Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@04:10:05 GMT

سرقت ۱۵۰ میلیون دلاری از صرافی کوکوین

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۸۸۳۶

سرقت ۱۵۰ میلیون دلاری از صرافی کوکوین

متخصصان حوزه رمزارز‌ها معتقدند که هکر صرافی کوکوین، رمزارز‌هایی به ارزش تقریبی ۱۵۰ میلیون دلار را از این صرافی سرقت کرده و اکنون در حال معاوضه توکن‌های سرقت شده با اتریوم در بستر مبادله غیر متمرکز یونی سواپ است. گروه بازاردیجیتال بازارنیوز: تمامی تراکنش‌های اتریوم بر روی زنجیره بلوکی این رمزارز قابل ردیابی می‌باشند و از آن جایی که صرافی‌های بزرگ رمزارزی مانند بایننس از ابزار‌های پنهان سازی رد تراکنش استفاده نمی‌کنند، از نظر متخصصان این حوزه بعید به نظر می‌رسد که هکر یادشده بتواند اتریوم‌های خود را در بستر صرافی‌های معتبر رمزارز با وجه نقد یا سایر رمزارز‌ها مبادله کند و ردی از خود باقی نگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین راستا گفته می‌شود بسیاری از کسب و کار‌های رمزارزی آماده هستند تا در صورت مواجه با رمزارز‌های سرقت شده از صرافی کوکوین، نقل و انتقال آن‌ها را مسدود کنند. در همین زمینه شرکت تتر که مدیریت شبکه مبادلات رمزارز تتر را بر عهده دارد بلافاصله نقل و انتقال رمزارز‌های تتر سرقت شده از صرافی کوکوین را مسدود کرد.

بر اساس گفته‌های آقای پائولو آردینو مدیر فنی ارشد مجموعه تتر، این شرکت رمزارز‌های تتر سرقت شده به ارزش تقریبی ۳۳ میلیون دلار را که از بستر صرافی کوکوین توسط هکر ناشناس به سرقت رفته بود را توقیف کرده است. آقای آردینو اظهار کرده است که شرکت تتر آمادگی دارد تا در صورت تقاضای نهاد‌های مجری قانون و یا انجام تراکنش‌های اشتباه توسط کاربران رمزارز تتر با توقف امکان نقل و انتقال، رمزارز‌های مورد نظر آن‌ها را توقیف کند.  
با توجه به مداخله شرکت تتر و همچنین تماس مدیران صرافی کوکوین با سایر صرافی‌های بزرگ با حجم مبادله بالا همانند بایننس، بای بیت، بیت مکس و اوکی ایکس فروش و نقد کردن رمزارز‌های به سرقت رفته توسط این هکر بسیار دشوار خواهد بود. مدیرعامل صرافی کوکوین آقای جانی لو عنوان کرده است که این مجموعه در حال حاضر با کمک سایر صرافی‌های رمزارزی، شرکت‌های امنیتی و مقامات قضایی در حال پیگیری مساله و توقیف رمزارز‌های سرقت شده هستند.
یکی از مهم‌ترین مسائل مورد توجه در این اتفاق، رشد استفاده کاربران از بستر‌های مبادله غیر متمرکز مانند یونی سواپ است که فاقد هر نوع فرایند احراز هویت مشتریان بوده و به هکر‌ها یا کسانی که قصد پولشویی با استفاده از رمزارز را دارند امکان عملی کردن اهداف مجرمانه خود را می‌دهند. صرافی‌های غیر متمرکز، پدیده‌ای نو در دنیای رمزارز‌ها محسوب می‌شوند و به خصوص گفتنی است در سال جاری میلادی رشد مبادلات در بستر این نوع از صرافی‌ها رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است. برچسب ها: رمز ارز ، بیت کوین ، ارز دیجیتال ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000KKl

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رمز ارز بیت کوین ارز دیجیتال بازارنیوز رمزارز ها صرافی ها سرقت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری

مغولستان که یکی از کم‌تراکم‌ترین کشورهای آسیایی با توجه به مساحتش است، در سال گذشته میلادی توانسته به درآمد ۱.۳ میلیارد دلاری از محل جذب گردشگران خارجی دست یابد.

به گزارش ایسنا، وزارت محیط زیست و گردشگری مغولستان گزارش داد این کشور به هدف درآمد یک میلیارد دلاری از گردشگری در سال ۲۰۲۳ دست یافته است.

در سال گذشته میلادی در مجموع بیش از ۶۴۴ هزار گردشگر بین‌المللی وارد مغولستان شدند، که یک رکورد تاریخی به شمار می‌آید. علاوه بر این، درآمد حاصل از این صنعت به ۱.۳ میلیارد دلار رسیده است.

شمار کشورهای معاف از شرایط ویزا برای بازدید از مغولستان با افزودن ۳۴ کشور به مجموع ۶۱ کشور رسیده است که به افزایش جریان گردشگری در این کشور کمک می‌کند.

مغولستان کشوری در شرق آسیاست که از شمال با روسیه و در جنوب با چین هم‌مرز است. مغولستان نوزدهمین کشور پهناور جهان جزو کشورهای کم‌تراکم و کم‌جمعیت قاره آسیا است که، جمعیت آن، بیش از سه میلیون نفر برآورده شده است که شامل ۹۵ درصد مغول و حدود ۴ درصد از اقلیت قزاق می‌شود. بیش از ۴۵ درصد مردم این کشور نیز در شهر اولان‌باتور، پایتخت آن زندگی می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • تعیین پاداش ۱۰ میلیون دلاری در ازای اطلاعات مرتبط با سه ایرانی !
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • ترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت
  • نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • شکایت ۹ میلیون دلاری بکام از ستاره هالیوود
  • صرفه جویی ارزی ۳۷ میلیون دلاری با بومی سازی کود سیاه