانشگاه به تبع سیاست‌گذاری‌های کلی، افزایش تعداد دانشجویان بین‌المللی و افزایش ارتباطات بین‌المللی است که جایگاه دانشگاه علوم پزشکی کردستان را به خوبی ارتقا خواهد داد.

کد خبر 739900

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از ۱۱۰ هزار نفر به مراکز درمانی فارس
  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • تاسیس دانشکده داروسازی در کردستان به زودی
  • دانشکده داروسازی در استان کردستان تاسیس می شود
  • نحوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان پس از تعطیلات نوروز اعلام شد
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • فرآیند ثبت نام در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ شروع شد
  • برنامه عملیاتی، محور فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال جاری است