Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون‌ کل وزیر بهداشت گفت: برای کنترل بیشتر شیوع کرونا و حفظ سلامتی مردم باید در بعضی از سیاست ها تجدیدنظر کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر "ایرج حریرچی" در گفتگو با تیتر امشب از محددویت‌های جدید استان تهران و شش استان دیگر گفت و افزود: در مجموع محدودیت‌هایی برای هفت استان از جمله استان تهران برای مشاغل سطح سه و برخی مراکز اعمال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: از تاریخ ۱۲ مهر تا ۱۸ مهر ۹۹ به مدت یک هفته مراکز و فعالیت‌های دانشگاه ها، مدارس شبانه روزی، حوزه‌های علمیه، اموزشگاه‌های فنی و حرفه ای، زبانسراها، و سایر آموزشگاه‌ها و کتابخانه ها، مساجد و مصلی ها، سینما، تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزه ها، تالار‌های پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی، برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی و همایش ها، باشگاه‌های ورزشی پربرخورد از جمله کشتی، جودو و کاراته و موارد مشابه، کافه ها، قهوه خانه‌ها و چایخانه ها، باغ وحش‌ها و شهربازی ها، مراکز تفریحی آبی و استخر‌های سرپوشیده و سالن‌های بدنسازی و همچنین برگزاری نماز جمعه تعطیل است.

معاون کل وزیر بهداشت گفت: ممکن است این محدودیت‌ها در سایر استان‌هایی که در معرض خطر قرار دارند هم با نظر وزرای بهداشت و کشور، اعمال بشود.
او با بیان اینکه مشاغل به ۴ دسته تقسیم شده اند، گفت: مشاغل سطح ۱ مانند گروه‌های شغلی نانوایی، مراکز فروش مواد غذایی هیچگاه نباید تعطیل شوند. سطح ۲ مانند پاساژ‌ها و مراکز خرید، مراکز متبرکه و زیارتگاه‌ها و مراکز تفریحی که تاکنون یکبار تعطیل شده اند، اما امروز تعطیل نشده اند.
او ابراز امیدواری کرد مدارس و مراکز آموزشگاهی بصورت غیر حضوری برگزار شود. دکتر ایرج حریرچی افزود: بیش از ۷ ماه است که تعداد جان باختگان ما سه رقمی شده است. ما مرگ بیش از ۲۰۰ نفر را هم داشته ایم.
حریر چی گفت: در تبریز تعداد مرگ بر اثر کرونا برای دو تا سه روز بیش از فوتی‌ها با مرگ عادی بوده است و این تعداد فوتی‌ها بیش از میانگین روزانه ۶۸ شهید در تمام دوره جنگ تحمیلی است. معاون کل وزیر بهداشت شرایط فعلی کشور را شرایط جنگی تشبیه کرد و گفت: در شرایط کامل تحریم هستیم. دکتر از افزایش اختیارات استانی در کنترل شیوع ویروس کرونا در دو هفته اخیر گفت و افزود: برای تسریع در امر تصمیم گیری به استان ها اختیار داده شده است تا با هماهنگی با ستاد استانی مقابله با کرونا تصمیمات جدیدی بگیرند. او گفت: با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا پوشش ماسک هنگام خروج از منازل اجباری شد و به کمیته بهداشتی و امنیتی ماموریت داده شد به فرهنگسازی بیشتر بپردازد. معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: باید در بعضی از سیاست ها تجدید نظر کنیم و از امور ارشادی به امور حاکمیتی برسیم.   برچسب ها: کرونا

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا کل وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۳۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد صدری مهر، مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در نخستین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری دانشگاهی و مراکز نوآوری پارک‌های علم و فناوری کل کشور که امروز صبح در کارخانه نوآوری امیدینو برگزار شد، گفت: در اکوسیستم و زیست بوم نوآوری کشور نیازمند ارتباط منطقی هستیم. مراکز نوآوری نسبت به شتاب‌دهنده‌ها و کارخانه‌های نوآوری مزیت دارند.

وی با بیان اینکه  مراکز نوآوری تقاضا محور هستند و مسائل و تقاضای نهاد‌ها و مراکز را بررسی می‌کنند، افزود: اکنون پارک‌های علم و فناوری برای رفع مسائل متعدد مراکز نوآوری ایجاد کرده اند. به عنوان مثال پارک علم و فناوری کرمان و یزد، مرکز نوآوری پیرامون رفع مسائل معدنی ایجاد کرده اند. چند دانشگاه نیز بر اساس توانمندی اعضای هیات علمی شان به این مساله ورود پیدا کرده اند، اما آیا این مراکز تعاملی برقرار کرده و در راستای یکدیگر فعالیت دارند؟

مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: ما باید نگاه مدیریتی خوبی برای رفع مسائل اساسی و کلان کشور داشته باشیم. برای این هم‌افزایی باید با شبکه سازی این مجموعه‌ها از ظرفیت‌ها و اعتبارات مالیاتی قانون جهش تولید استفاده کنیم. 

وی تصریح کرد: تجارب جهانی نشان داده است دولت نقش مهمی در برقراری این مراکز نوآوری ایفا می‌کنند. اکنون ۴۹۰ مرکز نوآوری در کشور داریم که از میان آنها مراکز نوآوری پارکی و دانشگاهی فعالیت‌های مهمی ایفا می‌کنند که باید مورد حمایت قرار بگیرند.

دستیار معاون علمی رئیس جمهور یادآورشد: در حال حاضر گواهی صلاحیت مراکز نوآوری با توجه سابقه درخشان جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس و بازسازی به جهاددانشگاهی واگذار شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • تغییر تصمیمات جبهه مقاومت و ضرورت بازنگری دربرخی تحلیل های رسمی
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی
  • ضرورت تقویت جبهه فرهنگی در سطح بین‌الملل برای مقابله با تهاجم رژیم صهیونیستی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی
  • تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور یک ضرورت است
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید