Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی محسنی بندپی گفت: با تشکیل فراکسیون سلامت سالمندان نظارت بر مراکز نگهداری سالمندان چندین برابر می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ از آنجایی که در هفته سالمندان قرار داریم، مجلس شورای اسلامی جهت توجه به این قشر از جامعه برای اولین بار، فراکسیون سلامت سالمندان را تشکیل داد.

محمدعلی محسنی بندپی، رئیس فراکسیون سلامت سالمندان، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا با اشاره به افزایش تعداد سالمندان در کشور گفت: در حال حاضر جمعیت سالمندان حدود 9/5 درصد جمعیت کل کشور است که این رقم در سه دهه آینده به 30 درصد می‌رسد به گونه‌ای که از هر سه نفر، یک نفر سالمند در کشور وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ما تنها سه دهه فرصت داریم تا برای سه برابر شدن جمعیت سالمندی کشور برنامه‌ریزی کنیم و هر چقدر فرصت بیشتری برای برنامه‌ریزی داشته باشیم بهتر می‌توانیم ابعاد موضوع را بررسی و برنامه جامع‌تری تدوین کنیم.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان با تاکید بر توجه مجلس یازدهم به سالمندان تصریح کرد: با توجه به حساسیت پدیده سالمندی، مجلس یازدهم برای اولین بار فراکسیونی را با هدف بررسی مشکلات و برنامه‌ریزی برای پیشگیری از معضلات سالمندی تشکیل داده است.

او افزود: مشکلات بهداشتی، اقتصادی، اجتماعی، روحی و روانی، ویروس کرونا، عدم اجرای درست و کامل قوانین مربوط به سالمندان مواردی است که سلامتی این قشر از جامعه را به خطر می‌اندازد.

محسنی بندپی با اشاره به آماده کردن جامعه برای جمعیت سالمندان گفت: از آنجایی که در دو، سه دهه آینده جمعیت سالمندان کشور به 30 درصد افزایش پیدا می‌کند باید برای مسائل روحی و روانی، اجتماعی و جسمی سالمندان برنامه‌ریزی کنیم.

او افزود: باتوجه به شرایط موجود شاید نتوان برنامه‌ریزی‌ها و آموزش‌هایی از دوران کودکی ارائه داد اما می‌توانیم از زمان میانسالی آموزش‌های خود را ارائه داده و آگاه‌سازی کنیم که این آموزش‌ها می‌تواند در حوزه پزشکی، سلامت و بیماری‌هایی که متوجه آنها می‌شود، باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هر چقدر سالمندان ما آگاه‌تر باشند، عوارض احتمالی سالمندی در آنها کاهش پیدا می‌کند بنابراین ضروری ست آموزش‌هایی به این قشر ارائه دهیم تا مراقبت کردن از خود را یاد بگیرند و کمتر به بیماری دچار شوند.

محسنی بندپی با اشاره به اینکه توجه نکردن به سالمندان هزینه بالایی دارد، گفت: نظام سلامت اکنون در پرداخت هزینه‌های سالمندان اعتبارات کافی ندارد چه برسد به اینکه در سال‌های آینده با جمعیت سالمندی چند برابر روبه‌رو شود به همین دلیل باید برای پیشگیری از عوارض سالمندان برنامه ریزی کنیم.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ان‌شاءالله با تشکیل این فراکسیون، جامعه و مسئولان را نسبت به پدیده سالمندی حساس کنیم و بتوانیم برنامه‌‌های خوبی برای این قشر تدوین کنیم چراکه توجه به سالمندان باعث می‌شود جامعه سالم‌تر، بانشاط‌تر و با انگیزه‌تری داشته باشیم.

رئیس فراکسیون سلامت سالمندان در پایان گفت: با تشکیل این فراکسیون نظارت بر مراکز نگهداری سالمندان چندین برابر می‌شود و همچنین قرار است قوانینی که در حوزه سالمندی تاکنون اجرا نشده را به مرحله اجرا برسانیم و بر آن نظارت کنیم.

انتهای پیام: 2.5/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سالمندان سلامت کمیسیون بهداشت و درمان مشکلات نظام سلامت فراکسیون سلامت سالمندان محسنی بندپی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴۰۰۰ میلیاردی طرح انتقال آب‌های زیرزمینی در خراسان شمالی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی با اشاره به انتشار جداول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: پروژه انتقال آب‌های زیرزمینی منطقه سرانی برای امسال، چهار هزار میلیارد ریال اعتبار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مرتضی بهزادفر اظهار کرد: درآمد عمومی از جمله درآمدهای مالیاتی و سایر درآمدها، در لایحه بودجه سال جاری ۳۶ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است که سهم درآمدهای مالیاتی ۳۵ هزار و ۸۲۵ میلیارد ریال است.

وی درباره میزان مصارف استان در لایحه بودجه سال جاری افزود: بودجه هزینه‌ای استان ۱۰ هزار و ۸۷ میلیارد ریال و بودجه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان ۳۱ هزار و ۸۳۴ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی درباره اعتبارات پیش‌بینی شده برای پروژه‌های مهم استان، خاطرنشان کرد: برای اجرای طرح آبرسانی از منطقه سرانی به شهرهای استان، چهار هزار میلیارد ریال پیش‌بینی شد که ۶۰ درصد از محل منابع عمومی دولت و ۴۰ درصد از محل سایر منابع تأمین می‌شود.

بهزادفر اضافه کرد: برای اجرای پروژه راهسازی در مسیر بزرگراهی بهشهر - گرگان - آزادشهر - بجنورد - شیروان - قوچان نیز دو هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، بهسازی راه اصلی بجنورد - سنخواست ۷۱۲ میلیارد ریال و احداث راه اصلی قوچان - بی رم آباد- سنخواست- جاجرم- میامی ۹۱۳ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

وی گفت: برای ساخت آنتن ایستگاه راه‌آهن جوین_اسفراین _بجنورد_ شیروان ۵۰۰ میلیارد ریال و برای چهار خطه کردن راه بجنورد- اسفراین- بردسکن- سبزوار ۹۴۸ میلیارد ریال اعتبار دیده شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی افزود: برای اجرای بیمارستان ۶۴ تختخوابی در شهر راز ۷۱۴ میلیارد ریال، توسعه بیمارستان پورسینا در شهر آشخانه ۷۰۷ میلیارد ریال و برای ساخت بیمارستان جایگزین بنت الهدی بجنورد ۲۷۱ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

کد خبر 745001

دیگر خبرها

  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • هزینه نگهداری یک اوتیسمی در ماه چقدر است؟/ کلینیک‌های توانبخشی قصد تعطیلی این مراکز را دارند
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند
  • جذب و هزینه ۵۷ درصد از اعتبارات کمیته برنامه ریزی در شوط
  • انجام تکالیف سازمان فناوری اطلاعات با مشارکت بخش خصوصی
  • اعتبار ۴۰۰۰ میلیاردی طرح انتقال آب‌های زیرزمینی در خراسان شمالی
  • ۲۷ میلیون نفر دیگر وارد برنامه سلامت خانواده می شوند
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال تحت پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند