Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضای مجازی در کشور ما به قدری بی حساب و کتاب است که به بازار داغ شایعات و اخبار دروغین تبدیل شده و اگر با دانش و سواد وارد این فضا نشوید قطعا غرق می شوید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ اولین موزیک ویدیو ساخته‌شده با هوش مصنوعی در ایران با صدای همایون شجریان و هنرنمایی چهره‌های نام‌آشنا رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس رسانه در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: هوش مصنوعی توانایی باز تولید صوت آدم ها با واژگان دیگر را نیز دارد و تا چند سال دیگر و با ترکیب با تکنولوژی های واقعیت مضاعف، واقعیت مجازی، بلوبیم، اینترنت اشیاء و قدرت پردازش باور نکردنی رایانه های کوآنتومی کلیپ های کاملاً دروغین با تصویر و صوت ساختگی به هر زبانی که فکرش رو می‌کنید می سازد.

محمدمهدی شریعت ادامه داد: حتی امکان ایجاد موجودات مجازی با تصویر، صوت و زبان دلخواه را داراست که کاملاً هوشمندانه و مثل یک انسان واقعی رفتار می‌کنند دقیقاً مثل فیلم های علمی و تخیلی ولی با اهداف شوم، آن زمان تشخیص راست از دروغ از نظر فنی عملاً غیرممکن است.

وی تصریح کرد:  باید امروز به فکر فردا باشیم و سواد رسانه‌ای مردم را بالا برده و قوانین لازم را تصویب کنیم همچنین شبکه ملی اطلاعات و بومی‌سازی تکنولوژی امری به شدت ضروری است.

کارشناس رسانه دیگری در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: هوش مصنوعی انقلابی در صنعت موسیقی به وجود آورد که در کنار خلاقیتها و مزایایی که دارد شما با خوانندگانی مواجه می شوید که واقعی نیستند و شما نمی‌توانید آن‌ها را ملاقات کنید یا در کنسرت زنده‌ آنها شرکت کنید.

احمد تاجری ادامه داد: جدیدا این سبک موسیقی برای اولین بار توسط صدای همایون شجریان در کشور رقم خورد، این یک فناوری است که می شود در انیمیشن، فیلم سازی، دوبله و ...به شدت کاربرد داشته باشد اما مانند هر فناوری دیگری مانند شمیر دو لبه است که ممکن است کلیپ های ساختی با شخصیت دروغین را به مخاطب القا کند.

وی افزود: سواد رسانه ای جزو ضروریات انکار ناپذیر عصر دیجیتال است که اگر بدون داشتن سواد رسانه ای از ابزارهای تکنولوژیکی استفاده کنید ممکن است که در دامن پلید دست اندرکاران فناوری که از این ابزار در جهت القای هدف های خود هستند بیفتید.

این کارشناس تاکید کرد: فضای مجازی در کشور ما به قدری بی حساب و کتاب است که به بازار داغ شایعات و اخبار دروغین تبدیل شده است که اگر با دانش و سواد وارد این فضا نشوید قطعا غرق می شوید.

تاجری گفت: موسیقی از جمله های هنرهای هفت گانه است که به شدت روی مخاطب تاثیر می گذارد و مخاطب را همراه خود می کند، هوش مصنوعی با این فناوری ای که به دنیای موسیقی اضافه کرده است انقلابی دیگر در این هنر رخ داده است که اگر با سواد و درایت از آن استفاده نکنید دشمنان به راحتی می توانند درصدد پیاده کردن نقشه های پلید خود از این فناوری استفاده کنند.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: همگانی کردن آموزش سواد رسانه از نان شب واجب تر است و متولیان آموزش کشور باید برای تمامی مقاطع تحصیلی این درس را گنجانده تا متناسب با نیاز روز به آنها آموزش دهند.

 

 

 

 

انتهای پیام/

مرورگر شما از نمایش ویدیو پشتیبانی نمیکند. 36346 دانلود

منبع: دانا

کلیدواژه: سواد رسانه هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین المللی نوروتاک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مقتدایی با اشاره به استقبال دانشجویان از برگزاری این رویداد­ ­گفت: این رویداد را سالیانه برگزار می‌کنیم و امسال رویداد نوروتاک با مشارکت جمعیتی بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی علوم پزشکی و علوم شناختی برگزار شد. دکتر مقتدایی گفت: استفاده از علوم اعصاب در امورات روزمره زندگی و جامعه و استفاده از آن برای پیشبرد فناوری‌های نوین پزشکی باعث می‌شود خدمات بهتری به مردم ارائه شود و در حقیقت کیفیت زندگی مردم را بالا ببرد، رشته‌های علوم اعصاب می‌تواند در استفاده و توسعه فناوری‌های نوین به ما کمک کند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   در دو دهه اخیر در حوزه علوم اعصاب فعالیت‌های زیادی صورت گرفته است که یکی از نتایج آن توسعه فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی است که می‌تواند موجب افزایش کیفیت زندگی مردم شود. قرار است ­­در رویداد نوروتاک، مسائل بین رشته‌ای که مورد مناقشه است از نظر علمی فلسفی و روانشناسانه به بیان ساده بررسی و نتایج به زبان ساده به عموم مردم بیان شود. ۹ سخنران در همایش امسال نوروتک­ ­به ارائه مباحثی با موضوع صلح و تعارض - تاب آوری - ادراک زمان؛ از نورون تا تجربه ذهنی - فرمانبرداری و همراهی - توهم و خیال - نوروآرت - یک، دو، سه؛ آینده - ملال و جهل - و آگاهی در هوش مصنوعی پرداختند.

دیگر خبرها

  • سواد رسانه چه جایگاهی در زندگی افراد دارد؟
  • دریافت «تاییدیه دانش‌بنیان نوآور» به شرکت پارس تکنولوژی سداد بانک ملی ایران
  • حمایت وزارت علوم از توسعه مراکز تخصصی هوش مصنوعی + فیلم
  • مرکز تخصصی هوش مصنوعی پارک علم و فناوری استان سمنان افتتاح شد
  • کدام کشور با هوش مصنوعی بر خاورمیانه تسلط خواهد یافت؟
  • ۲۴۳ خانوار روستایی لرستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند
  • ادعاهای تل‌ آویو درباره رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران دروغ است
  • ادعاهای تل‌آویو درباره رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران دروغ است
  • رسانه‌های عبری: ادعاهای سخنگوی ارتش در خصوص حمله ایران دروغ است
  • رویداد بین المللی نوروتاک